Rowenta Ro6952 Xtream Power Elektrikli Süpürge 3221614003493

1.049 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rowenta Ro6952 Xtream Power Elektrikli Süpürge 3221614003493

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONAY Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ONAY MOB ZÜCDAY TÜK MAD TEL KOZİNŞ GID TİC LTD ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hakkari Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624041613100031 Vergi Kimlik Numarası: 6240416131
    Bu ürün ONAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 750W motor enerjisi ile çalışan kablolu elektrikli süpürge yüksek emiş gücüyle maksimum performans gösterir.
  • 2.5 litre toz tutma kapasitesine sahip kuru süpürge ile tüm zeminlerden tozlar ve kirler rahatlıkla süpürülebilir.
  • Rowenta RO6952 Xtream Power elektrikli süpürge, 75 dB ses şiddeti ile çalışarak günün her saati kullanım avantajı sağlar.
  • Rowenta RO6952EA X-Trem Power Cyclonic toz torbasız elektrikli süpürge mini turbo ve motorlu başlık kapasitesine sahiptir. Çıkarılabilir toz haznesi ile kolay bir temizlik ve bakım sağlayabilirsiniz.
  • A sınıfı enerji olması sayesinde fazla elektrik yakmaz. Böylece tasarruf sağlar.
  • Yatay fiziki yapıya sahiptir. Genel olarak yatay bir şekilde park edilir.
  • EffiTech teknolojisi sayesinde havayı tozlardan temizlemeye yardımcı olur.
  • Motor önünde duran köpük filtre ile motorun performansı korunurken hapsolan tozlar dışarıya verilmeden rahatlıkla bertaraf edilebilir. Otomatik kablo sarıcı sistemi ile zahmetsizce toparlanabilir.
  • Kenar, köşe ve döşeme için geliştirilen dar uç başlıkları ile en zor alanların dahi tozu ya da kiri alınabilir.
  • Halı ve sert zemin için fırçalı başlıkları vardır. Bunlar özel plastik yapısı ile kırılmaya karşı dirençlidir.
  • Ergonomik tutma yeri sayesinde temizlik yaparken kendinizi zorlamadan sürükleyebilir ya da elinizle kaldırabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre EPA
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Rowenta RO6952 Xtream Power Elektrikli Süpürge

Rowenta RO6952 Xtream Power Elektrikli Süpürge

Rowenta elektrik süpürgesi torbasız bir süpürgedir. Yüksek emiş gücü ve sessiz çalışabilme özelliği sayesinde yüksek düzeyde bir temizlik sağlamaktadır. Kendi klasmanındaki diğer süpürgelerle karşılaştırıldığında çok daha fazla enerji tasarrufu yapabildiği ve daha derinlemesine bir temizlik sağladığı gözlenmiştir. Sert zeminlerde veya direkt halı üzerinde de oldukça iyi sonuçlar veren Rowenta RO6952 kullanıldığı alanlarda yüzeysel bir temizleme değil üst düzey bir hijyen performansı göstermektedir.

  • Her Zeminde Yüksek Performans
  • Enerji Verimliliği
  • Kolay Temizlenebilir Toz Haznesi

Her Zeminde Yüksek Performans Sergileyen Rowenta RO6952 Süpürgesi

Her Zeminde Yüksek Performans Sergileyen Rowenta RO6952 Süpürgesi

Rowenta RO6952 toz torbasız elektrikli süpürge sadece yumuşak ya da düz zeminlerde değil engebeli ve sert zeminlerde de rahatlıkla kullanabilmek için tasarlanmıştır. Deep Clean başlığı sayesinde en zorlu zeminler de dahi en etkili sonucun alınmasını sağlamaktadır. Hava ve tozun iyi ayırt edilebilmesi için monosiklonik bir sistem ile donatılmış olan Rowenta elektrikli süpürge, iki aşamalı bir sistemle bunu yapmaktadır. İki adet filtre bulunan bu monosiklonik sistemde motorun önünde bir adet köpük filtre bulunmaktadır. Bir diğer filtre de diğer kısımda bulunmakta ve en küçük parçalara ve toza kadar çekebilme kapasitesine, hava-toz ayrımı yapabilme kapasitesine sahiptir. Tekerleri 360 derece manevra yapabilme kapasitesine sahiptir. Arka kısmında iki büyük tekeri bulunmaktadır. Taşınabilirliği kolaylaştırma adına önemli olmaktadırlar. Toz seviyesi en yüksek seviyeye ulaştığında bunu da belirten bir sistem süpürgede yer almaktadır. Radyatör başlığı ve döşeme başlığı da bulunmaktadır. Bütün bu özelliklerin yanında; Rowenta RO6952 yorumlar açısından incelendiğinde zemin anlamında birçok farklı yerde kullanımının mümkün olduğu ve yüksek verim alındığı da belirtilmiştir.

