RODEO Profesyonel Fön Fırçası 02

95 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

RODEO Profesyonel Fön Fırçası 02

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EksenKozmetik Satıcı Ünvanı: ANKARA EKSEN KOZMETİK GIDA İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069044936000012 Vergi Kimlik Numarası: 0690449360
    Bu ürün EksenKozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rodeo Profesyonel Fön Fırçası - Fön 02>Çok kısa saçlara fön çekmek için tasarlanmıştır. >21 mm çaplı, yaylı, ahşap fön fırçasıdır. >Elden kaymaz, tutuş ve kullanım kolaylığı sağlar. >Doğal ve naylon kıl karışımından oluşur. 1

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Fön Fırçası
  • Şekil Silindir
Geri Bildirim Ver

RODEO Profesyonel 02 Fön Fırçası

Fön yaparken saçlara şekil verebilmek ve istenen biçimde kalmalarını sağlayabilmek için özel formda fırçalar kullanmak gerekir. Rodeo profesyonel 02 fön fırçası, farklı saç tiplerine uygun ve kolay kullanılabilen bir üründür. Dayanıklı yapısı sayesinde fön yapılırken sorunsuz bir biçimde kullanılabilir ve saçlara şekil verebilir. Rodeo profesyonel fön fırçası 02 hem kadınlar hem de erkekler için uygun bir üründür. Saçlarınızı ideal biçimine kavuşturmak için Rodeo tarafından üretilen bu ürünü kullanabilirsiniz.

  • 21 mm çaplı ahşap yön fırçası
  • Doğal ve naylon kıl karışımı
  • Tutuş ve kullanım kolaylığı

Rodeo Profesyonel Fön Fırçası Dayanıklı mıdır?

Rodeo Profesyonel Fön Fırçası Dayanıklı mıdır?

Fön fırçası alırken dikkat edilmesi gereken kriterlerden biri dayanıklı olmasıdır. Ürün, uygulama sırasında kullanılacağı için sıcağa dayanıklı olması gerekir. Ayrıca kıllarda kopma ve yıpranma gibi deformasyonlar olmayan ürünler tercih edilmelidir. Rodeo profesyonel fön fırçası 02 dayanıklı bir üründür. Doğal ve naylon karışımlı kılları, farklı ısılara dayanıklıdır. Böylece şekillendirme esnasında kolaylıkla kullanılabilir. Bu ürün, dayanıklı yapısı sayesinde saçların kolaylıkla biçimlendirilmesine yardımcı olur. Ahşaptan imal edilen fırçası sayesinde herhangi bir sorun yaşamadan kolaylıkla tutularak kullanılabilir. Ayrıca yaylı yapısı uygulama esnasında esneklik kazandırır. Rodeo profesyonel fön fırçası 02 ürünüyle saçlarınızı istediğiniz yöne doğru tarayabilirsiniz. Dayanıklı bir ürün olduğu için uzun süre sorunsuz bir biçimde kullanılabilir. Saçlarınızı yıkadıktan sonra fön çekerken kullanabilir, tarzınıza göre biçimlendirerek dilediğiniz gibi bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Rodeo Profesyonel Fön Fırçası Her Saça Uygun mudur?

Rodeo Profesyonel Fön Fırçası Her Saça Uygun mudur?

Saç tipi, fön fırçası alırken dikkat edilmesi gereken önemli bir kriterdir. Fön fırçasının dayanıklı olması kadar saça uygun olması da önemlidir. Kaliteli bir fırça alınmış olsa bile eğer saç tipine uygun değilse iyi bir sonuç çıkmayacaktır. Çünkü kıvırcık, düz, sık ve seyrek gibi farklı tipler üzerinde tek bir ürün kullanılamaz. Bu fön fırçası, kısa saçlara fön çekmek için özel olarak tasarlanmıştır. Kısa kılları sayesinde saçların şekillendirilmesini ve fön işleminin hızlı olmasını sağlar. Kısa saçlar için ideal bir ürün olmakla birlikte her saç uzunluğunda fön sonrası şekillendirme ve düzleştirme için de kullanılabilir. Dolayısıyla Rodeo profesyonel fön fırçası 02 başta kısa saçlar olmak üzere birçok farklı saç modeli için uygun ve güvenle kullanılabilecek kalitede bir üründür.

Rodeo Profesyonel Fön Fırçası Özellikleri Nelerdir?

Rodeo profesyonel fön fırçası 02 ürününü diğer saç fırçalarından ayıran temel özelliklerden biri sağlam ve dayanıklı bir yapıda olmasıdır. Ürün, doğal ve naylon alaşımı olan kıllarıyla sağlam bir yapıya sahiptir. Bu sayede tarama esnasında kopma gibi durumların gerçekleşmesine engel olur. Tarağın kıl yapısı, fön esnasında saçların hava almasını ve bu sayede kolay kurumasını sağlar. Ayrıca ıslak saça uygulandığında şekillendirmeye de yardımcı olabilir. Rodeo profesyonel 02 fön fırçasını kullanarak saçlarınızı kolaylıkça şekillendirebilirsiniz. Bu ürün, kısa saçlıların kullanımı için ideal özelliktedir. Kısa saçların taranmasına ve şekillendirilmesine yardımcı olur. Ancak farklı saç tipleri için de tercih edilebilir. Uzun saçlarda, uç kısımlarını şekillendirmek ve taramak için de kullanılabilir. Rodeo profesyonel fön fırçası 02 yorum ve önerileri genel olarak ürünün sağlamlığından, kalitesinden ve kullanım kolaylığından bahsetmektedir. Fön yaparken büyük kolaylık sağlayan Rodeo profesyonel fön saç fırçası 02 ürününü Trendyol üzerinden alabilirsiniz. Ürünü daha önce kullanmış olan kişilerin yorumlarına ve önerilerine de buradan ulaşabilirsiniz.