4
Köpek Konserve Maması kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Royal Canin ® Puppy Mini Gravy Yavru Köpek Yaş Maması 85 Gr*12

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
387,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin ® Puppy Mini Gravy Yavru Köpek Yaş Maması 85 Gr*12

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: boomerang petshop Satıcı Ünvanı: SERKAN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5340604991
    Bu ürün boomerang petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Royal Canin® Puppy Mini Gravy Yavru Köpek Yaş Maması 85 Gr*12

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 0 - 100 gr
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Mini Puppy 9003579008201 12'li 85 G Köpek Yaş Maması

Evcil dostlarımızın sağlıklı beslenebilmeleri ve ihtiyaç duydukları vitaminleri alabilmeleri için doğru beslenme ürünlerini seçmek gerekir. Royal Canin 12’li mini puppy yaş köpek maması 85 gr, besleyici içeriğiyle küçük ırk köpekler için ideal bir üründür. Özel olarak geliştirilmiş bu mama, köpeğinizin ihtiyaç duyduğu günlük vitamin ve mineralleri almasını sağlar.

  • 12 adet x 85 gr
  • 0-10 aylık küçük ırk için uygun
  • Özel formül

Royal Canin 12'li Mini Puppy Yaş Köpek Mamasının İçeriği

Royal Canin 12'li Mini Puppy Yaş Köpek Mamasının İçeriği

Royal Canin 12’li mini puppy yaş köpek maması 85 gr, küçük ırk için özel olarak üretilmiştir. Bu mama, yetişkin ağırlığı 10 kg’a kadar olan köpekler için uygundur. Mamanın içeriğinde köpeklerin enerji ihtiyaçlarını karşılayacak bir bileşim bulunur. Ürünün içeriğinde kümes hayvanları eti ön plana çıkar. Ayrıca yüksek kaliteli proteinli besin maddeleri kombinasyonu mevcuttur. Enerji veren içeriği sayesinde büyüme dönemindeki küçük cins yavru köpekler için uygundur. Bu ürünü yavru köpekler için ideal yapan bir diğer özellik de E vitaminine sahip olmasıdır. Mamanın içeriğinde E vitamini içeren bir antioksidan kompleksi yer alır. Antioksidan, köpeğin büyümesini desteklerken doğal savunmasının gelişmesine yardımcı olur. Royal Canin 12’li mini puppy köpek maması 85 gr köpeklerin büyüme ve gelişme döneminde ihtiyaç duydukları mineral ve vitaminleri içerir.

Royal Canin Mini Puppy Yaş Köpek Maması Faydaları Neler?

Royal Canin Mini Puppy Yaş Köpek Maması Faydaları Neler?

Royal Canin 12’li mini puppy yaş köpek maması 85 gr yavru köpeklerin dengeli ve tam büyümelerini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir içeriğe sahiptir. Köpeklerin deri ve tüy sağlığını destekleyen bir yapıdadır. Deri ve tüy sağlığı özellikle gelişme aşamasında olan köpekler için önemli bir konudur. Kas ve kemik sisteminin desteklenmesi de ürünün bir diğer faydasıdır. Ayrıca bu ürün zengin içeriği sayesinde vücut direncini artırır. Bağışıklık sistemini de güçlendirdiği için köpeklerin sağlığına ciddi bir katkı sağlar. Enerji, yavru köpeklerin en büyük ihtiyaçlarından biridir. Royal Canin 12’li mini puppy yaş köpek maması 85 gr, köpeklerin ihtiyaç duydukları enerjiye kavuşmalarına yardımcı olur. Besleyici içeriği, köpeklerin günlük vitamin ve mineral gereksinimlerinin karşılanmasını sağlar. Ürünün bir diğer faydası da sindirim sistemini ve bağırsak florasını desteklemesidir.

Royal Canin 12'li Mini Puppy Yaş Köpek Maması Güvenilir mi?

Royal Canin 12'li Mini Puppy Yaş Köpek Maması Güvenilir mi?

Royal Canin, köpek maması alanında en çok tercih edilen markalardan biridir. Bu firmanın ürünleri, farklı türdeki ve yaş gruplarındaki köpekler için özel olarak geliştirilir. Royal Canin 12’li mini puppy yaş köpek maması 85 gr bu açıdan tamamen güvenilir bir üründür. Bu mama, spesifik olarak küçük ırk şeklinde adlandırılan köpekler için geliştirilmiştir. Yetişkinlik ağırlığı 10 kilograma kadar ulaşan köpekler küçük ırk olarak adlandırılır. Ürün, 10 aylığa kadar olan küçük ırk yavruları için uygundur. Özel olarak hazırlanmış bir besin bileşimiyle üretildiği için tamamen güvenilir bir mamadır. Ayrıca tavuk ve kümes hayvanları eti içerdiği için hem besleyici hem de lezzetli bir özelliğe sahiptir. Royal Canin 12’li mini puppy yaş köpek maması 85 gr yorumları da ürünün kalitesini destekler niteliktedir. Bu ürünü kullanan birçok hayvan sahibi olumlu yorum ve puanlamalar yapmıştır. Royal Canin tarafından geliştirilen bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Ürünü buradan 12’li pakette satın alarak evcil hayvanınızın ihtiyaç duyduğu besinleri almalarını sağlayabilirsiniz.