RoseRoi Kalemlik Oyuncak Popit Gökkuşağı Kalem Kutu Zihinsel Stres Oyunu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RoseRoi Kalemlik Oyuncak Popit Gökkuşağı Kalem Kutu Zihinsel Stres Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kalemlik Oyuncak Popit Gökkuşağı Kalem Kutu Zihinsel Stres Oyunu Yeni Nesil Favori Oyun

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 10+ Yaş
Geri Bildirim Ver

RoseRoi 4527497-2492 Pop It Push Bubble Fidget Kalemlik Oyuncak Gökkuşağı Kalem Kutu Zihinsel Stres Oyunu

RoseRoi pop it push bubble fidget 21 cm gökkuşağı kalemlik, şık ve fonksiyonel tasarımıyla ayırt edilir. Kalemlik, son dönemlerin popüler oyuncaklarından pop it stres oyuncağı formunda tasarlanmıştır. Ürünün dokusunda itip patlatılan baloncuklar bulunur. Bu baloncuk oyunu, rahatlama baloncukları olarak da bilinir. Renkli tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker ve küçük çocuklara yönelik okul gereci olarak tercih edilir. Kalemleri içine koymak için ideal ebatlarda bir okul gereci formunda üretilen RoseRoi pop it push bubble fidget kalemlik, özellikle hareketli çocuklar için ideal bir seçimdir.

  • Gökkuşağı Renklerinde RoseRoi Pop It Push Bubble Fidget Gökkuşağı Kalemlik 4527497 2492
  • Kalemlik ve Stres Oyuncağı RoseRoi Pop It Push Bubble Fidget Zihinsel Stres Oyuncağı Kalemlik
  • Fermuarlı RoseRoi Pop It Push Bubble Fidget Kalemlik

RoseRoi Pop It Push Bubble Fidget Kalemlik Özellikleri

RoseRoi Pop It Push Bubble Fidget Kalemlik Özellikleri

RoseRoi pop it push bubble fidget zihinsel stres oyuncağı kalemlik, eğlenceli tasarımı ve göz alıcı renkleri ile hemen hemen herkesin ilgisini çeker. Ürün; çocuklar arasında yeni nesil eğlencelerden biri olan pop it oyunun kalemlik formunda tasarlanmış hâlidir. Böylece kalemleri için küçük bir çantaya ihtiyacı olan herkes ürünü satın alarak aynı zamanda bu keyifli oyuncağa sahip olabilir. Kalemliğin üzerindeki baloncuklar patlayan yapıdadır. Üzerine bastırınca hafif bir patlama sesi duyarsınız. Patlattığınız baloncuk, kalemliğin diğer yüzeyinde şişer. Böylece bir içten bir dıştan olmak üzere aynı baloncuğu defalarca patlatarak stres atabilirsiniz. RoseRoi pop it push bubble fidget gökkuşağı kalemlik, oynaması son derece zevkli, stresten uzaklaştıran çok fonksiyonlu bir üründür. Çok işlevli tasarımı sayesinde ders stresinden uzaklaşmaya ve rahatlamaya yardımcı olur.

RoseRoi Pop It Push Bubble Fidget Kalemlik Kimler Alır?

RoseRoi Pop It Push Bubble Fidget Kalemlik Kimler Alır?

RoseRoi pop it 4527497 2492 push bubble fidget gökkuşağı kalemlik, özellikleri sayesinde başta çocuklar olmak üzere her yaştan kullanıcıya hitap eder. Ancak, kalem kutusu olarak da kullanıldığı için genel olarak ilkokul çağındaki çocukların sıklıkla tercih ettiği bir üründür. İlgi çekici renkleriyle çocukların dikkatini üzerinde toplamayı başarır ve patlayan baloncuklarıyla çocuklar için eğlenceli bir oyuncak görevi görür. Daha küçük yaştaki çocukların da beğenisini kazanan kalemlik, oyun olarak oynandığında motor becerilerin gelişimine katkı sağlar. Refleksleri de geliştiren RoseRoi pop it push bubble fidget 21 cm gökkuşağı kalemlik bu özellikleri sayesinde gelişim çağında çocukları olan ebeveynler için ideal bir üründür. Çocuğunuzun eğlenerek becerilerinin gelişmesini sağlayan RoseRoi pop it push bubble fidget gökkuşağı kalemlik modelini çocuklarınız için eğlenceli bir okul gereci olarak tercih edebilirsiniz.

RoseRoi Pop It Push Bubble Fidget Kalemlik Sağlam mı?

RoseRoi Pop It Push Bubble Fidget Kalemlik Sağlam mı?

RoseRoi pop it push bubble fidget 21 cm gökkuşağı kalemlik, son derece sağlam ve kaliteli bir üründür. Silikondan üretilen kalem kutusu, esnek yapısının yanında düşmelere ve çeşitli darbelere karşı son derece dayanıklıdır. Böylece çocuğunuz kalem kutusunu oldukça rahat bir biçimde okula götürüp kullanabilir. Ancak hijyen konusunda tıpkı her üründe olduğu gibi bu kalemliği de çocuğunuzun ağzına götürmesini engellemeniz gerekir. Temizlik açısından kalemliğin yıkanması son derece kolaydır. Renk akıtan yapıya sahip olmadığı için kalemliği su ve sabunla yıkayabilirsiniz. Kalem kutusu, çeşitli fiziksel şartlara karşı son derece dirençli bir yapıya sahiptir. Siz de çocuğunuzun severek kullanabileceği hem eğlenceli hem işlevsel bir ürün almak istiyorsanız bu kalem kutusunu tercih edebilirsiniz. Satın almadan önce daha fazla fikir sahibi olmak için gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Bunun için RoseRoi pop it push bubble fidget gökkuşağı kalemlik 4527497 2492 yorum ve puanlarını incelemeniz yeterlidir. Ardından, ürünü Trendyol’da sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz.