Rs Electrical 100 W Termostatlı Akvaryum Isıtıcısı

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rs Electrical 100 W Termostatlı Akvaryum Isıtıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NMC Petshop Satıcı Ünvanı: İSMAİL ARDA TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3142350026600000 Vergi Kimlik Numarası: 8580581780
    Bu ürün NMC Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RS ELECTRİCAL RS-540 MODELİ 100 W Termostatlı Akvaryum Isıtıcı
Geri Bildirim Ver

Rs Electrical 100 W Termostatlı Akvaryum Isıtıcısı

Isıtıcı, akvaryum balıkçılığında en önemli sistem parçalarından biridir. Suyun belli bir sıcaklıkta tutulmasını sağlayarak balıkların ihtiyaç duyduğu koşulların sağlanmasına yardımcı olur. Rs Electrical 100 W termostatlı akvaryum ısıtıcı, bu doğrultuda kullanmak için ideal bir üründür. Kaliteli bir ürün olduğu için uzun süre sorunsuz biçimde kullanılabilir. Rs Electrical 100 W ısıtıcı ile akvaryumunuzda ideal sıcaklığı kolayca yakalayabilirsiniz. Termostatı sayesinde akvaryum dilediğiniz sıcaklığa geldiğinde ısıtıcı kendini otomatik olarak kapatır. Bu sayede hem enerji tasarrufu sağlar hem de sürekli kontrol etmeyi gerektirmeyerek kullanım kolaylığı sunar. Büyük hacimli akvaryumlar için ideal bir üründür.

  • 100 Watt ısıtma gücü
  • 24 cm uzunluk
  • Termostatlı

Rs Electrical Termostatlı Akvaryum Isıtıcısının Özellikleri

Rs Electrical Termostatlı Akvaryum Isıtıcısının Özellikleri

Rs Electrical 100 W termostatlı akvaryum ısıtıcısı, suyun istenen sıcaklığa getirilmesini ve bu düzeyde tutulmasını sağlar. Isıtıcıda bir termostat mevcuttur. Termostat, suyun sıcaklığını düzenli olarak ölçer. Sıcaklığın düşmesi durumunda termostat bunu algılayarak ısıtıcının tekrar çalışmasını sağlar. Bu sayede akvaryum daima istenilen ısıda kalır. Rs Electrical akvaryum ısıtıcısında hassas bir termostat sistemi olan Xilong kullanılır. Bu sayede cihaz sıcaklık değişimlerini hemen anlayarak gereken noktada yeniden devreye girer. Rs Electrical termostatlı akvaryum ısıtıcısı 100 watt güce sahiptir. Yüksek ısıtma gücü sayesinde farklı sıcaklık aralıkları için kullanılabilir. Üzerindeki uyarı ışıkları sayesinde ısıtıcının çalışma durumunu görebilirsiniz. Rs Electrical 100 W akvaryum ısıtıcısı 24 cm uzunluğa sahiptir. Kafa kısmı, su dışında kalabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Rs Electrical Isıtıcı Her Ölçüde Akvaryuma Uygun mu?

Rs Electrical Isıtıcı Her Ölçüde Akvaryuma Uygun mu?

Rs Electrical 100 W termostatlı ısıtıcı belli ölçülerdeki akvaryumlar için özel olarak üretilmiştir. Büyük boy akvaryumlar için uygun bir modeldir. Rs Electrical 100 W termostatlı ısıtıcı 75-150 litre su kapasiteli akvaryumlarda kullanmak için uygundur. Cihazın 24 cm’lik uzunluğu, yüksek miktarda suyu ısıtmak için idealdir. Akıllı ısı sistemi sayesinde bu ürün, 75-100 litre arasındaki akvaryumları birkaç dakika içinde ısıtabilir. 20-34 derece arasında ayarlanabilen bir yapıdadır. Su ısısını sürekli olarak bu dereceler arasında tutabilir. C,hazın su dışında kalan kafa kısmından sıcaklık ayarlanır. Akvaryumun içindeki ısıtıcı suyun bahsedilen aralıkta kalmasını sağlar. Rs Electrical ısıtıcı 75 litreden daha küçük hacimli akvaryumlar için ideal olmayabilir. Ürünü satın almadan önce sahip olduğunuz akvaryumun boyutunu ve hacmini ölçmeniz tavsiye edilir.

Rs Electrical Termostatlı Akvaryum Isıtıcısı Kullanışlı mı?

Rs Electrical Termostatlı Akvaryum Isıtıcısı Kullanışlı mı?

Rs Electrical 100 W termostatlı akvaryum ısıtıcısı kolay kullanılabilen bir üründür. Bu ürünün üst kısmında ısının ayarlanabildiği bir bölüm bulunur. Rs Electrical ısıtıcı ile akvaryumların sıcaklıkları 20-34 derece arasında ayarlanabilir. Bu aralık birçok akvaryum balığı için ideal bir sıcaklıktır. Dolayısıyla Rs Electrical akvaryum ısıtıcısı kullanarak farklı balık türlerini bir arada beslemek için gereken sıcaklığı ayarlamanız mümkün olur. Ürünün termostatı su sıcaklığının stabil kalmasına katkı sağlar. Rs Electrical 100 W termostatlı akvaryum ısıtıcısını güvenli bir biçimde kullanmak için fişi sadece cihazın ilgili kısmı suyun içindeyken takmak gerekir. Bu kısım suyun dışındayken cihaz fişe takılmamalıdır. Sorunsuz çalışması için ise kafa kısmını su dışında bırakmanız yeterli olur. Ürünü akvaryum camına sabitlemek için gerekli olan vantuzlar paket içinde mevcuttur. Bununla birlikte su değişim zamanlarında ısıtıcıyı 15-20 dakika öncesinde fişten çekmeniz gerekir. Rs Electrical 100 W termostatlı akvaryum ısıtıcısı yorumları ürünün kalitesinden ve güvenilirliğinden sıklıkla bahseder. Trendyol üzerinden bu ürünü hesaplı bir şekilde satın alabilirsiniz.