RONİ Led Mum Ampul 5 Watt 10 Adet Beyaz Işık E 14 Ince Duy

119,90 TL
(11,99 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

RONİ Led Mum Ampul 5 Watt 10 Adet Beyaz Işık E 14 Ince Duy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARÇA ELEKTRİK Satıcı Ünvanı: SONGÜL TÜRKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8800428806
    Bu ürün PARÇA ELEKTRİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kampanyalı 10'lu avantaj paket 5 watt E 14 duy led ampul.
  • Stoga göre markalarımiz kaliteli olmak üzere değişiklik gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Led Ampul
  • Duy Tipi E14
  • Renk sıcaklığı Beyaz Işık
  • Güç (Watt) 5 Watt
  • Dim Özelliği Yok
  • Paket İçeriği 10'lu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

RONİ LED Mum Ampul 7 Watt 10 Adet Beyaz Işık E 14 İnce Duy

LED ampul, diyot kullanarak ışık üreten bir kaynaktır. LED lambalar, önemli ölçüde verim sağlar. Bu sebeple evlerde ve iş yerlerinde sıklıkla tercih edilir. Roni̇ LED mum ampul 7 watt 10 adet beyaz ışık E 14 ince duy modeli ile siz de evlerde elektrik tasarrufu yapabilirsiniz. E14 ise sık kullanılan duy tiplerinden biridir ve küçük vidalı ampul olarak da adlandırılır. Eski tip duy olarak bilinen E27 ampulün küçük versiyonudur. Ampul 14 mm çapa sahiptir ve adını soket boyutundan alır. E14 ampulun şekli değişse de duy tipi sabit kaldığı için evlerdeki soketlere uyum sağlar. Soket boyutlarını karşılaştırarak doğru ürünü aldığınızdan emin olabilirsiniz. Ampul dışarıya beyaz ışık yayar. Bu sayede göz yorgunluğuna sebep olmaz.

  • Yüksek verim
  • Çoklu paket avantajı
  • Göz yormayan ışık

Roni̇ LED Mum Ampul 7 Watt 10 Adet Beyaz Işık Avantajları

Roni̇ LED Mum Ampul 7 Watt 10 Adet Beyaz Işık Avantajları

LED ampuller, mum alevine benzeyen konik bir tasarıma sahiptir. Modelin dekoratif görünüşü, ortama farklı bir hava katar. Özellikle avize içerisinde bu modeller tercih edilir. Roni̇ LED mum ampul 7 watt 10 adet beyaz ışık E 14 ince duy kullananlar birçok avantaja sahip olur. Avize için bu ürünü tercih ederek uzun süreli kullanım imkanı yakalayabilirsiniz. LED ışık kaynakları toksik kimyasal içermez ve çevre dostudur. Roni LED ampul, 7 Watt gücü, 290 lümen ışık miktarı ile 4 ila 15 yıl kullanım imkanı sunar. LED modeller ışık üretmek için asgari düzeyde elektrik harcar. Bu sayede elektrik faturasında gözle görülür bir düşüş elde edilir. Lambanın aydınlanması için gereken gücü belirten Watt, verimli ampullerde düşük değerlere sahiptir. Avize içerisinde birkaç ampul kullanarak odanızı aydınlık bir hale getirebilirsiniz.

Roni̇ LED Mum Ampul 7 Watt 10 Adet Beyaz Işık Özellikleri

Roni̇ LED Mum Ampul 7 Watt 10 Adet Beyaz Işık Özellikleri

LED, ışık yayan diyot anlamına gelir. Diyot, elektriğin yalnızca tek yönlü serbestçe geçmesine izin veren iki elektrotlu bir bileşendir. Yarı iletkendeki elektronların sabit hareketleri sayesinde ışık üretilir. Farklı bir çalışma yapısına sahip olan LED ampuller birçok avantaja sahiptir. Diyot çalışırken filaman ısıtmaya gerek kalmaz. Bu sebeple ısıtma için fazladan enerji harcanmaz ve %80'e varan tasarruf mümkündür. 7 watt LED mum ampul ile enerji verimliliği avantajına sahip olabilirsiniz. LED ampullerin yüksek verimli ve çok yönlü olması, onları endüstriyel kullanım için ideal kılar. Bu modeller epoksi lenslerden üretilir ve ısıya karşı fazlasıyla dayanıklı olduğundan ocak üstü aydınlatmalarda da kullanılır. Roni̇ LED mum ampul 7 watt 10 adet beyaz ışık E 14 ince duy yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Roni̇ LED Mum Ampul 7 Watt 10 Adet Beyaz Işık

Bütçe Dostu Roni̇ LED Mum Ampul 7 Watt 10 Adet Beyaz Işık

Roni̇ LED mum ampul 7 watt 10 adet beyaz ışık E 14 ince duy fiyatı ürünün maliyetine ve işçiliğe bağlı olarak belirlenir. Her bütçeye hitap eden bu ürüne kampanya dönemlerinde uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Ürün içerisinde 10 adet 7 watt güce sahip LED ampul bulunur. LED lambaların kullanım ömrü oldukça uzundur. Çoklu paket avantajına sahip bu ürün ile bütün lamba eksiğinizi giderebilirsiniz. Roni ampul aydınlatma şiddeti ve verimliliği ile müşterileri memnun eder. Beyaz ışık yayan lamba, ortama doğal bir görünüm katar. LED ampuller odaklanmış bir parlaklık oluşturdukları için iyileştirilmiş bir ışık kalitesi sağlar. Bu modeller elektrik verildiğinde ışık olarak elektromanyetik enerji yayar. Bu sayede ısı ile enerji kaybı yaşanmaz. Çoklu paket avantajı sunan bu işlevsel ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.