Royal Canin ® Poodle Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

888 TL
(296 TL / kg)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (45)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin ® Poodle Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MamaAVM Satıcı Ünvanı: HAYDAR AKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0400282183
    Bu ürün MamaAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Poodle Adult 3 Kg Köpek Maması

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Çok Küçük (1 - 4 kg)
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Yüksek Enerjili
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Poodle Adult Köpek Maması 3 kg

Köpekler sadık birer dost olarak birçok kişi tarafından evcil hayvan olarak sahiplenilir. Zeki, sadık ve sevimli olan köpekler bu özellikleri nedeniyle en çok tercih edilen evcil hayvanlardan biridir. Tüm köpekler birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Kimi tür köpek daha büyük olur kimisi ise daha küçüktür. Kıl yoğunluğu gibi farklar da olabilir. Bu türlerden biri olan poodle türünden olanlar genellikle daha küçük ve kıllı köpeklerdir. Sevimliliği ile dikkat çeken poodlelar ayrıca çok zeki hayvanlardır. Bu sevimli tür, birçok kişi tarafından çok sevilir. Evcil hayvan bakımı sırasında önemli noktalardan biri evcil hayvanların besin tercihidir. Royal Canin Poodle Adult Köpek Maması 3 kg Poodle cinsi köpeklerin günlük besin ve enerji ihtiyacı düşünülerek tasarlanmıştır. l

  • 3 kg
  • Tavuk tadı
  • Poodlelar için özel

Royal Canin Mama Poodle Türüne Özel Mama

Royal Canin Mama Poodle Türüne Özel Mama

Sevimliliği ile ön plana çıkan poodlelar, şık kabarık kıllara sahiptir. Tüyleri kürk gibidir. Bu görüntü poodleların sevimliliğini artırır. Bu kadar sevimli olmalarının yanı sıra oldukça zeki hayvanlardır. Bazı kaynaklarda en zeki 2. köpek türü olarak bahsedilir. Gelişmiş zekaları sayesinde diğer türlere göre daha çok eğitilebilirler. Ayrıca yine zekası sebebiyle bu tür köpekler sahibiyle derin bir ilişki kurar. Bir de oldukça sadık olan poodlelar ideal evcil hayvanlardan biridir. Her köpek türünün kendine has özellikleri ve ihtiyacı bulunur. Royal Canin Poodle Adult tam olarak poodle dostunuzun ihtiyacı düşünülerek üretilmiştir. İçerisindeki protein ve mineraller ile köpeğinizin gelişimi hız kaybetmeden devam eder. Kürkünün sağlıklı olması ve parlak görünmesi için besin içeriği önemlidir. Ayrıca ürünün içerisindeki kalsiyum şelatörleri ile dişlerde tartar oluşumu ve yayılımı yavaşlar.

Poodle Köpeklere Leziz Royal Canin Mama İçeriği

Poodle Köpeklere Leziz Royal Canin Mama İçeriği

Evcil hayvanlar çoğu zaman sahiplerinin en yakın dostu olur. Sevimli halleri ve sadakatleri ile kendilerini sevdirirler. Bu yüzden evcil hayvan sahipleri dostları için iyi ürünleri kullanmak isterler. Mama seçimi evcil dostlarınızın yaşam kalitesini belirleyen en önemli konudur. Hayvanların tıpkı insanlar gibi dengeli ve düzenli beslenmesi gerekir. Bu sayede daha sağlıklı olurlar. Royal Canin Adult köpek maması köpeğinizin sağlığı düşünülerek imal edilmiştir. İçeriğindeki yüksek protein miktarı ve mineraller ile köpeğinizin günlük besin ihtiyacını kolaylıkla karşılar. Besin değerinin yanı sıra ürün lezzeti ile de köpeğinizin favorisi olur. Tavuk lezzeti içeren mama köpeğinize zevkli anlar yaşatır. Royal Canin köpek maması poodle türündeki 10 aylıktan büyük köpekler için uygundur. Premium segment olan mama, kalitesi ile evcil hayvan sahiplerinin tercihidir.

Royal Canin Poodle Adult Mama Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Royal Canin Poodle Adult Mama Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Evcil hayvan sahipleri, dostları için kaliteli ürünler tercih ederler. Özellikle mama kaliteden vazgeçilmemesi gereken bir üründür. Evcil hayvanınızın sağlığı için türüne ve yaşına uygun mama tercih etmelisiniz. Royal Canin Poodle Adult mama, poodle türündeki 10 aydan büyük köpekler için üretilmiştir. Royal Canin Poodle Adult köpek maması 3 kg fiyat indirim olanaklarını takip edebilirsiniz. Kalitesi ile tanınan Royal Canin markasını, sunulan indirimlerden faydalanarak uygun fiyata satın alabilirsiniz. Köpeğiniz için kaliteli bir mama satın almanın yanında tasarruf da yaparsınız. Royal Canin köpek maması yorum ve değerlendirmelerini inceleyeyerek diğer müşterilerin ürün hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz. Bu sayede ürünü satın almadan ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ürünü önceden satın almış müşterilerin köpeklerinin tepkisi genellikle olumludur. Bu mama lezzeti ile köpekleri, besin değerleri ile sahiplerini mutlu eder.