Rowenta SF1312 Touch Up & Go Kablosuz Saç Düzleştirici

838 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
49.900 TL'ye 499 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.490 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rowenta SF1312 Touch Up & Go Kablosuz Saç Düzleştirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMR ÇARŞI Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KEMAL ÇATALHÜYÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3714776346800017 Vergi Kimlik Numarası: 2310529316
    Bu ürün EMR ÇARŞI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SF1312 Touch Up & Go Kablosuz Saç Düzleştirici Mağazamızda satılan tüm ürünler orjinaldir, özenli ve dikkatli şekilde paketlenir, dilerseniz hediye paketi yapılabilir, mesajla hediye paketi istediğinizi bildirmeniz yeterlidir.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 200 Derece
  • Plaka Materyali Seramik Plaka
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Renk Siyah
  • Dijital Ekran Yok
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Rowenta Sf1312f0 Elite Kablosuz Saç Düzleştirici Siyah

Her insan evde ve dışarıda saçlarının güzel görünmesini ister. Bu görünümü yakalamak için kuaföre vakit ayıramayanlar ve kendi saçını kendi yapmak isteyenler için kurtarıcı bir ürün olan Rowenta’nın SF1312F0 kodlu düzleştiricisi devreye girer. Hem spor hem de şık kullanımda yakalamak istediğiniz düz saç görünümüne bu alet sayesinde kolaylıkla kavuşabilirsiniz. Her saça uygun ısı ayarı ve kablosuz kullanım kolaylığı sayesinde hayatınızın her anında yanınızda olacak bir düzleştirici modelidir. Kullanımı çok kolay olan bu ürünle kısa sürede saçlarınızı düzleştirerek saçlarınızın güçlü ve bakımlı görünmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik sürekli kullanıma uygun olarak hazırlanan yapısı sayesinde saçlarınıza zarar vermez. Enerji verimliliği vadeden bu ürünle uzun ya da kısa saçlara rahatlıkla uygulama yapılabilir.

  • Kablosuz kullanım kolaylığı
  • 2 farklı sıcaklık ayarı
  • Çok yönlü şekillendirme seçeneği

Rowenta Elite Kablosuz Saç Düzleştiricisi ve Özellikleri

Rowenta Elite Kablosuz Saç Düzleştiricisi ve Özellikleri

Rowenta SF1312F0 Elite kablosuz 160 - 200 derece seramik saç düzleştiricisi siyah rengi ve şık görünümüyle dikkatleri üzerine çeker. Dış tasarımının yanı sıra sağladığı kolaylıklarla da adından söz ettiren bir kablosuz düzleştirici modelidir. Tamamen hareket özgürlüğü düşünülerek tasarlanan Rowenta Elite kablosuz kullanımı ve hafif yapısı sayesinde seyahatlerde ya da günlük kullanımda yanınızda taşıyabileceğiniz bir cihazdır. 160 - 200 derece arasındaki farklı ısı değerleri sayesinde kıvırcık, düz ve dalgalı saçlarda kullanıma uygundur. Ayrıca hassas saç tiplerine zarar vermeden düzleştirme imkanı sunar. Hassas saç tiplerinde ve uzun süreli kullanımlarda saçlarınızda yıpranma ve kopma gibi sorunlar yaratmaz. Isıya dayanıklı dış yüzeyi sayesinde düzleştiriciyi kullanırken elinizi yakmaz. Seramik kaplaması sayesinde saç şekillendirme sürecinde size kolaylık sağlar. 25 dakikaya kadar kablosuz kullanım imkanı sunan gelişmiş bir üründür.

Rowenta Sf1312f0 Elite Kablosuz Saç Düzleştiricisi Kullanımı

Rowenta Sf1312f0 Elite Kablosuz Saç Düzleştiricisi Kullanımı

Rowenta Elite kablosuz saç düzleştiricisi her düzleştirici gibi elektriğe ihtiyaç duyar. Çok kısa sürede %100 şarj olan ve 25 dakika boyunca kablosuz çalışma vadeden bir kablosuz düzleştiricidir. Rowenta düzleştirici hızlı şarj olan ve uzun süreli kullanıma uygun olan yapısıyla da zaman tasarrufu sağlar. Kullanacağınız zaman düzleştiricinin ısınması için fazladan vakit kaybetmenize gerek yoktur. Hafif yapısı ve seramik kaplamasıyla çantada taşıma kolaylığı sağlayan düzleştiriciyi istediğiniz her yerde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Uzun süreli hacimli ve bakımlı görünen düz saçların yanı sıra dalga ve bukle oluşturmak için de kullanılabilir yapıdadır. Düz, dalgalı ya da bukleli saçlarınıza SF1312F0 Rowenta sayesinde istediğiniz her yerde rötuşlar atabilirsiniz. Rowenta kablosuz düzleştirici sayesinde saçlarınızı her zaman ve her yerde kolaylıkla düzleştirmenin, dalga ve bukleler oluşturmanın rahatlığını keşfedebilirsiniz.

Rowenta Kablosuz Saç Düzleştiricisinin Sağladığı Kolaylıklar

Rowenta Kablosuz Saç Düzleştiricisinin Sağladığı Kolaylıklar

Sağladığı en büyük kolaylığının kablosuz ve taşınabilir olması olan bu düzleştiricinin müşterilerine sunduğu başka kolaylıklar da bulunur. Düzleştiricinin sağladığı kolaylıklardan biri Powerbank olarak kullanılabilir olmasıdır. Acil durumlarda telefon şarj cihazı olarak kullanabileceğiniz kablosuz düzleştirici beklenmedik durumlarda yardımcınız olur. Kolay onarılabilir olması sayesinde küçük bir sorunda bile mağduriyet yaşamanızı engeller. Birden fazla kullanım alanı sağlayarak yanınızda taşıdığınız düzleştirici ile her zaman düz, dalgalı ve bukleli saçlara sahip olabilirsiniz. Sağladığı kolaylıkların yanı sıra Rowenta SF1312F0 Elite Kablosuz 160 - 200 derece seramik plaka saç düzleştiricisi siyah fiyatlarıyla da bütçenize kolaylık sağlar. Ayrıca bünyesinde birden fazla markaya ve ürüne ev sahipliği yapan Trendyol sayesinde Rowenta Sf1312f0 Elite Kablosuz 160 - 200 derece seramik plaka saç düzleştirici siyah yorumlarına kolaylıkla ulaşarak fikir sahibi olabilirsiniz.