Royal Mum 3 Adet Silindir Mum

99,88 TL
(33,29 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Royal Mum 3 Adet Silindir Mum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ROYAL Candle Fragrance Cosmetic Satıcı Ünvanı: ROYALMUM MUM İMALAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735074017400001 Vergi Kimlik Numarası: 7350740174
    Bu ürün ROYAL Candle Fragrance Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3lü Beyaz set
  • Ürün ölçüleri
  • Çap 4,5 cm Boy 5 cm
  • Çap 4,5 cm Boy 7 cm
  • Çap 4,5 cm Boy 9 cm
  • Üretici - marka : ROYAL CANDLE FRAGRANCE COSMETİC
  • Ürün RESMİ T.O.B.B. gs1 kımlık no : 8698740915290
  • Lütfen dikkat : Ürün ölçüleri açıklama ve görsel üzerinde net yazmaktadır. dikkat edilmesini önemle rica ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Koku Aroması Kokusuz
  • Özellik Kokusuz
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Royal Mum 3 Adet Silindir Mum

Ev dekorasyonunda mumların varlığı ve ışıltısı pek çok kişiyi etkiler. Mumlar, ortamın enerjisini yükseltir. Klasik beyaz renkli Royal mum 3 adet silindir mum, etkileyici sade bir görünüme sahiptir. Huzur veren ambiyansı ile beğeni kazanır. Yanan mumların ışıltısı, müşterilerin adeta içini ısıtır. Salonda, masada, sehpada ya da banyoda kullanılabilen bu ürün, kullanışlı ve portatiftir. Beyaz renkli ürün, farklı renkte ve tarzda dekorasyonlara uyum sağlar. Klasik görünümü sayesinde ortama asil bir hava verir. Görsel bir zenginlik sağlayan ürün, kaliteli yapısı sayesinde kullanım sırasında şekil değiştirmez. Sağladığı olumlu enerjisi ve hoş görünümü pek çok kişiyi etkiler. Bu ürün, müşterilerin ihtiyaçlarına özel tasarlanır. Bu ürün ile küçük dekorasyon değişiklikleri yaparak ortamın havasını hareketlendirebilirsiniz.

  • Sade ve şık görünüm
  • Sağlam form
  • Uzun ömürlü kullanım

Royal Mum 3 Adet Silindir Mum Özellikleri

Royal Mum 3 Adet Silindir Mum Özellikleri

Dekorasyonun destekleyici bir parçası olan Royal markalı silindir mumlar, meditasyon ve dinlenme zamanlarında oldukça kullanışlıdır. Ateşin enerjisi ortamın havasını olumlu yönde değiştirir. Kokusuz olma özelliği sayesinde astım gibi rahatsızlığı olan müşterilerin kullanımına da uygundur. Silindir şeklindeki bu mumun, zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak şekli bozulmaz. Bu ürün, silindir yapısıyla birbirlerine uyumlu şekilde durur. Küçük olanın 4,5x5 cm, orta olanın 4,5x7cm, büyük olanın ise 4,5x9 cm şeklinde boyutları vardır. Klasik ve sade görünümlü ürün, beyaz rengiyle farklı dekorasyonlara uyum sağlar. Her objenin yanında enerjisiyle dikkat çeker. Ferah ortam yaratan Royal markalı silindir mumlar, müşterilerin beklentilerini karşılar. Avantajlı özelliklerinden etkilenen müşteriler beğenilerini yorumlara da yansıtır. Royal mum 3 adet silindir mum yorumlarına göz atarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Etkileyici Royal Mum 3 Adet Silindir Mum

Etkileyici Royal Mum 3 Adet Silindir Mum

Beğeni kazanan bu ürün sayesinde hoş sohbet, kitap okuma ve özel yemek gibi durumlarda ortama hem loş hem de romantik bir hava katılır. Klasik ve sade görünümü ile pek çok kişiye huzur verir. Benzersiz bir ambiyans oluşturan Royal markalı silindir mum, müşterileri etkiler. Farklı dizayna sahip her dekorasyona uyum sağlar. İnsan sağlığına zarar vermeyen birinci sınıf kalitede malzemelerden üretilir. Şık ve beyaz görünümüyle hem huzuru hem de sakinliği birleştirerek müşterilere pozitif enerji sağlar. Küçük ve şirin boyutları ile her köşede hoş durur. Eşsiz deneyim yaşayan Royal mum 3 adet silindir mum kullananlar, bu durumu yorumlara da yansıtırlar. Ev dekorasyonuna destekleyici olan bu ürün, son derece dayanıklıdır. Zamanla kırılma ve dökülme yapmaz. Bu sayede müşterilere rahat kullanım sağlar. Kaliteli ve dayanıklı yapısıyla uzun süre kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Royal Mum 3 Adet Silindir Mum Fiyatları

Bütçe Dostu Royal Mum 3 Adet Silindir Mum Fiyatları

Silindir şekle ve yuvarlak hatlara sahip olan bu ürün, her yere uyum sağlayarak görsel bir zenginlik sunar. Royal mum, parçalanmayan yapısı ve şık görünümü ile müşterileri memnun eder. Bu ürün, farklı kesimden ve yaştan insana hitap eder. Meditasyonda, dinlenmede ve hatta elektrik kesintileri gibi çeşitli durumlarda müşterilerin ihtiyacını karşılar. Uzun süre yanıcı olan bu ürün, müşterileri yarı yolda bırakmaz. Estetik görseli ve yüksek verimliliği ile ön plana çıkar. Eşsiz bir deneyim yaşatan bu ürün aynı zamanda farklı bütçelere de hitap eder. Royal mum 3 adet silindir mum fiyat aralıkları, ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Fiyat ve performans açısından fazlasıyla beğeni kazanan bir üründür. Klasik, sade ve şık görünüme sahip Royal mum mum ürünü, cazip fiyatlar ile Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.