Rose 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Hd Led Tv 1920x1080 Piksel – Türkçe Menü

4.077,13 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rose 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Hd Led Tv 1920x1080 Piksel – Türkçe Menü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: winwin company Satıcı Ünvanı: CENAP BORA ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396005068400012 Vergi Kimlik Numarası: 3960050684
    Bu ürün winwin company tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dahili Uydu Alıcı Var
  • Görüntüleme Teknolojisi LED
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ekran Boyutu 32 inç
  • Çözünürlük (Piksel) 1920 x 1080
  • Smart TV Yok
  • Renk Siyah
  • HDR Yok
  • Wi-Fi Özelliği Yok
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Model Yılı 2021
  • İşletim Sistemi Marka İşletim Sistemi (Native)
Geri Bildirim Ver

Rose ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV

Evinizde veya işyerinizde bütçe dostu ve yüksek kalitede bir televizyona ihtiyaç duyuyorsanız Rose aTV-232 32 full HD LED TV ürününü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. 32 inç ekrana sahip olan bu televizyon yüksek çözünürlüklü görüntüleme sunmaktadır. Gelişmiş teknik özellikleri ile bir televizyondan beklediğiniz tüm ihtiyaçlarınızı bu ürün fazlasıyla karşılayacaktır. Evde çocuk odası, hastane, otel veya ofis odaları için Rose televizyon akıllıca bir seçim olacaktır. Rose 32 inç TV ile en sevdiğiniz dizileri ve filmleri seyredebilir, arzu ederseniz oyun konsolu bağlayarak video oyunları oynayabilirsiniz. Full HD çözünürlüğü sayesinde televizyon izleme keyfinizi artıracak olan bu ürüne çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Siyah rengi ve şık tasarımı ile Rose TV her dekorasyona uyum sağlayacaktır.

  • Uygun fiyatlı
  • Kaliteli görüntü
  • Enerji tasarrufu

Rose ATV-232 32 İnç 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Ips Panel LED TV RS-232 Ayrıcalığı

Rose ATV-232 32 İnç 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Ips Panel LED TV RS-232 Ayrıcalığı

Rose aTV-232 32" 82 ekran LED TV küçük odalar için oldukça uygun bir üründür. Çocuğunuzun odasına veya mutfağınıza bir televizyon koymak istiyorsanız bu ürün işinizi fazlasıyla görecektir. RS-232 kodlu ürünün 2 senelik garanti süresi mevcuttur. LED ekran görüntü teknolojisi sayesinde izlediğiniz programları daha canlı görebilirsiniz. Yüksek kontrast ve yoğun parlaklığa sahip görüntüler kaliteli bir izleme deneyimi sunmaktadır. Rose aTV-232 32" 82 ekran uydu alıcılı full HD ips panel LED TV özellikleri arasında ürünün 1920x1080 çözünürlüğe sahip olduğunu görmekteyiz. Dolayısıyla yüksek kalitede görüntüler sunan bu televizyon ile izlemeleriniz çok daha keyifli bir hale gelecektir. Enerji tasarrufu sağladığı için elektrik faturalarınıza televizyonunuzun etkisi büyük olmayacaktır.

Rose ATV-232 32 İnç 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Ips Panel LED TV RS-232 Yorumları

Rose ATV-232 32 İnç 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Ips Panel LED TV RS-232 Yorumları

Rose aTV-232 32 full HD LED TV yorumları oldukça olumludur. Kullanıcılar ürünün performansından memnun kaldıklarını dile getirmektedirler. Kanal geçişlerinin hızlı olması, görüntülerin yüksek kalitesi ürünün kullanıcılardan tam not almasını sağlamıştır. Dahili uydu alıcıya sahip olan bu LED televizyonu satın aldıktan sonra bir kurulum yapmanıza gerek yoktur. Rose aTV-232 32" 82 ekran uydu alıcılı full HD ips panel LED TV içeriği HDMI ve USB girişlerine sahiptir. Dilediğiniz zaman bilgisayar, oyun konsolu gibi cihazlarınızı televizyonunuza bağlayabilirsiniz. Bilgisayarınızda oynattığınız bir filmi veya videoyu bu girişler sayesinde televizyonunuzda görüntüleyebilirsiniz. Rose 32 inç TV video oyununu televizyonda görüntülemek isteyenler için de oldukça ideal bir seçim olacaktır. Her türlü görüntülemenizi en üst düzeyde deneyimlemeniz için ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan bu ürün darbelere karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Rose ATV-232 32 İnç 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Ips Panel LED TV RS-232 Fiyatları

Rose ATV-232 32 İnç 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Ips Panel LED TV RS-232 Fiyatları

Rose aTV-232 32" 82 ekran uydu alıcılı full HD ips panel LED TV 100HZ yenileme hızına sahip bir üründür. Karasal anten, PC, VGA ve audio girişleri olan bu televizyon parlak renkler sunan özelliklere sahiptir. Görüntü kadar ses kalitesi de yüksek olan Rose 32 inç TV sayesinde televizyon satın almak için yüksek meblağlar ödemenize gerek yok. Bu ürün size ihtiyacınız olan her türlü olanağı sunmaktadır. IPS teknolojisine sahip panel özelliği bulunmaktadır. Çevre dostu olan LED ekranı hafif bir yapıya sahiptir. Gözlerinizi kamaştıran parlamayı, gölgeleri ve yansımaları azaltan bu ekran teknolojisi sayesinde çok daha sağlıklı bir şekilde televizyon izleyebilirsiniz. Rose aTV-232 32 full HD LED TV ile uzun süre ekrana baksanız bile gözleriniz yorulmayacaktır. Rose aTV-232 32 full HD LED TV fiyatları ve performansı ile kullanıcılarını mutlu eder. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.