Royal Canin ® Mini Puppy Yavru Köpek Maması 2 Kg

659,90 TL
(329,95 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (89)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
541,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin ® Mini Puppy Yavru Köpek Maması 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-KAYALI Satıcı Ünvanı: SUAT KAYALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5360412910
    Bu ürün E-KAYALI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Royal Canin Dog SHN Mini Puppy Köpek Maması 2 Kg

Ürün Özellikleri

  • Boyut Çok Küçük (1 - 4 kg)
  • Aroma Ciğer
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Mini Puppy 119-0117 2 Kg Köpek Maması

Royal Canin Mini Puppy 2 kg köpek maması evcil hayvanınızın yaşamını sağlıklı bir biçimde sürdürmesine yardımcı olur. Küçük ırk köpek yavrularının fiziksel gelişimini destekleme için özel olarak tasarlanmıştır. Ürün 2 kg’lık paketler hâlinde satılır. Sıvı, hava ve nem geçirmeyen bir yapıya sahip olan ambalajı sayesinde uzun süre boyunca taze kalır. Böylece bitmeden bir başka mama alma ihtiyacını ortadan kaldırarak maddi tasarruf sağlar. Bu ürün, tavsiye edilen miktarda servis edildiği takdirde evcil hayvanınızın sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Köpeğinin konforlu bir biçimde beslenmesini arzu eden tüm hayvan sahipleri, bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

  • Türü: Kuru mama
  • Miktar: 2 kg
  • Yaş grubu: Yavru köpekler

Royal Canin Mini Puppy Köpek Mamasının İçeriği Nedir?

Royal Canin Mini Puppy Köpek Mamasının İçeriği Nedir?

Royal Canin Mini Puppy 2 kg köpek maması oldukça besleyicidir. Bu ürünün içeriği küçük ırk yavru köpeklerin yüksek enerji ihtiyacu göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Bu mama, içerisinde gelişiminin henüz başında olan yavru köpeklerin sağlıklı büyüyebilmek için ihtiyaç duyduğu proteini barındırır. Bunun yanı sıra sindirim sistemine olumlu etki eden lifler de ürünün içeriğinde yer alır. Royal Canin Mini Puppy 2 kg köpek maması evcil hayvanınızın sağlıklı bir sinir sistemine sahip olmasına yardımcı olacak A, C, D, E, B vitaminlerini ve çeşitli mineralleri barındırır. Mama, içerisindeki proteinler ve özel prebiyotikler sayesinde oldukça kolay bir biçimde sindirilebilir. Özellikle hassas bir sindirim sistemine sahip olan bir köpeğiniz varsa bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Royal Canin Mini Puppy Köpek Maması Doyurucu mudur?

Royal Canin Mini Puppy Köpek Maması Doyurucu mudur?

Royal Canin Mini Puppy 2 kg köpek maması oldukça doyurucu ve besleyici bir üründür. Sütten kesilmiş yavrular 10 aylık olana dek bu besini tüketebilir. Bu sürenin ardından mamayı yetişkin köpekler için olan çeşidi ile değiştirmek gerekir. Ürün, içeriğinde yer alan kurutulmuş kümes hayvanı eti sayesinde köpeklerin iştahını açar. İlk defa kuru mama tüketecek olan yavrular bile bu mamaya alışırken zorluk çekmez. Ürünün taneleri de küçük ırk köpeklerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmıştır. Royal Canin Mini Puppy köpek maması bu minik canlıların ağız yapısı ve dişleri göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Ürün, barındırdığı frukto oligosakkarit ve mannon oligosakkarit gibi bileşenler bağışıklık sistemini destekler. Böylece Royal Canin Mini Junior 2 kg küçük ırk yavru köpek maması hastalıkların önlenmesine yardımcı olurken tedavi sürecini de kolaylaştırır.

Royal Canin Mini Puppy Köpek Maması Ne Sıklıkla Verilmeli?

Royal Canin Mini Puppy Köpek Maması Ne Sıklıkla Verilmeli?

Royal Canin Mini Puppy 2 kg köpek mamasını sağlıklı ve dengeli bir beslenme rutinine sahip olan evcil hayvanınıza devamlı olarak servis edebilirsiniz. Ürünün kullanımı oldukça basittir. Herhangi bir işlem uygulamadan veya ekleme yapmadan gerekli miktarı köpeğin mama kabına koymak yeterlidir. Mama paketinin arkasında bir beslenme cetveli yer alır. Bu tabloda köpeklerin kilolarına ve yaşına göre ihtiyaç duydukları miktar belirtilmiştir. Bu, herhangi bir sağlık veya kilo sorunu olamayan küçük ırk köpekler için geçerlidir. Evcil hayvanınızın bir rahatsızlığı varsa öncelikle bir veterinere danışmanız tavsiye edilir. Bu ürün, yaş mama ile birlikte servis edilebilir. Bu yöntem özellikle kuru gıdaya alışma döneminde olan köpekler için tercih edilebilir. Dilerseniz siz de Royal Canin Mini Puppy 2 kg köpek maması yorumlarını inceleyebilir, diğer hayvan sahiplerinin düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz.