Royal Canin Dog Shn Medium Adult Köpek Maması 15 Kg

2.449,90 TL
(163,33 TL / kg)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.550 TL2.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.575 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.590 TL
3.500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.585 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Dog Shn Medium Adult Köpek Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Frog Pet Satıcı Ünvanı: FROG PET İNTERNET SATIŞ VE MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388127352400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881273524
    Bu ürün Frog Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Royal Canin Dog SHN Medium Adult Köpek Maması 15 KG

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Medium Adult 3182550402217 15 Kg Orta Irk Yetişkin Köpek Maması

Gelişim çağına gelen köpeklerin beslenme rutinleri önem arz eder. Bunun için lezzetiyle köpeklerin vazgeçilmezi hâline gelen ve sağlığa ilişkin olası problemleri önleyen mamalar üretilmiştir. Royal Canin Medium 15 kg adult orta ırk yetişkin köpek maması pek çok yararlı besin içerir. Evcil hayvanınızın sağlıklı bir yaşam sürmesi için bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Bu mama, köpeğinizin sindirim sistemi üzerinde olumlu bir etki yaratır. Bunun yanı sıra ürünün içerdiği besinler köpeklerin günlük ihtiyacını karşılar. Bu sayede evcil hayvanınız konforlu bir biçimde yaşamını sürdürebilir. Ürün, kuru ve direkt olarak güneş ışığı almayan bir yerde muhafaza edildiğinde uzun süre boyunca kullanılabilir.

  • Miktar: 15 Kg
  • Tür: Yetişkin
  • Kilo: 11-25 Kg Arası

Royal Canin Orta Irk Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği Nedir?

Royal Canin Orta Irk Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği Nedir?

Köpek yaşamında yavru hâlden olgunluk dönemine dek benimsenen beslenme düzeni büyük önem arz eder. Bu nedenle köpeklerin sindirim sistemini desteklerken kalıcı bir tokluk hissi oluşturan mamalar tercih edilmelidir. Royal Canin 15 kg orta ırk yetişkin köpek maması besleyici içeriği sayesinde dikkat çeker. Evcil hayvanınızın günlük olarak ihtiyaç duyduğu pek çok besini barındıran bu ürünün içerisinde; balık yağı, mineraller, vitaminler, kümes hayvanları eti ve maya özü gibi faydalı bileşenler bulunur. Buna ek olarak mamanın içeriği; A, D ve E vitaminleri ile zenginleştirilmiştir. Böylece pek çok hastalığın meydana gelmesini önleyerek evcil hayvanınızın sağlıklı yaşam sürmesine yardımcı olur. Royal Canin 15 kg köpek maması tavsiye edilen miktarda servis edildiğinde herhangi bir hastalığa sebep olmaz.

Royal Canin Medium Köpek Maması Besleyici midir?

Royal Canin Medium Köpek Maması Besleyici midir?

Köpekler için özenle geliştirilen mamayı farklı kılan noktalardan bir tanesi de barındırdığı protein miktarı olarak nitelendirilebilir. Yüksek kalite standartları gözetilerek hazırlanmış bir içeriğe sahip olan bu ürün, köpeklerin kas kütlesinin korunmasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra bağışıklık sistemini güçlendiren yapısal proteinler, hastalıkların oluşumunu önler. Royal Canin Medium 15 kg adult orta ırk yetişkin köpek mamasının içeriğinde bulunan Omega-3 yağ asitleri ise cilt sağlığının korunmasına yardımcı olur. Ayrıca bu bileşen evcil hayvanınızın parlak tüylere sahip olmasını sağlar. Bu ürün, köpeklerin sindirim sistemi göz önünde bulundurularak geliştirildiği için boşaltım esnasında kolaylık sağlar. Böylece minik dostunuz her zaman için huzurlu ve mutlu hisseder.

Yetişkin Köpek Maması Kaç Yaştan İtibaren Tüketilebilir?

Yetişkin Köpek Maması Kaç Yaştan İtibaren Tüketilebilir?

Bu ürünü servis etmeden önce paketin arkasında yer alan besin tablosunu incelemeniz tavsiye edilir. Ayrıca evcil hayvanınızın yaşını, kilosunu ve hareketlilik düzeyini göz önünde bulundurarak servis edebileceğiniz miktarı belirleyebilirsiniz. Mamanın servis edilebileceği köpeklerin yaş aralığı 12 ay ve üzeri olarak belirlenmiştir. Buna ek olarak evcil hayvanınızın kilosu 11 ve 25 kg arası ise yetişkin mamasını güvenle tercih edebilirsiniz. Besleyici olan bu ürünün içeriğinde kilo kontrolünü mümkün hâle getiren lifler bulunur. Royal Canin 15 kg yetişkin köpek maması barındırdığı antioksidanlar ve mannanoligo-sakkaritler sayesinde evcil hayvanınızın doğal bağışıklığını güçlendirir. Bu ürünü yavru köpeklere servis etmemeye özen göstermeniz gerekir. Aksi takdirde sindirime bağlı problemler meydana gelebilir. Dilerseniz siz de Royal Canin Medium 15 kg adult orta ırk yetişkin köpek maması yorumlarını inceleyebilir, diğer hayvanseverlerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu ürünü, kolayca satın alabilirsiniz.