Royal Canin Dog Bhn French Bulldog Junior Köpek Maması 3 Kg

800 TL
(266,67 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
719,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
786,86 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Dog Bhn French Bulldog Junior Köpek Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indirgetir Satıcı Ünvanı: BİLPA TİCARET VE SANAYİ İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170001450700016 Vergi Kimlik Numarası: 1700014507
    Bu ürün indirgetir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Royal Canin Dog BHN French Bulldog Junior Köpek Maması 3 Kg

Ürün Özellikleri

  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver

Royal Canin 3 kg French Bulldog Junior Yavru Köpek Maması

Her evcil hayvan, tıpkı çocuklar gibi özenli ve zorlu bir bakıma ihtiyaç duyar. Gelişimi, fiziksel ve ruhsal sağlığı için beslenme türü ayrıca bir özen gerektirir. Royal Canin Junior French Bulldog 3 kg mama, titizlikle hazırlanan içeriği ile öne çıkar. Fransız buldoğu olarak da bilenen köpek ırkı; sessiz ve sakin ruh hâli, sevimli görüntüsü, küçük boyutları ve nispeten hassas yapısı ile bilinir. Irkın en bilindik özellikleri ise solunum güçlüğü, soğuğa dayanıksızlık, hastalık ve alerji gibi durumlara olan yatkınlıktır. Bu nedenle beslenme ve bakımı oldukça güçtür. Ancak Bulldog cinsine özel üretilen Royal Canin mama, köpeklerin hem beslenme sürecini daha keyifli hâle getirir hem de bağışıklıklarını güçlendirir.

  • Miktar: 3 Kg
  • Yaş: 2-12 ay
  • Tat: Kümes hayvanları

Royal Canin Bulldog Köpek Mamasının İçeriğinde Neler Vardır?

Royal Canin 3 kg French Bulldog Junior Yavru Köpek Maması Yorum

Fransız Bulldog köpek ırkı hem hassas bünyeleri hem de varoluşsal solunum ve sindirim problemleri nedeniyle özel bir bakıma ihtiyaç duyar. Royal Canin Junior French Bulldog 3 kg mama; bu özenli bakım sürecinde köpeklerin sağlıklı ve dengeli beslenebilmeleri için üretilir. Her tanesi fasulye benzeri özel bir formda hazırlanan mamanın içeriğinde, öncelikli olarak kümes hayvanları lezzeti ve yüksek hayvansal proteinler ön plana çıkar. İçeriğinde bunlara ek olarak; pirinç, buğday, bitkisel protein, hayvansal yağlar, pancar küspesi, kurutulmuş domuz eti proteinleri, mineraller, soya yağı, frukto oligo sakkaritler, balık yağı yer alır. Ayrıca; maya ekstraktları, hidrolize maya, kadife çiçeği özü ve hidrolize edilmiş kıkırdak da mevcuttur. Yavru Bulldog cinsinin çeşitli sağlık problemleri yaşamadan olumlu gelişim gösterebilmesi için mükemmel bir içerik dengesi ile sunulur.

Royal Canin Bulldog Yavru Köpek Maması Kaliteli midir?

Royal Canin 3 kg French Bulldog Junior Yavru Köpek Maması Yorum

Royal Canin Junior French Bulldog 3 kg mama, özel bakıma ihtiyaç duyan bu hassas köpek cinsi için üretilir. Birçok sağlık testinden geçen mama, içeriğindeki faydalı bileşenler sayesinde evcil dostunuzun daha keyifli bir şekilde öğünlerini tüketmesine yardımcı olur. Özel tasarlanan taneleri, solunum güçlüğü çekmeden beslenebilmesine katkıda bulunur. Ayrıca içeriğindeki mineral ve vitamin katkılarıyla sindirim ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Kalıtsal olarak sindirim güçlüğü çeken Bulldog cinsi patili dostunuzun, yaşam kalitesini arttırır. Üretim sürecinin ardından yüksek besin standartlarına sahip olması gereken Royal Canin mama, patili dostlar için satışa sunulmadan önce her seferinde bir dizi testten geçer. Kalite ve besin sağlığı testlerinden onay alan ürün, gönül rahatlığıyla Bulldog cinsi yavru köpekler için kullanılabilir.

Royal Canin Yavru Köpek Maması Kaç Aya Kadar Verilebilir?

Royal Canin 3 kg French Bulldog Junior Yavru Köpek Maması Yorum

Bulldog köpekler; küçük boyutlarına, hareketsiz ve sakin kişiliklerine, solunum güçlüğü çekmelerine rağmen oldukça açık iştahlarıyla da bilinirler. Dolayısıyla obeziteye yakalanmamaları için belli bir besleme tablosuna göre mama vermek gerekir. Royal Canin yavru Bulldog maması, 2 aydan 1 yaşa kadar gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ancak her beslemede verdiğiniz miktara ve süre aralığına dikkat etmelisiniz. Örneğin 2 aylık 10 kg köpeğinize günde yalnızca 144 gram mama vermeniz önerilir. Toplam miktarı bölerek iştahını dengelemek için mamayı gün içinde üç seferde verebilirsiniz. Evcil dostunuzun yaşı ve kilosu normal seyirde ilerledikçe beslenme tablolarına göre mama miktarını arttırabilirsiniz. Belli zaman aralıklarında ve miktarlarda verileceği için Royal Canin Junior French Bulldog yavru köpek maması 3 kg paketleriyle uzun bir süre için yeterli gelir. Junior French Bulldog yavru köpek maması 3 kg yorumlarını inceleyerek hayvan sahiplerinin deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Evcil dostunuz için en doğrusu olduğuna karar verdikten sonra bu ürünü kolay, ekonomik ve güvenli bir şekilde Trendyol’dan satın alabilirsiniz.