Rotring Tikky Mekanik Kurşun Kalem 0.7 mm Beyaz

164,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
219 TL189 TL
Kurumsal Fatura
192,50 TL
2 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rotring Tikky Mekanik Kurşun Kalem 0.7 mm Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KilitTaşı Satıcı Ünvanı: MECİT MAKARİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6100291139
    Bu ürün KilitTaşı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rotring tikky mekanik kurşun kalem 0.7 mm beyaz

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Rotring 37.28.221.368 Tikky 0.7 mm Beyaz Mekanik Kurşun Kalem

Rotring Tikky beyaz mekanik 0.7 mm kurşun kalem oldukça şık ve kullanışlıdır. Ürün hem günlük hem de profesyonel kullanıma uygundur. Farklı yaş gruplarındaki kişiler Tikky'i rahatlıkla tercih edebilirler. Kalem oldukça şık, parlak beyaz bir renktedir. Bu rengi ve özel gövde şekli sayesinde ürün oldukça zarif bir görüntüye kavuşur. Ürün 0.7 uç ile çalışır. Kalem ideal boyutuyla çantada veya kalemlik içerisinde rahatlıkla muhafaza edilebilir. Rotring Tikky mekanik kurşun kalem özel mekanizmasıyla ucu koruyarak kırılmasını önler. Böylelikle devamlı uç yenilemek zorunda kalmazsınız. Ürün, ucu mekanizma üzerinde yumuşak bir şekilde ilerletir. Bu sayede kendi kullanım biçiminize uygun olarak uç uzunluğunu ayarlayabilirsiniz.

  • Materyal: Metal ve plastik
  • Renk: Beyaz
  • Uç Tipi: 0.7 mm

Rotring Tikky Beyaz Mekanik Kurşun Kalem 0.7 mm Özellikleri

Rotring Tikky Beyaz Mekanik Kurşun Kalem 0.7 mm Özellikleri

Rotring Tikky beyaz mekanik 0.7 mm kurşun kalemin geniş bir kullanım alanı vardır. Ürün yazma ve çizim alanına özel olarak tasarlanmıştır. Tikky, uçlu bir mekanizmaya sahiptir. Kalemin çalışır duruma gelebilmesi için içine uç yerleştirmeniz yeterlidir. Ürünün tasarımı el yormayacak biçimde geliştirilmiştir. Tüm bu özellikleriyle Tikky ergonomik bir kullanıma sahiptir. Kalemin gövdesi üçgen şeklindedir. Bu şekil sayesinde ürün cetvel ile hassas çizimler yapılırken kâğıdın her yönden görülebilmesini sağlar. Rotring Tikky 0.7 uçlu kalem yoğun şekilde çizim yapılan mühendislik ve mimarlık gibi alanların faydalanmasına uygundur. Kalemin arka kısmında bir adet askı aparatı bulunur. Bu aparat yardımıyla ürünün cep ve çanta gibi bölgelere sabitlenmesi mümkün olur.

Rotring Tikky Beyaz Mekanik Kurşun Kalem 0.7 Ergonomik midir?

Rotring Tikky Beyaz Mekanik Kurşun Kalem 0.7 Ergonomik midir?

Rotring Tikky beyaz mekanik 0.7 mm kurşun kalem konforlu ve ergonomik bir üründür. Bu kalemi kullanarak saatler boyunca rahat bir şekilde yazı yazabilirsiniz. Kalemin gövdesinde yumuşak yapılı kauçuk tercih edilir. Bu malzeme, ürünün dış kısmında el ve kalem arasında koruyucu bir katman oluşturarak kullanım sırasında oluşabilecek tahrişi azaltır. Kauçuk aynı zamanda yazım veya çizim esnasında ürünün elden kaymasını engeller. Tikky'nin bir diğer pratik özelliği hafifliğidir. Kurşun kalemin tasarımda tercih edilen plastik hafiflik sağlar. Bu da elin minimum seviyede yorulmasını sağlayarak avantaj sağlar. Tikky zorlu sınav hazırlık süreçlerinde, hassas sanatsal çalışmalarda ve özen gerektiren teknik çizimlerde konfor sağlayarak üretkenliğinize katkı sağlar.

Rotring Tikky Beyaz Mekanik Kurşun Kalem 0.7 Dayanıklı mıdır?

Rotring Tikky Beyaz Mekanik Kurşun Kalem 0.7 Dayanıklı mıdır?

Rotring Tikky beyaz mekanik 0.7 mm kurşun kalem dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Sağlam materyalleri uzman deneyimiyle birleştiren Tikky, Rotring kalitesiyle öne çıkar. Ürünün tasarımında tercih edilen sağlam malzemeler uzun ömürlü kullanım sunar. Tikky'nin uç, gövde ve iç kısımlarında verimlilik göz önünde bulundurularak farklı maddelere yer verilmiştir. Ürünün uç kısmında metal tercih edilir. Metal, yazma aracı olan 0.7 mm kalınlığındaki ucun korunması sağlar. Gövdede ise plastikten yararlanılır. Bu gereç esnek yapısıyla ürünü olası darbeler başta olmak üzere pek çok olumsuz koşula karşı korur. Kalemin iç kısmında ise pirinç bir mekanizma yer alır. Böylelikle kalemde takılma ve bozulma gibi sorunların önüne geçilir. Ürün hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Trendyol'da yer alan Rotring Tikky beyaz mekanik 0.7 mm kurşun kalem yorumlarını inceleyebilirsiniz. Tikky kalemi güvenli alışverişin adresi Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.