Rosece Tamanu Yağı

360 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rosece Tamanu Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rosece Satıcı Ünvanı: ORGAMYRA KOZMETİK BAKIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0645042953700001 Vergi Kimlik Numarası: 6450429537
    Bu ürün Rosece tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Rosece Tamanu Yağı

Rosece tamanu yağı tamanu ağacının meyvesinden elde edilen besleyici bir yağdır. Dünya çapında cilde iyi gelmesi sebebiyle cilt bakımı alanında bir şöhrete sahiptir. 30 ml’lik şişesiyle uzun süreli kullanıma uygundur. Tamanu ağacının meyvesinden soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir ve bu sayede içerisinde bulunan değerli bileşenleri kaybetmez. Bir ağaçtan ortalama olarak 100 kg meyve elde edilir, bundan sadece 5 kg yağ ortaya çıkar. Bu sebeple oldukça değerli ve zor bulunan bir üründür. Yeşil veya sarı renklerde olabilen bu ürün yapıldığı meyveden dolayı fındığımsı hoş bir kokuya sahiptir. Ciltte meydana gelen akne problemlerini iyileştirir. Zengin içeriği sayesinde sadece yüze değil koltuk altı için roll on olarak ve ayak bakımında nemlendirici losyon gibi çeşitli yerlerde kullanılır.

  • Yüzü canlandırma
  • Ayak bakımı
  • Antioksidanlar açısından zengin

Dikkat Çekici Rosece Tamanu Yağ Yorumları

Dikkat Çekici Rosece Tamanu Yağ Yorumları

Rosece tamanu yağı yorumları sadece yüz için değil vücut içinde de kullanılanıldığı ve nemlendirici etkiye sahip olduğu yönündedir. Hızlı emildiği için nemlendirici olarak kullanıldığında istenmeyen yağlı bir his bırakmaz. Alfa-linoleik, oleik, linoleik, palmitik, araşidonik ve stearik gibi vücuda yararlı asit türlerini içinde barındırır. ⅓ linoleik asit ve %10 da streak ve palmitik asit oranına sahiptir. Diğer kısmında ise terpenler, benzoik asit, doymuş yağlar ve uçucu bileşenler vardır. Soğuk sıkım yöntemiyle yapılır ve içinde bulunan değerleri muhafaza eder. Özellikle cilt lekeleri için yüzde yenileyici ve canlandırıcı bir etkisi vardır. Güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı da koruyucu bir etkisi olduğu için yeni leke oluşumunun da önüne geçer. Akne problemi yaşayan yüzde için de yatıştırıcı görevi görür. Kullanımı sonrası hiçbir yan etki beklenmez.

Kalitesiyle Öne Çıkan Rosece Tamanu Yağı

Kalitesiyle Öne Çıkan Rosece Tamanu Yağı

Tamanu yağı tamanu ağacının meyvesinden elde edilen besleyici, yenileyici özelliklere sahip bir bakım ürünüdür. Tahiti ve Endonezya bölgesinde yetişen tamanu tropik bir bitkidir ve oldukça değerlidir. Üzerinde pek çok klinik çalışma yapılıyor olup değerli birçok asit türünü içerdiği sonucunda varılır. Soğuk sıkım yöntemiyle bu yararlı asitlerin kaybolmasının önüne geçilir. Yüzdeki akne problemi ve leke sorununa iyi gelmekle kalmayıp çok iyi bir vücut nemlendiricisi olma özelliğine sahiptir. Uçuk ve egzama gibi deri hastalıklarının yayılmasını yavaşlatır, düzenli kullanımda tedavi edici özelliği vardır. Doğal içerikli olması ve yoğun nemlendirmesi sebebiyle roll on olarak da tercih edilir. Koltuk altında sararma ya da kararma yapmaz. Kış aylarında soğuktan kuruyan ve çatlayan elleri dakikalar içinde yumuşatır. Kolay ve hızlı emilirken her an çantaya atılabilecek küçük bir ebadı vardır.

Uygun Rosece Tamuna Yağı Fiyatı

Uygun Rosece Tamuna Yağı Fiyatı

Zengin içeriği ve çok amaçlı kullanımıyla Rosece tamanu yağı fiyatı oldukça makuldür. Tamanu ağacından elde edilen bu ürün vücutta yoğun bir nemlendirme sağlarken dakikalar içinde emilir. Daha çok ciltteki lekeleri gidermesi ve akne oluşumunu engellemesi ile ünlü olsa da sadece yüz çevresinde değil vücut için de kullanılması uygundur. Yaşlanmayla beraber cilt esnekliğini kaybeder fakat tamanu esnekliğin geri kazanılmasına yardımcı olur. Zararlı güneş ışınlarına karşı tam bir koruma sağlayamadığı için güneşten kaynaklı oluşacak lekeleri de belirli bir düzeyde engeller. Böcek ve sivrisinek ısırıklarında oluşan kızarıklıkların da hızlı iyileşmesine yardımcı olur. Zarar gören cilt bariyerinin onarılmasına ve yenilenmesine de katkıda bulunur. Klinik olarak test edilen bu bitki içinde birçok yararlı asidi bulundurur. Rosece yağ Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde temin edilebilir.