Rotring Tikky Mekanik Kurşun Kalem Bordo 0.7 Mm

159,88 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
182,90 TL
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rotring Tikky Mekanik Kurşun Kalem Bordo 0.7 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KilitTaşı Satıcı Ünvanı: MECİT MAKARİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6100291139
    Bu ürün KilitTaşı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rotring Tikky Mekanik Kurşun Kalem 0.7 mm BORDO

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Rotring RD 0.7 Tikky 0.7 mm Bordo Versatil Mekanik Kurşun Kalem

Uçlu, mekanik ya da versatil kalem gibi farklı adlarla bilinen kırtasiye ürünleri, çok farklı amaçlarla kullanılabilir. Okulda, iş hayatında ya da gündelik hayatta not almak için tercih edilen bu tür kalemlerin kaliteli ve fonksiyonel bir yapıya sahip olmaları önem taşır. Rotring Tikky bordo 0.7 mm mekanik kurşun kalem, bu türden ürünlere yönelik beklentilerinizi karşılayabilir. Dayanıklı yapısı ve rahat kullanımın yanında şık görüntüsüyle de benzerleri arasından sıyrılan bu kalem, her alanda size yardımcı olur. Üstelik Rotring Tikky bordo 0.7 mm kalem, hem yetişkinler hem de okul çağındaki çocuklar için uygundur.

  • Kavramayı kolaylaştıran ergonomik tutma bölümüne sahiptir.
  • Pirinçten üretilmiş sağlam uç kısmı kullanımı kolaylaştırır.
  • Gövdesi plastikten üretilmiştir.

Rotring Tikky Bordo 0.7 mm Mekanik Kurşun Kalem Özellikleri Nedir?

Rotring Tikky Bordo 0.7 Mm Mekanik Kurşun Kalem Özellikleri Nedir?

Rotring Tikky 0.7 uçlu kalem, bordo renkli bir gövdeye sahiptir. Son derece sade ve estetik bir görünüm sergileyen bu bölme, çalışmalarınız sırasında konsantrasyonunuzu üst seviyelere taşır. Ürün üstten basma mantığıyla çalışır. Kısaldığı durumlarda üst kısmına basarak kalemin ucunu pratik bir şekilde yeniden ideal uzunluğa kavuşturabilirsiniz. Üst kısmındaki kapağın altında bir adet silgi bulunur. Oldukça kaliteli özellikte olan silgisi sayesinde bu tür bir ürüne yönelik ihtiyacınız da ortadan kalkar. Rotring Tikky bordo 0.7 mm mekanik kurşun kalemin üzerinde bir askı aparatı yer alır. Bu parça, kaleminizi başta gömlek cepleri olmak üzere pek çok yere takarak kolayca taşımanızı sağlar. Böylelikle Rotring Tikky mekanik kurşun kalem, her durumda işlerinizi pratik şekilde tamamlamanız için elinizin altında olur.

Rotring Tikky Bordo 0.7 Mekanik Kurşun Kalem Yazımı Nasıldır?

Rotring Tikky Bordo 0.7 Mekanik Kurşun Kalem Yazımı Nasıldır?

Bir kaleme yönelik beklentilerin başında rahat ve kolay bir yazım hissi vermesi gelir. Rotring Tikky bordo 0.7 mm mekanik kurşun kalem, kendi alanında üst düzey bir performans sergiler. Uzun süreli kullanımlarda bile yorulmadan ya da elinizde bir rahatsızlık hissetmeden çalışmanızı sağlar. Böylelikle gerek okuldaki gerekse yazım ya da çizim odaklı işlerdeki başarı seviyenizin yükselmesine yardımcı olur. Rotring Tikky bordo 0.7 mm mekanik kurşun kalem, gizli uç mekanizmasına sahiptir. Bu mekanizma çalışma esnasında kırılmayı engelleyerek odağınızın dağılma riskini ortadan kaldırır. Ergonomik tutma kısmının da benzer bir etki yaptığı söylenebilir. Kauçuk kullanılarak üretilmiş olan bu kısım, kalemin elinize oturmasına ve yumuşak bir dokunma hissi almanıza yardımcı olur. Bu sayede parmaklarınızda bir acı hissetmezsiniz.

Rotring Tikky Bordo 0.7 mm Mekanik Kurşun Kalem Dayanıklı mıdır?

Rotring Tikky bordo 0.7 mm mekanik kurşun kalem, üretiminde kullanılan malzemelerin son derece kaliteli olmasıyla dayanıklı bir yapıya sahip olur. Ürünün gövdesi oldukça dayanıklı bir plastikten yapılmıştır. Kalemin kullanım ömrünü uzatan bu malzeme aynı zamanda iç mekanizmayı da dış faktörlerden özenle korur. Bu sayede kaleminiz uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi sorunsuz şekilde çalışmaya devam eder. Rotring Tikky bordo 0.7 mm mekanik kurşun kalemin uç kısmının da ürünün sağlamlığına ciddi bir katkı yaptığı söylenebilir. Dayanıklı bir metal olan pirincin kullanıldığı bu kısım, yapısını yıllarca muhafaza ettiği gibi solma da yapmaz. Rotring Tikky bordo 0.7 mm mekanik kurşun kalem yorum başlığı altında kullanıcıların ürüne yönelik memnuniyetlerini belirttikleri paylaşımlar dikkat çeker. Bu kalemi Türkiye'nin önde gelen çevrim içi alışveriş platformu Trendyol'dan güvenle satın alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.