Rowenta Ro7690 5 Silence Force Hazneli Süpürge 2211400711

2.298 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rowenta Ro7690 5 Silence Force Hazneli Süpürge 2211400711

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsat Dünyası Satıcı Ünvanı: FIRSAT DÜNYASI ELEKTRONİK BİLGİ İŞLEM VE TEKNOLOJİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0386081664600001 Vergi Kimlik Numarası: 3860816646
    Bu ürün Fırsat Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 550W motor gücü bulunan toz torbasız süpürge kuru emiş türüne sahiptir.
  • 2.5L toz kapasitesi bulunan torbasız elektrikli süpürge siklon filtrelidir.
  • EPA/HEPA filtresi olan Rowenta RO7690 5 silence force hazneli süpürge hareket yarıçapı 11 metredir. Süpürge yapısı yataydır ve yatay bir şekilde park edilir.
  • Kablo uzunluğu 8.4 metre olan Rowenta RO7690 modeli süpürge 65 dB ses seviyesine sahiptir.
  • Süpürgenin boru malzemesi metaldir. Aynı zamanda teleskopik borusu bulunur.
  • Toz haznesinin doluluk oranını gösteren bir göstergesi bulunan RO7690 modeli Rowenta marka süpürgenin tutma yeri ve radyatör başlığı bulunur.
  • Mini turbo motorlu başlığı ve power air toz başlığı bulunan hepa filtreli toz torbasız süpürge aynı zamanda turbo türbin başlık ile yatak döşeme başlığına sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre EPA
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Rowenta RO7690 2211400711 5 Silence Force Hazneli Süpürge

Rowenta RO7690 5 silence force hazneli süpürge, yüksek performanslı filtreleri ve dayanıklı yapısı ile yeni nesil teknolojilere sahip üst düzey bir elektrikli süpürgedir. Rowenta farkı ile üretilen ürün hem kaliteli hem de şıktır. Gelişmiş siklojik filtreler sayesinde tozun %99.98’ini hapseder. Tasarımı kolay saklamayı ve taşımayı olanaklı hale getirir. Rowenta RO7690 5 silence force hazneli süpürge; özellikle patili dostların minik tüylerini üst düzey bir performansla temizler. Haznesi geniş olduğu için tüm evi tek seferde ve kolayca süpürme imkânı verir.

  • 65 dB Ses Seviyesine Sahip Rowenta RO7690 5 Silence Force Torbasız Süpürge
  • 550 Watt Rowenta RO7690 5 Silence Force Torbasız Süpürge
  • 2.5 Litre Toz Hazneli Rowenta RO7690 5 Silence Force Torbasız Süpürge

Rowenta RO7690 5 Silence Force Torbasız Süpürgenin Özellikleri Neler?

Rowenta RO7690 5 Silence Force Torbasız Süpürgenin Özellikleri Neler?

Rowenta RO7690 5 silence force hazneli süpürge 550W gücünde, 3 filtreleme seviyesine sahip motoruyla maksimum hijyen sağlayan üst düzey bir makinedir. Ürünün kablo boyu kolay kullanım sunarken dayanıklı hortumu da zorlu yerlere ulaşmaya imkân verir. Ses seviyesi düşük olduğundan özellikle çocuklu evlerde rahatlıkla kullanılabilir. Çevreye rahatsızlık vermez ve gürültü kirliliği oluşturmaz. Rowenta RO7690 5 silence force torbasız süpürge modelinin altında 3 adet tekerlek bulunur. Bu tekerlekler sayesinde ürünü, fazla güç harcamadan kolayca hareket ettirmek mümkündür. 8.4 metre kordon uzunluğuyla priz değişimi olmadan ortalama büyüklükteki bir evi kesintisiz süpürebilir. Ergonomik tutma sapı zahmetsiz kullanıma olanak tanır. Kullanımında etki alanı 11 metredir. Metalik mavi renkte olan süpürge şık ve yer kaplamayan bir yapıya sahiptir.

Rowenta RO7690 5 Silence Force Torbasız Süpürge Etkili Temizlik Sağlar mı?

Rowenta RO7690 5 Silence Force Torbasız Süpürge Etkili Temizlik Sağlar mı?

Rowenta RO7690 5 silence force torbasız süpürge etkili bir temizlik için gerekli olan tüm özellikleri bünyesinde barındırır. Süpürge üzerinde gelişmiş filtreler bulunduğundan süpürülen tozun neredeyse tamamını içine hapseder. Air Booster ve ileri Siklon Teknolojileri sayesinde farklı zeminlerdeki tozları üstün bir performansla çeker. Rowenta RO7690 5 silence force hazneli süpürge üstün özellikler taşıyan bir başlığa sahiptir. Bu başlık tavlı halılar, ince kilimler, ıslak zemin, parke ve betonda maksimum tozu emer. Koltuk, perde ve diğer alanların temizliği için farklı aparatlara sahiptir ve böylece yaşam alanlarının genelini kapsayan bir temizlik sunar. Mini turbo başlığı patili dostların tüylerinin hızlı ve etkili bir şekilde temizlenmesi için tasarlanmıştır. 2 yıl resmi distribütör garantili olan ürün, sessiz ve mükemmel bir temizlik deneyimi sunar.

Rowenta RO7690 5 Silence Force Torbasız Süpürgenin Kullanımı Pratik mi?

Rowenta RO7690 5 Silence Force Torbasız Süpürgenin Kullanımı Pratik mi?

Rowenta RO7690 5 silence force hazneli süpürge gövde, tutma sapı, hazne ve hortum tasarımında ergonomi odaklıdır. Her yöne hareket ettirilebilen tekerlekleri, makineye esnek ve kolay bir kullanım kazandırır. Ayrıca toz haznesi, tutma sapı sayesinde tozların etrafa dağılmadan boşaltılmasına imkân verir. Hem kablo hem de hortum boyu oldukça yeterlidir. Tüm gövdeyi kaldırmaya yarayan taşıma sapı, dengeli ve rahat bir tutuş sunar. Süpürge başlığını kontrol etmek için geliştirilen sap ise doğru açı ve doğru tutuş ile daha kolay süpürmeye imkân tanır. Rowenta RO7690 5 silence force torbasız süpürge yorumları tüketicinin memnuniyetini gösterir. Birçok kullanıcı yorumlarında ürünün hem şık hem de işlevsel olduğundan söz eder. 3 filtreli sessiz çalışan yapısıyla beğeni toplar. Siz de evinizdeki hijyeni arttırmak ve yorulmadan temizlik yapmak için Rowenta RO7690 5 silence force hazneli süpürgeyi tercih edebilirsiniz. Hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş edebilir, kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.