Royal Canin ® Mother & Babycat Yavru Kedi Maması 4 Kg

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (95)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.069 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.080 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.069 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.095 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin ® Mother & Babycat Yavru Kedi Maması 4 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANTALYA07 PETSHOP 2 Satıcı Ünvanı: CUMA ALİ ULUÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8880469960
    Bu ürün ANTALYA07 PETSHOP 2 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ROYAL CANIN® Mother & Babycat gebelik döneminde ve emzirme döneminde kedinizin yüksek enerji ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak hazırlanmıştır. Ayrıca anne sütüyle beslenen ve 4 aya kadar olan yavru kedilerin sağlıklı gelişmelerini desteklemek için formüle edilmiştir. Sağlıklı bağışıklık sistemi gelişimini desteklemek için Vitamin C ve E de dahil olmak üzere etkisi kanıtlanmış besin öğeleri içerir. Bu formül, yavru kedilerin beyin gelişimini ve göz sağlığını desteklemek için Omega-3 yağ asitleriyle (DHA) zenginleştirilmiştir. Faydalı prebiyotiklerin (MOS) ve çok yüksek sindirilebilirliği olan proteinlerin birleşimi sayesinde, ROYAL CANIN® Mother & Babycat aynı zamanda sindirim sağlığı açısından bağırsak mikrobiyotasının (bağırsak florası) sağlıklı dengesini desteklemeye yardımcı olur. ROYAL CANIN® Mother & Babycat’in taneleri suyla kolaylıkla ıslatılabilir ve böylelikle sütten kesilen yavru kedilerin su alımını desteklemek için ideal olan iştah artırıcı bir lapa kıvamı elde edilebilir. 16 hafta gibi kısa bir süre içerisinde, yavru kedileriniz bir sonraki büyüme evresinde beslenme gereksinimlerini karşılamak için özel olarak geliştirilen bir diyete ihtiyaç duyacaklar. Bu aşamada, yavru kediler için ROYAL CANIN® KITTEN formüllerine geçebilirsiniz. Yavru kedi formülleri, kuru mama ya da katı kıvamda ezme, soslu veya jöle kıvamında yaş mama formunda satışa sunulmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Mother Babycat Yavru Kuru Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Mother&Babycat kuru mama 4 aya kadar olan yavrular için geliştirilen özel bir besindir. Kedi yavruları 1 ile 4 ay arasında yoğun bir gelişim evresine girerler. Bu periyotta doğru besin almaları hayati önem taşır. Henüz ikinci ve üçüncü haftalarda çıkmaya başlayan süt dişleri, dördüncü aydan sonra yerini ana dişlere bırakır. Bu nedenle sert gıdaları tüketemezler. Ayrıca laktoz olarak bilinen süt şekerini sindirme yetenekleri de bu periyotta kaybolmaya başlar. Anneden gelen bağışıklık sisteminin yavaşça kaybedildiği ve yetişkin sistem fonksiyonlarının gelişim göstermesi bu evrenin sonunda harekete geçer. Siz de yavru kedilerinize 1 aylıktan itibaren dördüncü ay sonuna kadar yedirebileceğiniz bu mamayı satın alarak doğru beslenmelerini sağlayabilirsiniz.

  • Lezzetli ve besleyici gıda karışımı
  • Hijyenik ve kaliteli üretim
  • Sindirimi destekleyici özel formül

Royal Canin Mother & Babycat Kuru Mama İçerik Özellikleri

Royal Canin Mother & Babycat Kuru Mama İçerik Özellikleri

Royal Canin Kitten yavru kuru kedi maması 4 kg ambalajıyla ekonomik bir alışveriş imkanı sunar. Mamanın özel formu yavruların ağız yapısına uygundur. Yumuşak yapısı ise ağız içinde kolaylıkla ıslanarak dağılır. Şekil ve yapısal yumuşaklık kedilerin süt dişi ile beslenmeleri için avantaj yaratır. Küçük kedilerin sindirim sorunlarını engellemek için bitkisel ve mineral desteği sağlayan maddelerle hazırlanan mama, bağışıklık sistemini de kuvvetlendirerek güçlenmesini sağlar. Royal Canin Mother Babycat yavru kuru kedi maması 4 kg içeriği vitamin E, vitamin C, MOS (Mannan oligosakkarit) ve taurin gibi maddelerle zenginleştirilir. Yavru dostunuzu hayata hazırlarken sağlıklı bir başlangıç yapmasını sağlayacak olan bu mamayı düzenli aralıklarla vererek keyifle beslenmesini izleyebilirsiniz. Büyüyen kedinizin sosyal ve fiziksel gelişimine pozitif katkı sunan ürünü güvenle sipariş edebilirsiniz.

Mother Babycat Yavru Kuru Kedi Maması 4 Kg Yorumları

Mother Babycat Yavru Kuru Kedi Maması 4 Kg Yorumları

Gerçek müşteriler tarafından paylaşılan Royal Canin Mother Babycat yavru kuru kedi maması 4 kg yorumları alışveriş öncesinde başvurabileceğiniz önemli referans kaynaklarıdır. Yorumlar aracılığı ile görüş bildiren müşteriler, ürüne yüksek puanlar verdikleri için öne çıkmasına yardımcı olurlar. Royal Canin Mother Babycat yavru kuru kedi maması 4 kg kullananlar evcil dostlarının tadını çok sevdiğinden bahsederler. Evcil hayvanlar için doğru beslenme çözümleri sunan Royal Canin markası, her kedinin ırkına, yaşına ve hayat tarzına uygun formülleriyle beğeni toplar. Yaş grubu için özel olarak tasarlanan 1-4 aylık yavru maması, zengin beslenme öğünleri için lezzetli bir alternatiftir. Kritik öneme sahip olan bu evre için eksiksiz bir formüldür. Siz de Royal Canin markasının bol vitaminli bu ürününü güvenle satın alarak evcil dostlarınızı besleyebilirsiniz.

Royal Canin Kitten Yavru Kuru Kedi Maması 4 Kg Fiyatı

Royal Canin Kitten Yavru Kuru Kedi Maması 4 Kg Fiyatı

Royal Canin Mother Babycat yavru kuru kedi maması 4 kg fiyatı ekonomiktir. Ürün tek bir ambalaj içinde sunulduğu için açıldıktan sonra ağzını hava almayacak şekilde kapalı tutmanız önerilir. İsterseniz bir veya birkaç kavanoza bölerek kapaklı şekilde de saklayabilirsiniz. Bu sayede tazeliğini uzun süre koruyacak olan mamayı her seferinde taze olarak servis edebilirsiniz. Protein, enerji, vitamin ve mineral desteği alan yavrular hızlı bir şekilde büyürler ancak dördüncü ayı tamamlamadıkları sürece tam katı ya da sindirimi zor olan yiyeceklere geçemezler. Sütten kesildikten sonra bağışıklığı güçlendiren antioksidan besinler tüketmeleri gerekir. Siz de kedilerinizin sağlıklı ve dengeli beslenmesi için kampanya fırsatlarından faydalanarak bu üründen satın alabilirsiniz. Trendyol’dan uygun fiyatlarla Royal Canin Mother Babycat yavru kuru kedi maması 4 kg satın alarak bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.