Roll Up Strech Film ( 1 Kg )17 Micron 50 Cm 1 Adet , Eşya Paketleme ,palet Strech Film, Ambalaj Streci

63,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
8.6
Kurumsal Fatura
113 TL84 TL
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
94,99 TL
Kurumsal Fatura
99,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Roll Up Strech Film ( 1 Kg )17 Micron 50 Cm 1 Adet , Eşya Paketleme ,palet Strech Film, Ambalaj Streci

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAYTO Satıcı Ünvanı: KAYSERİ TOPTANCILAR GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0540062068500001 Vergi Kimlik Numarası: 5400620685
    Bu ürün KAYTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PALET STREÇ FİLM 17 MİKRON ÜRÜN KALİTELİ HAMMADDEDEN ÜRETİLMİŞTİR. GERDİRME MUKAVEMETİ SON DERECE YÜKSEK OLUP İSTEDİĞİNİZ KADAR GERDİREBİLİRSİNİZ. GERDİRME SIRASINDA ÜRÜN KOPMA YAPMAZ BÖYLECE SAĞLAM PAKETLEMELER YAPABİLİRSİNİZ. 1 ADET GÖNDERİLECEKTİR.
Geri Bildirim Ver

Roll Up Strech Film 17 Micron 50 cm 1 Adet, Eşya Paketleme, Palet Strech Film, Ambalaj Streci

Pratikliği ile zamandan ve efordan kazandırmak için geliştirilen birçok ürün; ev tipi veya sanayi tipi olarak farklı modellere ayrılır. Roll Up streç film ürünü ev tipi olarak imal edilen standart modellere göre kalındır. Mukavemet gücü artırılan bu malzeme ile eşyalar sarılabilir, paletler kaplanabilir veya ağır objelerin ambalajları için kullanılabilir. Nakliye sürecinde hasar görmesini istemediğiniz birçok eşya ya da objeyi sıkı bir şekilde sararak koruyabilirsiniz. Özellikle hareket gücü ile kayma yapabilecek türden palet üstü nesnelerin bir arada tutulması için bu kullanışlı ürünlerden faydalanabilirsiniz. Paletlerin dört tarafı açık olduğu için üzerine yerleştirilen nesneler, büyük koli bile olsa sarsıntı nedeniyle devrilebilir. Kolay uygulanan rulo formundaki streç filmi kullanarak olası kaza risklerini önleyebilirsiniz.

  • Güçlendirilmiş mukavemet
  • 1050 gram kalın doku
  • 300 metre gerdirme kabiliyeti

Roll Up Strech Film 17 Micron 50 cm 1 Adet Ürün Özellikleri

Roll Up Strech Film 17 Micron 50 cm 1 Adet Ürün Özellikleri

Streç sarma ürünlerindeki mikron değeri ürünün kalınlığını gösterir. Bu ürün 17 mikron değerinde güçlendirilmiş bir dokuya sahiptir. Bu kalın doku sayesinde gerdirme, sarma, çekme ya da sürtünme gibi etkilere karşı yüksek direnç gösterme kapasitesi sunar. Roll Up strech film 17 Micron 50 cm 1 adet, eşya paketleme, palet strech film, ambalaj streci çok yönlü işlevsel bir malzemedir. Her ne kadar endüstriyel tipte üretilmiş olsa da evinizde kullanmadığınız halıları sararak tozlanmasını önleyebilirsiniz. Bu ürünü birçok müşteri yurt içi ya da yurt dışı seyahatlerde bavullarını kaplamak için de kullanır. Bu şekilde bagajlarınız hem kirlenmez hem de dağılma endişesi olmadan güvenle yolculuk yapabilirsiniz. Ev veya gıda üzerine çalışan işletmelerde besin maddelerinin hava ile temas etmeden uzun süre taze kalabilmesi için de bu üründen faydalanabilirsiniz.

Roll Up Strech Film 17 Micron 50 cm 1 Adet Yorumları

Roll Up Strech Film 17 Micron 50 cm 1 Adet Yorumları

Birinci sınıf kaliteli hammadde ile üretilen bu malzeme uygulama yaparken siz istemedikçe yırtılmaz. Yanlışlıkla üst üste gelip yapışırsa kolaylıkla ayrılabilir fakat sabitlemek istediğinizde de başarılı bir performans gösterir. Roll Up strech film 17 Micron 50 cm 1 adet, eşya paketleme, palet strech film, ambalaj streci yorumları ürünün kalitesini kanıtlar niteliktedir. Malzeme dayanıklılığı ile ilgili inceleme yapmak için ürünü satın alarak deneyimleyen gerçek müşterilerin paylaştığı fikirlerden yararlanabilirsiniz. Müşterilerin değerlendirmeleri ile şekillenen ürün puanları kullanım tecrübesi hakkında yol gösterici ipuçları verir. Yorumlardan ve puanlardan yola çıkarak kendi kanaatinizi oluşturabilirsiniz. Hijyen sağlamak amacıyla kullanabileceğiniz bu ürün, hem ticari işletmelerde hem de evlerde çeşitli şekillerde değerlendirilebilir. Artan yiyeceklerin sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesi ve buzdolabında bulunan yemek kokularının birbirine karışmaması için etkili bir malzemedir.

Eşya Paketleme, Palet Strech Film, Ambalaj Streci Fiyatı

Eşya Paketleme, Palet Strech Film, Ambalaj Streci Fiyatı

Sarf malzemelerinden biri olan ambalaj streçleri ekonomik fiyatlarla pratik çözümler sunar. Roll Up strech film 17 Micron 50 cm 1 adet, eşya paketleme, palet strech film, ambalaj streci fiyatı bütçe dostu rakamlarıyla dikkat çeker. Ürünün 1 rulosu 1050 gram ağırlığında, boyu 300 metre uzunluğundadır. Zorlanmaya karşı mukavemetli olarak geliştirilen ürünün uygulaması da kolaydır. Mobilyacılardan beyaz eşyacılara, nakliyecilerden züccaciyelere kadar her sektörde ihtiyaç haline gelen streç film ile gönderim yapacağınız ürünleri güvence altına alabilirsiniz. Müşterinize çiziksiz bir şekilde ulaştırmanız gereken gönderileriniz için filmle kaplama yöntemini tercih edebilirsiniz. Esnek yapısı ile kolay uygulanan ve tutunduğu yüzeye kuvvetle yapışan bu ürünün avantajlarından yararlanmak için tüm detayları ile Trendyol üzerinden inceleme yapabilirsiniz. İhtiyaç durumunuza göre tekli ya da çoklu adetlerle güvenli şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.