Rtrmax Rtm819 Temiz Su Dalgıç Pompası 900w

1.229,35 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rtrmax Rtm819 Temiz Su Dalgıç Pompası 900w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7Kat Satıcı Ünvanı: 7 KAT ENDÜSTRİYEL YAPI MARKET VE SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001155975400001 Vergi Kimlik Numarası: 0011559754
    Bu ürün 7Kat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rtrmax Rtm819 Temiz Su Dalgıç Pompası (Clean Water Submersible Pump) 900W USTALARIN TERCİHİ RTRMAX'tan Üniteleri - Şamandra (ON/OFF) - Taşıma Sapı - Elektrik Kablosu - Emiş Tabanı - Kablo Sabitleyici - Hortum Bağlantısı Teknik Özellikler - Voltaj : 230V - Frekans : 50HZ - Güç : 900W - Kapasite : 13000 Litre/Saat - Basınç : 0.8 Bar - Azami Basma Yüksekliği : 9m - Azami Emme Yüksekliği : 8m - Azami Su Sıcaklığı : 35 C - Ağırlık : 5.7KG - 2m Yükseklik için : Q max = 10000 Litre/Saat - 3m Yükseklik için : Q max = 9500 Lire/Saat - 4m Yükseklik için : Q max = 8500 Litre/Saat Kullanım Alanları Temiz Su Dalgıç Pompası genellikle kuyulardan ve alçak seviyedeki yerlerden su çekmek için kullanılır. Monte edildiği yerdeki su basmalarını önler. Bununla birlikte evlerde, tarım işlerinde, bahçıvanlık ve su tesisatı gibi alanlarda suyun taşınması amacıyla da kullanılır. KULLANIM ÖMRÜ 5 SENEDİR. Güvenlk Tedbirleri - Pompanın topraklama bağlantısı olduğundan emin olun. - Elektrik bağlantıları nemden korunmalıdır. - Devre kırıcı anahtar standartlara uygun olmalı ve hatasız çalışmalıdır. - Elektrik bağlantılarını su basma ve sel tehlikesinin olmadığı yerlerde, tehlikeli durumlarda ise mevcut durumdan yüksek bir bölgeye yapınız. - Cihaz kesinlikle diğer likit maddeler veya kimyavi maddeler için uygun değildir. Dalgıç Pompa Montajı - Pompa sabit bir durumda ve sabit bir boruya bağlı olarak veya flexeble bir borua bağlı olarak monte edilmelidir. - Uyarı : Dalgıç pompanızı asla borusundan, hortumundan veya elektrik kablosundan çekerek sallayarak monte etmeyiniz. Cihazın tutma kolundan asılması veya tabanı üzerine oturtmalısınız. Pompanın düzgün çlışması için tabanın her türlü çamur ve pislikten arındırılması gerekmektedir. Eğer su göstergesi çok çabuk düşüyor ise
  • muhtemelen kurumuş çamurdan kaynaklanmaktadır. Şafttaki olası çamur pompanın yeniden başlamasına engel olabilir. - Not : Pompa Şaftı, şamandranın düzgün çalışabilmesi için 40x40x50cm boyutlarında olmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Dalgıç Pompa
Geri Bildirim Ver