Enerji Verimliliği İçin Gelişmiş Teknolojiye Sahip Olan Rowenta RO6952 Süpürgesi

Rowenta RO6952 fiyat açısından tek bir değişkene bağlı olmadığı için her yerde geçerli olacak tek bir ücretlendirmeden de bahsetmek mümkün olmamaktadır. Bu nedenle alınan zamana, nasıl ve nereden alındığına bağlı olarak farklı ücretlendirmelere tabii tutulduğunu söylemek doğru olacaktır. Rowenta RO6952 özellikleri arasında gösterilebilecek bir özellik de garanti kapsamı hakkında olacaktır. Kolay onarım yapılabilmesi amacıyla tasarlanmıştır. Dünya genelinde 6500 yerde onarımının mümkün olması da bir diğer kolaylaştırıcı faktördür. Bu süre 10 yıl boyunca ücretsiz olarak verilen bir hizmet olmakla beraber 10 yılın sonunda ise düşük bir bedel karşılığında ve oldukça hızlı şekilde temin edilebilir şekilde devamlılığı sağlanmaktadır. Garanti süresinin yanında çevre dostu olarak da nitelenebilir bir ev aletidir. EffiTech motor sistemi sayesinde normalde kullanılan enerjinin çok daha azı ile aynı şekilde derinlemesine bir temizlik yapabilmeyi mümkün kılmıştır. Toz torbası bulunmayan bir süpürge modeli olmasının yanı sıra toz haznesi 2,5 litre kapasitesinde XL olarak değerlendirilebilmektedir. Bu sayede kullanılacak olan hazne çok daha fazla temizlik yapma olanağı sağlamaktadır. Her temizlikten sonra toz haznesinin dolması gibi bir sorun olması azaltılacaktır.

Kolay Temizlenen Toz Haznesiyle Rowenta RO6952 Süpürgesi

Rowenta RO6952 elektrikli süpürge toz torbasız bir süpürge olarak tasarlanmıştır. Clean Express adlı sistem sayesinde kolaylıkla toz torbası boşaltılabilmektedir. Bu sistem dört adımdan oluşmaktadır. Toz haznesi bulunduğu yerden çıkarılır, kapağı açılır, içindeki çıkarılıp kapak kapatılır ve geri yerleştirilir. Toz torbalı modellerde olduğu gibi her temizlik sonrasında tek tek torba çıkarıp, yeni torba yerleştirmek gibi bir işleme gerek kalmamaktadır. Rowenta RO6952 kullanıcı yorumları toz torbasız bir süpürge oluşu ve Clean Express sisteminin kolaylığı sayesinde rahatlıkla süpürge sonrasında haznenin boşaltılabildiği yönündedir. Toz haznesinin geliştirilmiş bir sistem şeklinde tasarlanmış olmasının yanı sıra Rowenta RO6952 filtre açısından da özelleştirilmiş bir yapıya sahip olmaktadır. Tozu %99 oranında temizlemeye yardımcı olan iki adımlı bir filtreleme sistemi bulunmaktadır. Bu filtrelerden bir tanesi motorun hemen önünde köpük şeklinde bulunmaktadır. Diğeri ise motorun önünde değil başlığa doğru uzanan kısım da bulunmaktadır. İki filtrenin de işlevleri farklı olmaktadır. Bir filtre toz ve havanın ayırt edilmesi ve anti-alerjen bir ortam oluşmasını sağlarken bir diğeri ise toz ve kir ya da daha büyük ölçekli materyallerin temizlenmesine yaramaktadır.