1
Göz Farı kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Roesıa Rose Cosmetics 54'lü Göz Farı Paleti

124 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Roesıa Rose Cosmetics 54'lü Göz Farı Paleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASTER BEAUTY COSMETİCS Satıcı Ünvanı: AZAT BİLGİÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1720481053
    Bu ürün ASTER BEAUTY COSMETİCS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mat ve sedefli far paleti ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.
  • ister tek tek kullanım sağlayın,ister karıştırarak uygulama yapabilirsiniz...
  • örneğin göz kapağınızı mat renkle boyayıp kenarlarına sedefli bir far sürebilir ve göz renginizi ön plana çıkarabilirsiniz.
  • pigment seviyesi yüksektir.
  • dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • ürün %100 orijinaldir
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Görünüm Mat
  • Renk Kahverengi
  • Boy Palet
  • RGB Renkli
Geri Bildirim Ver

Rose 54'lü Mat-Sedef Far Paleti

Gün içerisinde her an göz alıcı ve bakımlı olmanın sırrını özenle yapılmış, çekici makyajlar oluşturur. Makyaj, yüzün ve vücudun çeşitli bölgelerine uygulandığında göz alıcı bir güzelliği de beraberinde getirir. Yüz ve vücutta uygulanan bölgelere göre makyaj malzemeleri de çeşitlilik gösterir. Yüz bölgesinde makyajın en önemli noktasını gözler oluşturur. Gözlere uygulanan renkli, şık ve etkileyici makyaj ürünleri, bakışların gücünü gösterir. Göz bölgesine uygulanan makyajın en etkileyici ve göz alıcı halini özel göz farları oluşturur. Rosie Rose Cosmetics tarafından üretilen Mat-Sedef 54’lü far paleti, çeşitli renk seçenekleri ve kalitesiyle makyaja etkili bir dokunuş sunar. İçerisinde birçok renk seçeneğini aynı anda bulunduran Rose 54’lü far paleti, her ortama uyum sağlayan makyajlar için ideal bir kozmetik ürünüdür.

  • Tip: Palet
  • Yapı: Toz
  • Renk Sayısı: 54

54'lü Mat-Sedef Far Paleti Genel Özellikleri Nelerdir?

Rose 54'lü Mat-Sedef Far Paleti

Rose far paleti, her makyajın altın dokunuşunu yapmak üzere yüksek teknoloji ve kaliteli renk seçenekleriyle üretilmiştir. İçerisinde her ortama ve makyaja uyum sağlayacak 54 renk seçeneğini aynı anda bulundurur. Rose 54 gözlü far paleti, mat ve sedefli renklerin ayrıcalığını kullanıcıyla buluşturur. Özel bir davete giderken göz alıcı makyajlarda sedefli renkler kullanılırken, günlük hayatta mat yapıdaki farlar ideal bir makyaj görünümü oluşturur. Rose far paleti, içerisinde birbiriyle uyumlu renk seçeneklerini barındırır. Bu sayede tek ya da karışık renk biçiminde uygulanabilir. Göz kapağının tümüne uygulanan mat bir farı tamamlayan sedefli renkler, göz rengini ortaya çıkartır. Dermatolojik olarak test edilmiş ve %100 orijinal içerikle sunulan rose far paleti, uzun yıllar makyaj malzemesi olarak kullanıma uygundur.

54'lü Mat-Sedef Far Paleti Kullanışlı mıdır?

Rose 54’lü far paleti kullananlar, ürünü kolay uygulanışı ve kalıcı yapısı sayesinde tercih ederler. Rose far paleti, kolay açılıp kapanır bir kapak mekanizmasına sahiptir. Bu sayede makyaj esnasında kullanıcıya zorluk çıkarmaz. Rose far paleti içerisinde her renk, kendi özel bölmesinde kullanıcıya sunulur. Bölümlere ayrılmış özel tabakası sayesinde renklerin birbirine karışma ihtimali ortadan kalkar. Rose far paleti, içerisinde 54 farklı renk seçeneğini aynı anda barındırır. Her renk için sunduğu mat ve sedefli yapılar, çeşitli makyaj türlerine de uyum sağlamak için idealdir. Söz konusu ürün, her ortam ve makyaja uyum sağlar. Bu sayede uzun süre makyaj malzemesi olarak güvenle kullanılır. Pigment seviyesi yüksek renkleri sayesinde tek bir dokunuşla göz alıcı renklerin elde edilmesini sağlar. Bu sayede makyaj esnasında vakit kaybını önler.

54'lü Mat-Sedef Far Paleti Kaliteli midir?

Rose 54’lü far paleti yorum ve fiyat seçeneklerinde de kullanıcıların beğenisini karşılar. Kaliteli üretim seçenekleriyle birleştirdiği geniş renk yelpazesiyle her makyaja ve ortama uyum sağlar. Pigment seviyesi yüksek renkleri, makyaj esnasında ekstra bir çaba gerektirmeden göz alıcı renklerin elde edilmesini sağlar. Dermatolojik olarak test edilmiş olan ürün, kullanıcının sağlığına ilişkin hiçbir tehdit oluşturmaz. Orijinal ve organik özelliğiyle cilt yapılarına uygundur. Rose far paleti fiyatları, kullanıcının cebine dost bir tutum sergiler. Roesia Rose Cosmetics garantisiyle üretilen far paleti; kaliteli yapısı, geniş renk yelpazesi ve kullanışlı ambalajıyla ideal bir fiyat-performans ürünüdür. %100 orijinal içeriği sayesinde uzun yıllar makyajların vazgeçilmez far paleti olarak kullanıma uygundur. Bu sayede kullanıcıyı ekstra ürün maliyetinden de korur. Rose far paleti, kaliteli kullanım özellikleri, sağlığa ilişkin önlemleri ve uygun fiyat avantajıyla kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Trendyol güvencesiyle ürün, sorunsuz biçimde teslim alınabilir.