Royal Canin Fit 32 15 Kg Yetişkin Kuru Kedi Maması

3.140 TL
(209,33 TL / kg)
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (87)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.132 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.442 TL
9.6
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.145,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.150 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Fit 32 15 Kg Yetişkin Kuru Kedi Maması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RİOBONGO Satıcı Ünvanı: RİOBONGO TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735205542200001 Vergi Kimlik Numarası: 7352055422
    Bu ürün RİOBONGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Royal Canin Fit 32 Kedi Kuru Maması 15Kg Dışarıda zaman geçirmek aktif bir kedinin bağışıklık sistemini stres altına sokabilir ve onu savunmasız bırakır. Özel tasarlanmış mama tanesi parçalanarak kolayca sindirilir ve mama yedikten sonra hareket etmeyi kesmeyen kediler için bu, özellikle önemlidir. FIT, 1 ila 7 yaş arası aktif kedilere yöneliktir. -Doğru besin dengesini destekler. -İdeal kiloyu destekler. -Özel antioksidan kompleksi. -Benzersiz halka biçimli mama tanesi kediyi yavaşlamaya ve çiğnemeye teşvik eder.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Kümes Hayvanları
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Özellik Urinary (İdrar yolu)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Fit 32 119-0042 15 Kg Kedi Kuru Maması

Royal Canin Fit 32 15 kg kedi kuru maması, yetişkin kediler için kullanımı uygun olan bir üründür. 1-7 yaş aralığında olan kediler için özel olarak tasarlanmış formüle sahiptir. Royal Canin Fit 32 15 kg kedi kuru maması, yetişkin kedilerin günlük enerji ihtiyaçlarını karşılayan bir içeriğe sahiptir. Dengeli içeriği sayesinde kedilerin sağlıklı bir şekilde beslenmelerine imkân sunar. İçeriğinde bulunan özel diyet lifleri sayesinde kedilerin yutmuş olduğu kıl ve tüylerin atılmasına yardımcı olur. Bu sayede kedilerin midesinde tüy yumağı oluşma ihtimali azaltılır. Royal Canin Fit 32 15 kg kedi kuru mamasının düzenli olarak kullanılması, kısa sürede gözle görülür bir fark yaratır.

  • Orta derecede aktif, dışarıya çıkabilen kediler için idealdir.
  • Yetişkin kediler için uygundur.
  • Sağlıklı vücut yapısını destekleyici özelliktedir.

Royal Canin Fit 32 Kedi Kuru Mamasının İçeriği Nedir?

Royal Canin Fit 32 Kedi Kuru Mamasının İçeriği Nedir?

Royal Canin Fit 32 15 kg kedi kuru maması, kedilerin severek tüketmesi için benzersiz bir bileşene sahiptir. Ürün içeriğinde; pirinç, buğday, bitkisel lifler, kümes hayvanı proteini, hidrolize hayvansal proteinler, hayvansal yağlar, pancar küspesi, mısır gluteni ve soya yağı bulunur. Ürün bileşeninde ise balık yağı, mayalar ve ilgili kısımlar, pisilyum kabukları ve tohumları, kadife çiçeği ekstraktı, hidrolize maya, mineraller ve vitaminler bulunur. Royal Canin Fit 32 15 kg kedi kuru maması içeriğinde A, D3, E1, E2, E4, ve E5 vitaminleri yer alır. Ayrıca demir, iyot, bakır, manganez, çinko ve selenyum gibi mineralleri de bünyesinde bulundurur. Amonyum klorür, koruyucular ve antioksidanlar da mama bileşeni içerisinde yer alır.

Royal Canin Fit 32 Kedi Kuru Maması Faydalı mıdır?

Royal Canin Fit 32 Kedi Kuru Maması Faydalı mıdır?

Royal Canin Fit 32 15 kg kedi maması, evcil dostunuzun dengeli beslenmesi için harika bir seçenektir. Kedilerin yaşamlarını daha konforlu bir şekilde sürdürebilmeleri için son derece faydalıdır. Bu ürün, kedilerin ideal kilolarını korumalarına imkân sağlar. Royal Canin Fit 32 15 kg kedi kuru maması, kedilerin üriner sistem sağlığının korunmasına yardımcı olacak şekilde hazırlanmış bir içeriğe sahiptir. Kediler, temizleme işlemini dilleri ile yaptıkları için bol miktarda tüy ve kıl yutabilir. Royal Canin Fit 32 15 kg yetişkin kedi maması, tüy yumağı oluşumunu minimuma indirmek için de son derece işlevsel bir üründür.

Royal Canin Fit 32 Kedi Kuru Maması Ne Sıklıkla Verilmeli?

Royal Canin Fit 32 Kedi Kuru Maması Ne Sıklıkla Verilmeli?

Royal Canin Fit 32 15 kg kedi kuru maması, günlük düzenli olarak kullanılabilir. Kedilerin ideal kilolarını korumaları için özel olarak formülize edilmiş bir içeriğe sahip olan bu ürün, belirli aralıklarla verilmelidir. Öğün sıklığı ve miktarı kedinin kilosuna göre ayarlanmalıdır. Zayıf, normal ve kilolu olan kedilerin öğün sıklığı ve mama miktarı değişkenlik gösterir. Örneğin, 3 kg ağırlığında olan bir kedinin her öğünde alması gereken miktar 44 gramdır. Yetişkin kedilerin günde 3 öğün mama yemesi uzmanlar tarafından tavsiye edilir.

Dilerseniz Trendyol üzerinden Royal Canin 119-0042 Fit 32 15 kg kuru kedi maması yorumlarına göz atabilirsiniz. Ürün sayfasında yer alan yorum bölümü, daha detaylı bilgi arayışında olanlar için ideal bir kaynaktır. Sipariş vermeden önce bu bölümü inceleyerek ürününü sizin için uygun olup olmadığına kolaylıkla karar verebilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı bir şekilde satın alabilir, kolay ve güvenilir alışverişin tadına doyasıya varabilirsiniz.