Rowenta Rq3719ta Compact Power Cyclonic 750 Watt Toz Torbasız Elektrikli Süpürge [mor] - 2211400152

12.500 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.890 TL

Ürün Bilgileri

Rowenta Rq3719ta Compact Power Cyclonic 750 Watt Toz Torbasız Elektrikli Süpürge [mor] - 2211400152

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KarPaz Satıcı Ünvanı: KARAMAN PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Mersis Numarası: 0518007049300018 Vergi Kimlik Numarası: 5180070493
    Bu ürün KarPaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rowenta Compact Power Cylonic RQ3719 Toz Torbasız Süpürge Sert zeminlerde mükemmel sonuçlar için A sınıfı toz toplama performansına sahip torbasız hazne. Mükemmel toz / hava ayrımı için gelişmiş mono-siklonik filtreleme sistemi. Alerjenleri daha iyi yakalayan ve bakteri üremesini önleyen yüksek verimli filtre sayesinde toz emisyonu A sınıfı. Daha az enerji kullanımıyla daha yüksek toz toplama sayesinde olağanüstü enerji verimliliği için en son teknolojiye sahip EffiTech Motor. Zahmetsiz toz haznesi temizleme / boşaltma için Clean express sistemi. 1,5 L kapasiteyi korurken dolapta veya kilerde depolama seçenekleri için kompakt format. Daha geniş yüzeylerin temizlenmesi için 8,8 m çalışma yarıçapı. Kolay taşıma için ergonomik taşıma sapı. Yüksek verimli siyah & mor model.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre EPA
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Rowenta Compact Power Cyclonic Rq3719ta 750 Watt Toz Torbasız Elektrikli Süpürge [Mor]

Temizlikte etkili ve pratik ürünler kullanmak önceliklidir. Rq3719ta Compact Power Cyclonic 750 Watt toz torbasız elektrikli süpürge mor rengiyle tercih nedeni olur. Yüksek çekim gücüyle temizlik yaparken kullanacağınız ürünlerin başında gelir. Hafif olması, pratik kullanımı ve kuvvetli emiş gücü sayesinde bu makineyle ev süpürmek oldukça kolaydır. Geniş toz haznesi sayesinde sürekli boşaltmaya ihtiyaç duymadan uzun süre kullanılır. Toz torbasızdır ve pratik kullanıma sahiptir. Gerektiğinde toz haznesi ve filtre yıkanabilir ve kolayca temizlenir. Yeterli boyutlara sahiptir. Süpürgenin uç kısmı geniş olduğu için rahat bir deneyim sağlar. Kirleri, tozları, tüyleri hızlı bir şekilde süpürmenize yardımcı olur. Böylece enerjiden ve zamandan kazanabilirsiniz. Güçlü motoru sayesinde yüksek çekim gücüne sahip cihaz, etraftaki tozları güçlü bir şekilde çeker. Geniş uç kısmı sayesinde birçok farklı yüzeyin rahatça süpürülmesini sağlar.

  • Hafif tasarım
  • Kolay kullanım
  • Kuvvetli çekiş gücü

Yüksek Çekim Gücüyle Hızlı Temizlik

Yüksek Çekim Gücüyle Hızlı Temizlik

Üstün teknolojiyle üretilen Rowenta marka elektrikli süpürge sayesinde evi temizlemek çok kolay hale gelir. Canlı mor rengi ve şık tasarımıyla estetik görünüme sahip ürün, evdeki tozu ve kiri iyi ve hızlı bir şekilde çekerek temizliğin kolayca yapılmasını sağlar. Farklı yüzeylerde etkili çekim gücüne sahiptir. Ayar düğmeleri sayesinde çekim rahat bir şekilde ayarlanır. Çok büyük ve ağır değildir. Bu sayede rahat bir şekilde kullanılır. Ürünün çekim gücü oldukça iyidir. Bu sayede halı, paspas, parke, fayans, taş gibi çeşitli yüzeylerde rahat bir şekilde kullanılır. Ayar düğmesi sayesinde sap kısmının uzunluğu ayarlanır. Böylece ürünü boyunuza göre ayarlayarak zorlanmadan kullanırsınız. Canlı mor rengiyle hoş bir tasarıma sahiptir. Ergonomik bir üründür. Ürün ortalama bir sese sahiptir. Rahatsızlık vermez.

Canlı Renk ve Hafif Tasarım

Canlı Renk ve Hafif Tasarım

Rowenta Row rq3719ta canlı mor rengi ve hafif tasarımıyla oldukça dikkat çeken bir üründür. Ergonomik tasarımı ve üst düzey performansı sayesinde süpürme işlemini kolaylaştıran ve zevkli hale getiren bir elektrikli süpürgedir. Yüksek performansı sayesinde çevredeki tozu, kırıntıları, tüyleri tek bir seferde çeker. Böylece zamandan ve enerjiden tasarruf sağlar. Hafif ürün kolaylıkla taşınır. Bu özelliği ürünü hareket ettirirken zolanmanızı engeller. Küçük/orta bir boyuta sahip olduğu için kullanımı ve saklanması kolaydır. İdeal boyutları sayesinde hem kullanımda hem de görünümde avantaj sağlar. Zarif bir tasarıma ve göz alıcı mor renge sahiptir. Uzun kablosu sayesinde süpürme sırasında zorluk yaşamazsınız. Sayesinde oda değiştirirken sürekli olarak kabloyu takıp çıkarmak zorunda kalmazsınız. Tek seferde birçok odayı süpürebilirsiniz. Elektrik tüketimi düşük olan cihaz sayesinde enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Üst Düzey Performansa Sahip Elektrikli Süpürge

Üst Düzey Performansa Sahip Elektrikli Süpürge

Bir elektrikli süpürgeden beklenen temel özellikler ergonomik yapı, yüksek çekim gücü ve enerji tasarrufudur. Rowenta Row rq3719ta Compact Power Cyclonic 750 Watt toz torbasız elektrikli süpürge tüm bu özellikleri karşılayan harika bir üründür. Parlak mor rengiyle dikkat çeken bir tasarıma sahiptir. Hafif olması sayesinde kolayca hareket ettirilir ve taşınır. Toz torbasız bu cihaz, pratiklik ve fayda sağlar. Geniş toz haznesine sahip olan ürünün tasarımı sayesinde toz haznesi kolayca boşaltılır. Gerektiğinde hazne ve filtreyi yıkayabilirsiniz. Toz haznesi sıklıkla boşaltılabildiği için makinenin diğer parçalarının da tozdan etkilenmesi önlenmiş olur. Sap kısmı üzerindeki aparat sayesinde farklı boylarda ayarlanır. Böylece rahat bir kullanım imkanı sunar. Mor renge sahip olan Rowenta toz torbasız elektrikli süpürgeyi Trendyol üzerinden inceleyerek uygun fiyata satın alabilirsiniz.