RODEO Profesyonel Saç Fırçası 1016

110 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

RODEO Profesyonel Saç Fırçası 1016

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HD KOZMETİK Satıcı Ünvanı: HD COMPANY MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461097043500001 Vergi Kimlik Numarası: 4610970435
    Bu ürün HD KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rodeo Profesyonel Saç Fırçası 1016Saça fön çekerken, saç tellerine masaj yapan özel dişli fırça, profesyoneldir. Rodeo Profesyonel Saç Fırçası Yararları> 33 mm çapında 10 sıralı 180 delikli profesyonel ahşap saplı saç fırçasıdır. > Fön ısısına dayanıklı kırmızı renkli profesyonel fön fırçasıdır. Rodeo Profesyonel Saç Fırçası Marka Rodeo Ürün Nitelik Ürün Grubu Ağırlık 1

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Tip Fırça
Geri Bildirim Ver

Rodeo Profesyonel Saç Fırçası 1016

Saç fırçası, temizlik işleminden sonra ya da hazırlanma aşamalarında devreye girer. Hızlı ve güzel sonuçlar almaya yardımcı profesyonel ürünler bulunur. Rodeo profesyonel saç fırçası 1016, konforlu tutuşu ve kolay şekillendirme sağlamasıyla öne çıkar. Cilde ve saçlara zarar vermeyen bu ürün, yoğun talep görür. Saçlarınızı doğru fırça ile tarayarak kopmasını engelleyebilirsiniz. Rodeo markalı bu fırça, her saç tipi için idealdir. Pratik şekillendirme sağlaması için özel tasarlanır. Özel tasarımıyla tellerin kolay açılmasını sağlar. Saç dolaşıklıklarını canınız yanmadan açabilmek istiyorsanız bu profesyonel fırçayı tercih edebilirsiniz. Günlük hayatta zahmetsizce saçınızı şekillendirme imkanı sunar. Kişisel bakımınızı, profesyonel ve pratik şekilde yapabilirsiniz. Sağlıklı kullanım sağlayan fırça, kişisel bakımınızın önemli parçalarından biri olur. Elektriklenmenin önüne geçerek gün içinde rahat kullanım sunar. Modeli güvenle kullanabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Özel kıl tasarımı
  • Kolay şekillendirme

Avantajlı Rodeo Profesyonel Saç Fırçası 1016

Avantajlı Rodeo Profesyonel Saç Fırçası 1016

Kişisel bakım yaparken olmazsa olmaz eşyalardan biri fırçadır. Bu amaçla üretilen pek çok fırça stili vardır. Rodeo saç fırçası sağladığı avantajlar ile popülerliğini koruyan bir modeldir. Özel dizaynı sayesinde dolanmış saçları son derece yumuşak bir şekilde açar. Profesyonel bir hizmet sunan bu ürün, konforlu tutma yeri sayesinde elinizi yormaz. Pratik ve mükemmel şekilde hazırlanmaya yardımcı olur. Fırçanın kıl düzeni ve özel yapısı sayesinde hem elektriklenmenin hem de kabarmanın önüne geçilir. Yumuşak kıl uçları sayesinde kırılmasını da önler. Dipten uca etkili şekilde taramasıyla pek çok kişiyi memnun eder. Saçları şekillendirmek için bazı ısı işlemleri uygulanır. Fön, düzleştirici ve maşa gibi işlemlerde profesyonel hizmetiyle mükemmel iş çıkartır. Bu etkili ürün sayesinde saçları kabartmadan son derece rahat bir şekilde forma sokabilirsiniz.

Kullanışlı Rodeo Profesyonel Saç Fırçası 1016

Kullanışlı Rodeo Profesyonel Saç Fırçası 1016

Rodeo markalı fırça, profesyonel şekilde kişisel bakımınızı yapmanızı sağlar. Sağladığı avantajlar sayesinde çocuklar için de kullanılabilir. Şık ve modern dizaynıyla göze hitap eder. İnce formu ve 360 derece kaplayan fırça telleriyle profesyonel şekilde saçlara uygulama yapar. Bu ürünle banyo aşamalarından sonra saçınızı rahatlıkla tarayabilirsiniz. İstediğiniz modele göre kolaylıkla şekillendirebilirsiniz. Hızlı şekilde hazırlanmaya yardımcı olur. Ayrıca aralıklı fırça telleri sayesinde kolaylıkla temizlenir. Her açıdan birçok avantaj sunan bu profesyonel fırça, yüksek verimliliği sayesinde popülerliğini korur. Sağlıklı ve hijyenik kullanım sunar. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Rodeo profesyonel saç fırçası 1016 kullananlar canları yanmadan üstün verimlilikte deneyim sahibi olurlar. Başarılı sonuçlarla karşılan müşteriler, yüksek memnuniyete sahiptir. Saçları elektriklenmeden düzgün ve havalı görünüme kavuşturmak istiyorsanız bu ürünü güven içinde satın alabilirsiniz.

Rodeo Profesyonel Saç Fırçası Fiyatları ve Yorumları

Rodeo Profesyonel Saç Fırçası Fiyatları ve Yorumları

Beğeni kazanan bu fırça, profesyonel ve kişisel bakımda üstün performansıyla dikkat çeker. Saçları kabartmadan istenilen şekle kolaylıkla sokar. Özel tasarımı sayesinde ergonomik açıdan da kullanışlıdır. Pratik ve etkili özelliklerini deneyimleyenler fikirlerini Rodeo profesyonel saç fırçası 1016 yorumları ile paylaşır. Gerçek deneyimleri içeren bu yorumlar sayesinde başarılı geri dönüşler alınır. Yorumlardan etkilenen müşterilerin ürün tercihi kolaylaşır. Profesyonel görünümde buklelere veya dümdüz görünüme kolaylıkla kavuşabilirsiniz. Ayrıca her tarafında olan fırça telleri sayesinde dolaşan saçlar, rahatlıkla açılır. Yumuşak kılları sayesinde kafa derisini tahriş etmeden ve saçları kırmadan işlemleri uygular. Rodeo profesyonel saç fırçası 1016 fiyatları farklı bütçelere hitap eder. Son derece kullanışlı ve profesyonel hizmet sunan bu ürünün özelliklerini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Dikkat çeken bu modele kısa süre içinde sahip olabilirsiniz.