Royal Canin Cat Fbn British Shorthair Adult Kedi Maması 4 Kg

1.465,50 TL
(366,38 TL / kg)
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (53)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.329 TL
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.429 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.340 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Cat Fbn British Shorthair Adult Kedi Maması 4 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SudePetMarket Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖÇGÜDER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6510297468
    Bu ürün SudePetMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Royal Canin Cat FBN British Shorthair Adult Kedi Maması 4 Kg

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Indoor (Evde beslenen)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Royal Canin British Shorthair Adult Yetişkin Kedi Maması 4 Kg

British Shorthair küçük kulaklı, yuvarlak gözlü geniş çeneli ve sevimli bir kedi ırkıdır. Beslenmesi konusunda titizlikle özen gösteren kedi sahipleri besin içeriğine büyük önem verir. British Shorthair sahibiyseniz Royal Canin British Shorthair yetişkin kedi maması özelliklerini incelediğinizde tereddütsüz satın almak isteyebilirsiniz. Omega 3 yağ asitleri içeren bu ürün, kedinizin kemiklerinin ve eklemlerinin desteklenmesine yardımcı olur. Uygun seviyede protein içermesiyle kas kütlesini korunmasını sağlar. British Shorthair yetişkin kedilere yönelik hazırlanan bu ürün, sağlıklı kalp fonksiyonunu korur. Royal Canin British Shorthair kedi ırkına özel olarak geniş ve kıvrımlı yapıda mama hazırlar. Bu ırkın geniş çenesine göre uyarlanan kuru taneler, kavramayı kolaylaştırarak çiğnemeye teşvik eder. Royal Canin tarafından formüle edilen ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Çeneye uygun özel taneler
  • Tavuk etli
  • Hijyeni destekler

Royal Canin 4 Kg British Shorthair Maması Özellikleri

Royal Canin 4 Kg British Shorthair Maması Özellikleri

British Shorthair sahiplendiğinizde neşenizin ikiye katlandığını görebilirsiniz. Sevimli görünüme sahip bu kedilerin bakışı günün stresini üzerinizden atmaya yarar. Onların büyüme ve gelişimi için gerekli olan vitamin, mineral ve yağları içeren besinlerin kaliteli ve güvenilir olması son derece önemlidir. Royal Canin British Shorthair adult yetişkin kedi maması 4 kg satın aldığınızda kedilerinizi zevkle tükettikleri mamanın enerji ihtiyaçlarını giderdiğini fark edebilirsiniz. Evcil hayvanların severek tükettiği Royal Canin mama beğeni yorumlarıyla öne çıkar. Tavuk etli oluşuyla protein bakımından zengindir ve cins kedilerin tüy dökümünü hafifletmeye yarar. Kuru taneli olmasından dolayı sindirimi kolaylaştırır. Royal Canin British Shorthair adult yetişkin kedi maması 4 kg kullananlar kedilerinin büyük bir keyifle tüketmesinin rahatlığını yaşar. Kas ve kemik yapılarını destekleyen bu ürün kalp sağlığını korumaya da yarar. Bu ürünü alarak kedinizi mutlu edebilirsiniz.

Royal Canin British Shorthair Kedi Maması 4 Kg Yorumları

Royal Canin British Shorthair Kedi Maması 4 Kg Yorumları

Evcil hayvan sahibi olurken birçok sorumluluk yüklenirsiniz. Evinizin bir üyesi gibi gördüğünüz evcil hayvanınızın özel bakımı kadar beslenmesi de çok önemlidir. Kalitesiz besinler tüy dökümünü artırıp sindirim sorunlarına yol açabilir. Bu tür olumsuz durumlarla karşılaşmayı önleyen Royal Canin British Shorthair adult yetişkin kedi maması 4 kg müşterilerin sıklıkla tercih ettiği ürünler arasındadır. Gelişimini destekleyen bu ürünle beslenen patili dostlar, sağlıklı ve uzun ömürlü yaşama şansına sahip olabilir. Royal Canin British Shorthair adult yetişkin kedi maması 4 kg yorumları kısmını incelediğinizde ürün tercihi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kedinizin yaşam standartlarını yüksek tutmak istediğinizde bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Mamayı keyifle tükettiğini gördüğünüzde onu mutlu etmenin gururunu yaşayabilirsiniz. Kedinin cinsine ve yaşına göre mama seçimine özen gösteren müşterilerin beğenisini kazanan ve fiyatı ile de avantaj sağlayan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Royal Canin British Shorthair Kedi Maması Fiyatı

Royal Canin British Shorthair Kedi Maması Fiyatı

Yetişkin British Shorthair için üretilen Royal Canin kedi maması gıda alerjeni olmayan bir üründür. Hayatınızı renklendiren evcil hayvanınız için uygun yiyecek seçerken marka güvenilirliğine ve içeriğine önem verebilirsiniz. Kas gelişimini sağlayan, kalp sağlığını koruyan ürünler hakkında araştırma yaparak bilgi sahibi olabilirsiniz. Royal Canin British Shorthair yetişkin kedi maması 4 kg sıklıkla tercih edilen ürünler arasında ön sırada yer alır. Kedilerin keyifle tükettiği bu ürün müşterilerin beğenisini kazanır. Royal Canin mama tüy dökümünü azaltmaya yarayan ve sindirimi kolaylaştıran ürünler arasında öne çıkar. Tavuk etinden yapılan ve içeriği zengin olan bu ürün, kedi gelişimine ve beslenmesine katkısıyla güveninizi kazanır. Olumlu yorumlar alan Royal Canin British Shorthair adult yetişkin kedi maması 4 kg fiyatı ile de ilgi çeker. Bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.