2
Whey Protein kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Ronic Nutrition Whey Protein Tozu Ultimate 2270 G Kas Yapılanmasına Yardımcı Protein Tozu (ÇİKOLATA AROMALI)

1.399 TL
(27,98 TL / servis)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ronic Nutrition Whey Protein Tozu Ultimate 2270 G Kas Yapılanmasına Yardımcı Protein Tozu (ÇİKOLATA AROMALI)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ronic Nutrition Türkiye Satıcı Ünvanı: SERKANLI GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0763060147000015 Vergi Kimlik Numarası: 7630601470
    Bu ürün Ronic Nutrition Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Çikolatalı
  • Servis 50
  • Gramaj 2001-2499 gr
Geri Bildirim Ver

Ronic Nutrition Ultimate 2270 gr Çikolata Aromalı Whey Protein Tozu + Shaker ve 2 Adet Tek Kullanımlık Whey Protein

Kas dokularının onarımını sağlayan besin maddesi proteindir. Dolayısıyla düzenli olarak spor yapan ve kas kütlesini artırmak isteyen kişiler, Ronic Nutrition Ultimate Whey çikolata aromalı protein tozu 2270 gr tercih edebilir. Oldukça faydalı bileşenler içeren bu ürün, hayalinizdeki görünüme oldukça kısa bir süre içinde kavuşmanızı sağlar. Ronic Ultimate Whey 2270 gr protein tozu shaker ve 2 adet tek kullanımlık Whey protein, çeşitli ihtiyaçları karşılayacak şekilde hazırlanmış olan bir settir. Düzenli olarak spor yapıyorsanız bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Bu protein tozu, tavsiye edilen biçimde tüketildiği takdirde insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz.

  • Miktar: Ronic Nutrition Ultimate Whey Protein Tozu 2270 gr
  • Aroma: Çikolata Ronic Nutrition Ultimate Whey Protein Tozu
  • Set İçeriği: Shaker ve 2 Adet Tek Kullanımlık Protein Tozu Ronic Nutrition Ultimate Whey Protein Tozu

Ronic Nutrition Ultimate Whey Protein Tozunun İçeriği

Ronic Nutrition Ultimate Whey Protein Tozunun İçeriği

Ronic Nutrition Ultimate Whey protein tozu, büyük bir kabın içinde ve 2270 gram olarak satışa sunulmuştur. Bu miktar, ürünün içinde sağlıklı bir yetişkinin kullanımına hazır 51 porsiyon protein tozunun yer aldığını belirtir. Bu takviye edici gıda çikolata aromalı olduğu için bir hayli lezzetlidir. Set içinde bulunan tek kullanımlık protein tozlarından bir tanesi ise çilek aromalıdır. İçeceğin her bir porsiyonu, 25 g protein ve 2,6 g keratin içerir. Ürün, aspartam ve ilave şeker içermediği için sporcular tarafından gönül rahatlığı ile tüketilebilir. Ronic Nutrition Ultimate Whey çikolata aromalı 2270 g protein tozunun bir porsiyonu, 101,25 mg kalsiyum ve 330 mg potasyum barındırır. Öte yandan ürünün içeriğinde soya lesitini, süt ürünleri ve fenilalanin gluten de yer alır.

Ronic Nutrition Ultimate Whey Protein Tozunu Kimler Alır?

Ronic Nutrition Ultimate Whey Protein Tozunu Kimler Alır?

Ronic Nutrition Ultimate Whey çikolata aromalı 2270 g protein tozu, yoğun fiziksel aktivite dönemlerinde vücudun protein ihtiyacının karşılanması için özel olarak geliştirilmiştir. Bu ürün, kasların onarılmasına ve spor esnasında kaybedilen enerjinin kısa sürede geri kazanılmasına yardımcı olur. Dolayısıyla düzenli olarak spor yapan kişiler için son derece uygundur. Whey Ultimate çikolata aromalı protein tozu 2270 gr shaker ve 2 adet tek kullanımlık Whey protein, birden fazla ihtiyacını gidermek isteyen kişiler tarafından tercih edilebilir. Bu set sayesinde tek seferde hem yeterli miktarda protein tozu hem de işlevsel bir shaker elde etmiş olursunuz. Tüm seviyelerdeki sporcuların antremanlardan sonra bir porsiyon Ronic Nutrition Ultimate Whey tüketmesi yeterli olur. Siz de çok daha verimli bir biçimde spor yapmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Ronic Nutrition Ultimate Whey Protein Tozu Kaliteli mi?

Ronic Nutrition Ultimate Whey Protein Tozu Kaliteli mi?

Ronic Nutrition Ultimate Whey 2270 g protein tozu hem özel olarak hazırlanmış içeriği hem de lezzeti sayesinde sporcuların gereksinimlerini karşılayan, son derece kaliteli bir üründür. İçeceğinizi, 250 – 300 ml süte ya da suya, 45 gram protein tozu katıp karıştırarak kolayca hazırlayabilirsiniz. Bu set, bir adet shaker barındırdığı için takviye edici gıdanın tüketimini de oldukça kolay bir hâle getirir. Kronik rahatsızlığı olan kişilerin bu ürünü kullanmadan evvel uzman bir doktora başvurması önem arz eder. Öte yandan bu takviye edici gıdanın düzenli bir biçimde beslenen kişiler tarafından tüketilmesi gerekir. Dilerseniz siz de Whey Ultimate çikolata aromalı protein tozu 2270 gr shaker ve 2 adet tek kullanımlık Whey protein yorumlarını inceleyebilirsiniz. Kas kütlenizi artırmanıza yardımcı olacak olan bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.