Roidmi Eve Vacuum Mop Akıllı Robot Süpürge

9.649 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Roidmi Eve Vacuum Mop Akıllı Robot Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alphotek Satıcı Ünvanı: ALPHO TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0057051507000001 Vergi Kimlik Numarası: 0570515070
    Bu ürün Alphotek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eve Vacuum Mop Akıllı Robot Süpürge ( Türkiye Garantili)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Lazer (LIDAR + SLAM)
  • Şarjlı Kullanım Süresi 2-3 Saat
  • Çalışma Modu Sayısı 2
  • Yer Silme Özelliği Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 2 cm
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
Geri Bildirim Ver

Roidmi Eve Vacuum Mop Akıllı Robot Süpürge

Roidmi Eve Vacuum mop beyaz akıllı robot süpürge, temizliği kolaylaştıran pratik bir üründür. Cihaz yüksek emiş gücü ve mop özelliği ile kapsamlı zemin temizliği yapar. Roidmi APP üzerinden kontrol edilebilen robot süpürge, 30 farklı sensörü ile mekânı başarılı bir şekilde haritalandırır. Engelleri kolaylıkla algılayan cihaz, gerektiğinde inisiyatif alarak sıkışma ve takılma gibi sorunlar yaşamadan temizliği tamamlar. Ürün, akıllı ayakları ile 2 cm'ye kadar olan yükseklikleri kolaylıkla aşar. Böylelikle eşikleri geçerek odalar arasında dolaşabilir. Aynı zamanda Alexa ile sesli kontrol özelliğine de sahiptir. Böylelikle ürün, pek çok farklı şekilde kontrol edilebilir.

  • Batarya Kapasitesi: 5200 mAh
  • Güç: 50 Watt
  • Vakum Gücü: 2700 Pa

Roidmi Eve Vacuum Mop Akıllı Robot Süpürgenin Özellikleri

Roidmi Eve Vacuum Mop Akıllı Robot Süpürgenin Özellikleri

Roidmi Eve Vacuum mop beyaz akıllı robot süpürge, sahip olduğu gelişmiş özellikler ile oldukça geniş bir kitlenin ilgisini çekmeyi başarır. Pratik bir çalışma şekline sahip olan ürün, gelişmiş sensörleri ile ortamı başarıyla algılar. Zemindeki engelleri tespit ederek pratik bir şekilde hareket eder. Gelişmiş tasarımı ile farklı zeminleri algılayarak vakum gücünü otomatik ayarlar. Bu sayede hemen her zeminde yüksek performans sergiler. Roidmi Eve Vacuum mop beyaz akıllı robot, süpürmenin yanı sıra silme fonksiyonuna da sahiptir. Cihazın iç kısmında yer alan geniş su haznesi, ıslak temizliği mümkün kılar. Şarjla çalışan ürün, 5200 mAh gelişmiş bataryaya sahiptir. Yüksek pil kapasitesi ile tüm evi tek seferde süpürebilir. Ayrıca bataryası tükendiğinde otomatik olarak şarj istasyonuna gider.

Roidmi Eve Akıllı Robot Süpürgenin Haritalaması Kolay mıdır?

Roidmi Eve Akıllı Robot Süpürgenin Haritalaması Kolay mıdır?

Roidmi Eve Vacuum mop beyaz akıllı robot süpürge, oldukça pratik bir çalışma şekline sahiptir. Cihaz uygulama desteği ile çalışır. Telefon ve tablet gibi akıllı cihazlara ürünün uygulamasını indirdikten sonra senkronizasyon işlemi gerçekleştirilir. Bu işlemin ardından süpürge odaları gezerek yapay zekâsı ile harita çıkarır. 30 farklı sensörle algılama yapan cihazın haritası uygulama üzerinden görülebilir. Ayrıca Roidmi Eve Vacuum mop robot için farklı haritalar oluşturmak da mümkündür. Kullanıcı tarafından özel olarak belirli güzergâhlar ve rotalar belirlenebilir. Örneğin, mutfak ve oturma odası için günlük bir rota oluşturup sık kullanılan şeklinde isimlendirebilirsiniz. Ayrıca harita üzerinde temizlenmesini istemediğiniz bölümleri seçebilir ya da cihazın süpürmeye nereden başlayacağına karar verebilirsiniz. Yaşam alanlarınıza ve alışkanlıklarınıza uygun seçimleri süpürgenin uygulaması üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

Roidmi Eve Vacuum Mop Akıllı Robot Süpürgenin Emiş Gücü Nasıldır?

Roidmi Eve Vacuum Mop Akıllı Robot Süpürgenin Emiş Gücü Nasıldır?

Roidmi Eve akıllı robot Vacuum mop süpürge beyaz oldukça güçlü bir tasarıma sahiptir. Cihazın fırçasız motoru, 50 watt güç ile çalışır. Taban kısmında bulunan patentli Nev-X akıllı fırçalar vasıtasıyla tozları toplayarak içine çeker. Cihaz, 2700 Pa yüksek emiş gücüne sahiptir. Bu yüksek vakum sayesinde zemin tozunun yanı sıra saç teli, tüy ve küçük partikülleri başarılı bir şekilde temizler. Şekli sayesinde dar alanlara ve zorlu köşelere kolaylıkla ulaşan Roidmi Eve Vacuum mop akıllı robot süpürge, güçlü tasarımı ile evinizde hijyen sağlar. Cihaz, aynı zamanda oldukça geniş kapasiteli bir toz haznesine sahiptir. İstendiğine kolaylıkla çıkarılabilen bu hazne, oldukça kolay boşaltılır. Süpürgenin çekim gücü ile ilgili satın alanların değerlendirmelerini incelemek için Roidmi Eve Vacuum mop beyaz akıllı robot süpürge yorumlarına göz atabilirsiniz. Ardından bu gelişmiş robot süpürgeyi Trendyol'dan güvenli ve kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.