RODEO Style Collection Tarak 043

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
300 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
68,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

RODEO Style Collection Tarak 043

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmopol Satıcı Ünvanı: KOZMOPOL KOZMETİK SAĞLIK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582093273700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820932737
    Bu ürün kozmopol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rodeo style collection tarak 043>saçları şekillendirmek için tasarlanmıştır.>wax, jöle gibi şekillendirici ürünlerle kullanıma uygundur.>karbon yapısıyla ısıya dayanıklı olarak üretilmiştir.>aralıklı ve kalın, plastik diş yapısına sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Tip Tarak
Geri Bildirim Ver

Rodeo Style Collection Tarak 043

Saç bakımında her zaman kullanılan ürünler arasında ilk sıralarda tarak yer alır. Dikkat çekici dizaynıyla öne çıkan Rodeo Style Collection tarak 043 birçok avantaja sahiptir. Saçları rahatlıkla açması sayesinde yoğun talep görür. Eşsiz tasarımı sayesinde göze hitap eder. Günlük hayatta konforlu şekilde tarama imkanı sunar. Aralıklı tarak yapısı sayesinde saçların elektriklenmesini engeller. Onları koparmadan rahatlıkla açar. Saçları şekillendirmek için tasarlanan bu ürün; wax ve jöle gibi malzemelerle kullanıma uygundur. Kişisel saç bakımının profesyonel şekilde yapılmasını sağlar. Etkileyici saç modellerine bu ürünle ulaşabilirsiniz. Kusursuz hizmet sunan bu ürün, tüm beklentileri karşılar. Rodeo tarak özgün tasarımı sayesinde rahat şekillendirme sunar. Dikkat çekici modern tasarımı sayesinde kişilerin beğenisini kazanır. Pratik ve kullanışlı şekillendirme sunan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Rahat kullanım
  • Özgün tasarım
  • Yüksek verimlilik

Etkileyici Rodeo Style Tarak 043

Etkileyici Rodeo Style Tarak 043

Beğeni kazanan bu ürün, antistatik özelliğiyle saçta oluşan elektriklenmelerin ve kabarmanın önüne geçer. Aralıklı ve kalın dişleriyle saçların yapısını bozmadan şekil vermeyi sağlar. Karbon yapısı sayesinde ısıya karşı dayanıklıdır. Aralıklı dişleriyle genel hatlarıyla saçları toparlar. Esnek malzeme yapısı sayesinde darbelere ve kırılmalara karşı dayanıklıdır. Cilde ve saçlara zarar vermeyen bu ürün, etkileyici özellikleri sebebiyle yoğun talep görür. Wax, jöle ve krem gibi saç ürünleriyle kullanıma uygundur. Kişisel bakımda popülerliğini koruyan bu ürün, profesyonel hizmet sunar. Kollarınızı yormadan ve vaktinizi almadan şekillendirme sağlar. Günlük hayatta hafif yapısı sayesinde yanınızda taşıyıp istediğinizde kullanabilirsiniz. Kaliteli özellikleri sayesinde her zaman elinizin altında olur. Rodeo Style Collection tarak 043 kullananlar pratik ve etkili sonuçlar almasından dolayı yüksek memnuniyete sahiptir. Profesyonel şekilde saçlarınızı şekillendirmek istiyorsanız bu ürünü deneyebilirsiniz.

Kaliteli ve Pratik Rodeo Style Tarak

Kaliteli ve Pratik Rodeo Style Tarak

Saçları koparmadan ve elektriklendirmeden şekillendirme sağlayan bu ürün, pek çok kişinin çantasında bulunur. İlgi çekici özgün tasarımıyla çevrenin beğenisini kazanır. Ergonomik tutuşu sayesinde elleriniz rahatsız olmadan kullanabilirsiniz. Hızlı ve güzel sonuçlar vadeden bu ürün, tüm beklentileri karşılar. Aralıklı ve kalın dişleriyle kolay şekillendirme sunar. Özel tasarımı sayesinde genel hatlarda saç tellerin açılmasını sağlar. Gün içinde hızlı bir şekilde saç görünümünüzü düzeltebilirsiniz. Pratik ve etkileyici sonuçlar çıkaran bu tarak modeliyle profesyonel hizmet alabilirsiniz. Saçlarınızı hazırlarken elektriklenmenin ve kabarmanın önüne geçerek güvenle kullanabilirsiniz. Bu ürün, zaman içinde saç bakımının vazgeçilmez parçası haline gelir. Avantajlı özelliklerini deneyimleyen müşteriler olumlu yorumlar yapar. Rodeo Style Collection tarak 043 yorum içerdiği gerçekçi ve güzel değerlendirmeler sayesinde üstün verimliliğini kanıtlar. Bu sayede model hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

Hesaplı Rodeo Style Tarak Fiyatları

Hesaplı Rodeo Style Tarak Fiyatları

Rodeo Style Collection tarak, özgün tasarımıyla dikkat çeker. Modern ve şık görüntüsüyle keyifli kullanım sunar. Etkileyici özellikleri sayesinde yüksek verimlilik sağlar. Wax ya da jöle gibi şekillendiricilerle kullanıma uygundur. Karbon içeren yapısı sayesinde son derece sağlamdır. Çeşitli kremlerin etkisiyle siyah renginde solma ve renk değişikliği yaşamazsınız. Darbelere karşı dayanıklı bu ürünü uzun seneler kullanabilirsiniz. Aralıklı dişleri sayesinde elektriklenme olmadan saçlara şekil verebilirsiniz. Bu ürünü, antistatik özelliği sayesinde güvenle kullanabilirsiniz. Pratik şekilde hazırlanmaya yardımcı olur. Beklentileri üstünlükle karşılayan bu ürünün fiyatları etkileyici özelliklerine yönelik belirlenir. Rodeo Style Collection tarak 043 fiyat açısından farklı bütçelere uyum sağlayan rakamlara sahiptir. Yüksek verimlilikte hizmet sunan bu tarak modelin özelliklerini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Dikkat çeken modeli kısa süre içinde kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.