Rowenta Rq3723 Compact Power Cyclonic 750 Watt Toz Torbasız Elekrikli Süpürge [ Turuncu ] - 9100039771

25.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rowenta Rq3723 Compact Power Cyclonic 750 Watt Toz Torbasız Elekrikli Süpürge [ Turuncu ] - 9100039771

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PHİGO Satıcı Ünvanı: YUSUF KARACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2389162331800000 Vergi Kimlik Numarası: 5060505142
    Bu ürün PHİGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rowenta RQ3723TA Compact Power Cyclonic Torbasız Elektrikli Süpürge Performans elinizin altında - Compact Power ™ Cyclonic, verimli ve kullanımı kolay elektrikli süpürge arayanlar için tasarlanmıştır. - Bu yeni seri, sert zeminlerde temizleme performansı, toz emisyonu ve enerji verimliliği konusunda mükemmel sonuçlar sunar. - Bunun da ötesinde, Compact Power ™ Cyclonic, kullanımı kolay, taşıması kolay ve saklaması kolay olan gelişmiş işlevsellik sağlar. - Kolay saklama için kompakt biçim, gelişmiş ergonomik tasarım, zahmetsiz temizlik ve bakım için Clean Express sistemi. - Gelişmiş monosiklon teknolojisi, emilen tozun %99,98'ini yakalayan çift aşamalı filtreleme sistemine sahiptir. - Yeni güçlü ve yüksek verimliliğe sahip emici başlık, zemine işleyen kirleri söker ve sert zeminlerde sınıfının en iyi performansını göstererek büyük kirlerin üstesinden gelir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre EPA
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Rowenta RQ3723 Compact Power Cyclonic Elektrikli Süpürge

Elektrikli süpürge, temizlik yaparken kullanılan en önemli araçtır. Çekim gücü, verimlilik, motor gibi özellikleri ne kadar güçlü olursa, yapılan temizlik o kadar hızlı ve etkili olur. Rowenta Compact Power Cyclonic Torbasız Elektrikli Süpürge, verimli ve yüksek performansı ile kolaylık sağlar. Kullanımı kolay olduğu için temizlik yaparken daha az yorulursunuz. Motorun yüksek performansla çalışması da etkili bir temizlik için idealdir. Motorun önündeki köpük filtre, motorun saldığı en küçük parçacıkları bile yakalar. Hava çıkışının hemen ön kısmına yerleştirilmiştir ve emilen tozun %99,98’i filtreleme gücüne sahiptir. Aynı zamanda her zeminde kullanabileceğiniz bir özelliğe sahiptir. Rowenta RQ3723 Compact Power Cyclonic, sert zeminlerde bile kurumuş ve inatçı kirleri söker atar. Emici başlığı, %100 toz toplama performansı sunar.

  • A sınıfı filtreleme
  • Kolay temizlenen toz haznesi
  • Ergonomik tasarım

Rowenta Compact Power Cyclonic Özellikleri

Rowenta Compact Power Cyclonic Özellikleri

Birbirinden avantajlı özellikleri ile Rowenta Süpürge Compact Power Cyclonic, temizlik konusunda sınıfının en iyileri arasında yer alır. Ergonomik tasarımı sayesinde kolay taşıma ve saklama imkanı sunar. Tek seferde daha uzun süre temizlik yapabilmeniz için 1,5 L toz haznesine sahiptir. Bu sayede sürekli su haznesini yenilemenize gerek kalmaz. Ayrıca kompakt formu, dolapta rahatça depolamanıza imkan verir. Easy Brush aksesuar zinciri, oldukça kullanışlıdır ve yarıçapı 8,8 m olan kordonu rahatça kullanabilirsiniz. Clean Express sistemine sahip toz torbası, tozun kolay bir şekilde kontrol edilmesini sağlar. Toz haznesini 4 hareketle kolayca temizleyebilirsiniz. EffiTech motor sistemi, daha az enerji kullanarak daha fazla toz çekebilmeyi sağlar. Rowenta RQ3723 Compact Power Cyclonic Torbasız Elektrikli Süpürge, son teknolojiye sahip olduğundan yüksek enerji verimliliği sunar.

Estetik Tasarım

Daha rahat kullanılabilmesi için Rowenta RQ3723 Compact Power Cyclonic 750 Watt Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, kompakt bir şekilde tasarlanmıştır. Estetik tasarımı ile evinize modern bir hava katar. Toz haznesi turuncu renge sahiptir ve kolayca temizlenebilmesi için tutma sapı vardır. Tek hareketle toz haznesini süpürgeden ayırabilir ve temizleyebilirsiniz. Turuncu renkli açma kapama tuşu, tek tıkla süpürgenizi çalıştırmanızı sağlar. Arka kısmında bulunan büyük tekerlekler, kolayca hareket etmesini ve daha geniş alanda temizlik yapmanızı sağlar. 750 Watt güç ile çalışan RQ3723 Compact Power Cyclonic 750 Watt Toz Torbasız Elektrikli Süpürge [ Turuncu zemindeki tüm kirleri güçlü bir şekilde çeker.

Son Teknoloji Filtreleme Sistemi

Son Teknoloji Filtreleme Sistemi

A sınıfı enerji verimliliğine sahiptir ve daha az enerji ile daha fazla toz çekebilir. Monosiklonik sistemle donatılmıştır. Böylece hava/toz ayrışmasında yüksek bir seviyeye sahiptir. 2 aşamalı filtreleme sistemi, tozun %99,98’inin emilmesini sağlar. Bu da tozların iki seviyede emilmesini sağlar ve daha verimli bir sonuç alabilirsiniz. Rowenta Compact Power Cyclonic fiyat performans bakımından oldukça avantajlıdır.