Rose Fine Sketch Mikroblading Kaş Kalemi

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rose Fine Sketch Mikroblading Kaş Kalemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetik Durağı Satıcı Ünvanı: DİLBER ÇAĞATAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2160919213
    Bu ürün Kozmetik Durağı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 uçlu başlığı ile doğal kıl ekimi tekniği uygular. Kaşlarınıza hiçbir işlem yapmadan, tüm boşlukları rahatlıkla doldurabilirsiniz. 1 gün kalıcılığı var ve kesinlikle akma yapmaz

Ürün Özellikleri

  • Form Kalem
  • Renk Siyah
  • RGB #10101
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Rose Fine Sketch Mikroblading Kaş Kalemi

Kaşların zamanla dökülmesi ve hacmini kaybetmesi istenmeyen durumlardan biridir. Dış görünüşüne önem veren ve kaş seyrekliğinden rahatsız olan kişiler de bu durumun önüne geçebilmek için kaş kalemi kullanırlar. Rose Fine Sketch Mikroblading kaş kalemi de bu malzemeler arasında öne çıkar. Kaşın şeklini ve biçimini belirgin hale getirmek isteyen kişiler de ürünü kullanarak verimli bir sonuç elde edebilir. Doğru ve ölçülü bir şekilde ürünü kullanmak kaşlarınızı olduğundan daha iyi ve hacimli gösterir. Model, 3 uçlu bir başlık tasarımına sahiptir. Bu sayede uygulanan bölgeye doğal bir şekilde kıl görünümü verilebilir. Aynı zamanda ürünün ince bir uca sahip olması daha narin ve düz bir şekilde çizikler oluşturmanızda yardımcı olur. Siz de ürünü tercih ederek verimli bir kullanım elde edebilirsiniz.

  • Kahverengi ürün
  • 3 başlıklı tasarım
  • Doğal görünüm

Dikkat Çeken Rose Fine Sketch Mikroblading Özellikleri

Dikkat Çeken Rose Fine Sketch Mikroblading Özellikleri

İhtişamlı ve etkileyici bir makyaj yapmak istenildiğinde akla gelen ilk ürünlerden birisi kalıcı kaş kalemleridir. Kalemler, kaşları daha belirgin hale getirerek göz makyajının da öne çıkmasını ve dikkat çekmesini sağlar. Kaş kalemi ürününün aynı zamanda birçok avantajlı özelliği vardır. Bu avantajlı özelliklerin başında ürünün başlık kısmı gelir. 3 başlıklı ve ince yapısı sayesinde model, daha kolay bir şekilde kaşa şekil verir. Kaliteli ve dayanıklı olan başlığı uzun süre boyunca ürünü kullanmanızı sağlar. Rose kaş kalemi kalıcılığı ile dikkat çeker. Kaş kalemi modelini kullanmadan önce dikkat edilmesi gereken durumlar vardır. Bu durumların başında ilk olarak ürünün cilde ve kaşa uygun renkte olması gelir. Kaştaki seyrek ve soluk görünümden rahatsızlık duyan kişilerin ilk tercihi olan bu kullanışlı ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

Kullanışlı Rose Fine Sketch Mikroblading Avantajları ve Yorumları

Kullanışlı Rose Fine Sketch Mikroblading Avantajları ve Yorumları

Kaş kalemi, makyajını ön plana çıkarmak isteyen kişiler için vazgeçilmez bir üründür. Kaşa dolgunluk veren model, silik kaşlara sahip olan kişiler için oldukça pratiktir. Kolay bir şekilde kaşlarınıza ürünü uygulayarak doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kaşlarına işlem yapmak istemeyen kişiler de gönül rahatlığı ile ürünü kullanabilir. Akma yapmayan ve suya dayanıklı olan ürün sayesinde gün boyu dolgun görünümlü kaşlara sahip olabilmeniz mümkündür. Rose Fine Sketch Mikroblading kaş kalemi yorumları, önerileri ve görsel paylaşımlarını detaylı olarak inceleyerek ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün yorumlarında, kaş kaleminin oldukça kalıcı ve suya dayanıklı bir yapıya sahip olduğu belirtilir. Ürünün avantajlı boyutu her zaman yanınızda taşımanızı kolaylaştırır. İsterseniz makyaj çantanızda isterseniz de çantanıza direkt olarak atarak kolayca her yerde kullanım sağlayabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Rose Fine Sketch Mikroblading Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Rose Fine Sketch Mikroblading Fiyatları

Akma yapmayan, bu sayede uzun süre boyunca kullanım sağlayan bu ürün, sizlere pratik bir kullanım sunar. Aynı zamanda terlediğiniz zaman oluşan pul pul görünümün de önüne geçer. Kalem forma ve siyah renge sahip olan ürün aynı zamanda anti alerjiktir. Ürünün anti alerjik olması her cilde uyum sağlaması ve alerjen özellik göstermemesini sağlar. Rose Fine Sketch Mikroblading kaş kalemi fiyatı ürünün kalitesi ve tüm özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Ürün bütçe koruyan bir fiyata sahiptir. Bu da avantaj sağlayan özellikleri arasında yer alır. Rose Fine Sketch Mikroblading kaş kalemi kullananlar ürünün boyutunun avantaj sağladığını ve yer kaplamaması sayesinde kolayca her yere taşınabilir olduğunu belirtir. Siz de makyajın önemli bir adımı olan kalem ürününü Trendyol’dan sipariş ederek kolayca ulaşabilirsiniz.