5
Hamur Şekillendirici kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

CandyShine Silikon Hamur Açma Matı Büyük Boy 50x40 Cm

199,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CandyShine Silikon Hamur Açma Matı Büyük Boy 50x40 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CANDYSHINE Satıcı Ünvanı: CANDYSHİNE İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0200049516500001 Vergi Kimlik Numarası: 2000495165
    Bu ürün CANDYSHINE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ruba home silikon hamur açma matı büyük boy 50x40 cm
  • Hamur açma işlerinde en büyük yardımcınızdır
  • Ölçeklidir istediğiniz ölçüde hamur açabilmenize yardımcı olur
  • Kolaylıkla hamurlarınızı yapışmadan açmanıza yardımcı olur
  • Katlanabilir, yer kaplamaz
  • Yıkanabilir silikon malzemedir
  • 50 * 40 cm ölçüsündedir
  • Kalın silikondur ince değildir... Stok durumuna göre Mavi yada Pembe renk gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ruba Home Silikon Hamur Açma Matı Silpat Büyük Boy Pembe 50x40 cm

Hamur açma aletlerine günlük hayatta mutfaklarda sık sık ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve şık bir tasarıma sahip olan RUBA HOME hamur açma matı silpat müşterilerinden büyük beğeni toplar. Bu ürünü pasta, börek, ekmek gibi gıdaların yapımında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Silikondan yapılan bu alet, hamurun yapışmasını önler. Böylece kullanım kolaylığı yaratır ve müşterilerini her anlamda memnun etmeyi başarır. Hamur açma işlemlerini önemli ölçüde kolaylaştıran bu ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ayrıca ideal ölçüleri ile dolapların çekmecelerinde rahatlıkla muhafaza edilebilir. Aynı zamanda katlanabilir özelliği bulunur. Bu sayede fazla yer kaplamaz. Ürünün ölçekli yapısı sayesinde dilediğiniz ölçülerde hamur açabilmeniz de mümkündür. Ürünün kullanımı ve temizliği de pratiktir. Kullanım sonrası su ile yıkanarak temizlenebilir.

  • Silpat materyal
  • Büyük boy
  • Pratik kullanım

Şık RUBA HOME Hamur Açma Matı Silapt Özellikleri

Şık RUBA HOME Hamur Açma Matı Silapt Özellikleri

Kullanım kolaylığı yaratan mutfak aletleri her zaman ön plana çıkar. RUBA HOME silikon hamur açma matı silpat büyük boy 50x40 cm ürünü sayesinde ihtiyaç duyulan her sofra veya tezgahta kolay bir şekilde hamur açılabilir. 50x40 cm ebatlarındaki bu ürün, ölçeklidir. Bu sayede size farklı ölçeklerde hamur açabilme imkânı sağlar. İdeal ölçüsü ve katlanabilme özelliği ile alan tasarrufu yaratır. Silpat materyalden yapılan ve bu özelliği ile birçok ürün ve yemek yapımında kullanabileceğiniz, ergonomik ve fonksiyonel bir üründür. Silikonlu yapısı sayesinde hamurunuza da yapışmaz. Bu silikon da kalındır. Beyaz rengi ile şık ve hafif bir tasarıma sahip olan RUBA HOME silikon hamur açma matı silpat büyük boy 50x40 cm LVD-HM-882331 ürün kodu ile sunulur. Dilediğiniz zaman modele ulaşarak satın alabilirsiniz.

Kullanışlı RUBA HOME Silikon Hamur Açma Matı Silpat

Kullanışlı RUBA HOME Silikon Hamur Açma Matı Silpat

Özel günlerde ya da günlük kullanımlarda hamur açma işlemlerini hızlandıracak ve kolaylaştıracak mutfak aletlerine ihtiyacınız olabilir. Ürün bu gibi durumlar için müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. RUBA HOME silikon hamur açma matı silpat büyük boy 50x40 cm ebatlarındadır ve oldukça kullanışlıdır. Bu ürün ile istediğiniz ölçülerde, hızlı bir şekilde hamur açabilirsiniz. Ayrıca temizliği de aynı şekilde pratiktir. Bu ürünü dilerseniz kendiniz kullanabilir, dilerseniz sevdiklerinize hediye edebilir, dilerseniz de çeyizinize ekleyebilirsiniz. İşlevi geniş ve şık tasarımlı bir üründür, birçok farklı alanda kullanılabilir. Hem zaman, hem de alan tasarrufu yaratır. Sahip olduğu tüm özellikler ve sağladığı kolaylıklar ile RUBA HOME silikon hamur açma matı silpat büyük boy 50x40 cm kullananlar tarafından da bir hayli övgü alır.

Uygun RUBA HOME Hamur Açma Matı Silpat Fiyatları

Uygun RUBA HOME Hamur Açma Matı Silpat Fiyatları

RUBA HOME silikon hamur açma matı silpat büyük boy 50x40 cm fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. İdeal ölçüsü ile fazla yer kaplamayan bir üründür. Bu duruma ek olarak, katlanabildiği için epeyce alan tasarrufu yaratır. Ölçekli özelliği sayesinde müşterilerinin farklı ebatlarda hamurlar açabilmesine yardımcı olan, ergonomik ve şık tasarımlı bir üründür. Hızlı bir şekilde hamur açma işlemine yardımcı olarak işinizi kolaylaştırır. Hafif ve kullanışlı yapısıyla beğeni toplar. Silpat materyalden tasarlanarak satışa sunulur. Bu özelliği ile hamurlarınız bu alete yapışmaz. Uzun ömürlü ve hijyenik bir kullanım olanağı yaratır. Ekonomik RUBA HOME silikon hamur açma matı silpat büyük boy 50x40 cm yorumları için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına göz atabilir, uygun fiyat avantajı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.