Royal İlaç Pigeorex 125ml. Güvercin Ve Kafes Kuşlarında Solunum Yollarında Hırıltı, Balgam Söktürücü

279 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Royal İlaç Pigeorex 125ml. Güvercin Ve Kafes Kuşlarında Solunum Yollarında Hırıltı, Balgam Söktürücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Royal ilaç fabrika satış mağazası Satıcı Ünvanı: ROYAL İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0487005686400019 Vergi Kimlik Numarası: 4870056864
    Bu ürün Royal ilaç fabrika satış mağazası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vitamin B1,C, İyot, Potasyum ve esansiyel yağlar içeren, solunum yollarının neminin korunmasında ekspektoran (balgam söktürücü) etkili tamamlayıcı yem. Kullanım Amacı: Solunum kanalının nemini artırarak balgamın dışarı atılmasını kolaylaştırır. Mevsim değişikliklerinde, ortam havasının değiştitiği durumlarda solunum sistemi hastalıklarında (mycoplasmosis, aspergilloz, bulaşıcı larenjotrakeitis, enfeksiyöz bronşit) tedavi edici ve yardımcı olarak. Abdominal boşlukta yani saf olmayan sıvı birikim durumlarında dolaşım sistemi bozukluklarında, kalp yetmezliğinde Aşılama sonrası aşı reaksiyonlarının etkisini azaltmak için Solunum sistemi hastalıklarında destekleyici Hava dezenfektanı olarak. Büyüme ve performans düşüklüğünde Kullanım Talimatı Yarış Güvercinlerinde ve Diğer Kafes Kuşlarında: 2-3 mL/ 1 Lt. günlük temiz içme suyuna katılarak haftada 2 gün süreyle kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Hayvan Beslenme
Geri Bildirim Ver