Royal Canin Mother & Babycat Instinctive Yavru Kedi Konserve Maması 195 Gr X 2 Adet

169 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Mother & Babycat Instinctive Yavru Kedi Konserve Maması 195 Gr X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minikpatiler Petshop Satıcı Ünvanı: KIVANÇ KUVALAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2714890427400000 Vergi Kimlik Numarası: 6000079651
    Bu ürün Minikpatiler Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Royal Canin Mother & Babycat İnstinctive Yavru Kedi Konserve Maması 195 Gr X 2 ADET Royal Canin Babycat İnstinctive Yavru Kedi Konservesi Her zaman olduğu gibi, bu yenilik de tarihi felsefemize dayanmaktadır: Önce kediler. Günümüzde, kedilerin özel beslenme gereksinimlerini karşılamak ve onların lezzet taleplerini yerine getirmek için formüle edilen Royal Canin yaş mama serisi, besleyici ve sağlıklı gıdalar olarak ön plana çıkmaktadır. Sos ya da jöle içinde hazırlanan besinler, mus kıvamında veya iri parçalar halinde sunulmaktadır. Kilo kontrolünü sağlayan, üriner sistem sağlığını koruyan, doğal savunma mekanizmasının geliştirilmesine destek olan ve bunun gibi pek çok özelliğe sahip yaş kedi maması çeşitleri, kedinizin özel ihtiyaçlarını en sağlıklı şekilde karşılarken onun damak zevkine de hitap etmeyi başarır. Su alımını artırarak idrar sağlığını korumaya destek olan, enerji alımını azaltarak tokluk hissini iyi bir şekilde sağlayan Royal Canin yaş kedi mamaları
  • metabolizmaya sağladığı faydaların yanı sıra, kedi ve sahipleri arasında duygusal bağı da kuvvetlendirir. Gerek diş eti hassasiyeti sorunu yaşayan ya da yavruluk dönemindeki kedilerin rahatlıkla tüketebileceği gıdalar olan, gerekse besin takviyesi olarak tercih edilebilen yaş kedi mamaları, sağlıklı beslenme açısından önem taşımaktadır. Geniş bir kedi ürünleri yelpazesine sahip olan Royal Canin’de, kedinizin yaşına ve özel ihtiyaçlarına göre en uygun olan yaş kedi mamasını bulabilir, onun için tam ve dengeli beslenme programını oluştururken kuru ve yaş mamayı karıştırarak kullanabilirsiniz. İçindekiler
  • Et ve hayvansal türevler, tahıllar, katı ve sıvı yağlar, bitkisel kaynaklı türevler, süt ve süt türevleri, mineraller, mayalar, çeşitli şekerler. Besleyici katkı maddeleri: D3 Vitamini 290 İÜ, E1 (demir) 3,5 mg, E2 (iyot) 0,1 mg, E4 (bakır) 0,9 mg, E5 (manganez) 1,1 mg, E6 (çinko) 11 mg.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
Geri Bildirim Ver