Roll Up Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı - 16 Yaprak - 42x37 Cm

69,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
84,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Roll Up Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı - 16 Yaprak - 42x37 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akdag Temizlik Satıcı Ünvanı: BURAK AKDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3791259732800001 Vergi Kimlik Numarası: 0200531356
    Bu ürün Akdag Temizlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En lezzetli yemek tariflerini hazırlarken, mutfakta çok daha az bulaşık çıkarmanıza yardımcı olan roll-Up pişirme kağıdı, yanmaz özellikleriyle en kullanışlı ürünlerden biridir. Roll - Up pişirme kağıdı her biri 42x37 cm ebatlarındaki 16 yapraktan oluşur. Özellikle fırında pişireceğiniz hamur işi tariflerinde, pişirme sürecinin ardından tepsi yıkama derdinden kurtulursunuz. Tepsileri daha az kirletmesinin yanı sıra pişirme kağıtları sayesinde, hamurlarınız tepsiye yapışmadan daha rahat bir şekilde pişer. Sadece fırınlarda değil tava üstü hazırladığınız yoğun sıvı içermeyen yiyeceklerinizde de yağlı pişirme kağıdı kullanılabilir. Roll - Up pişirme kağıtları, sadece hamur işlerinde değil
  • 'kağıt kebabı' gibi birçok özel yemek tarifinde de işinize yarayabilir. Çocuklarınız için bezeler, krokanlar gibi farklı lezzetleri de roll-Up yağlı pişirme kağıdı ile kolayca, tepsiye yapışmadan hazırlayabilirsiniz. Roll-Up kesilmiş pişirme kağıdı, kesilmiş olarak kullanıma hazırdır. Ayrı ayrı kesilmiş 16 yapraktan oluşur. Pratik açılan özel kutusuyla kullanışlı ve keyifli bir ambalaja sahiptir. Malzemenin pişirme sırasında tepsiye yapışmasını engeller, tepsiler tertemiz kalır. 30 dakikada maksimum 220 dereceye kadar renk değiştirmeden pişirir ve kızartır. Lezzetli kekler, börek ve çörekler, tepsiye yapışmadan, kolayca pişer.
Geri Bildirim Ver