Rockstar Gta San Andreas Ps3

2.499 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rockstar Gta San Andreas Ps3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO ANTALYA Satıcı Ünvanı: TEKNO ANTALYA E-TİCARET İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836091172200001 Vergi Kimlik Numarası: 8360911722
    Bu ürün TEKNO ANTALYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Rockstar GTA San Andreas PS3 372

Bir dönemi kasıp kavuran Grand Theft Auto serisinin 7. oyunu olan San Andreas, tüm GTA oyunlarının içinde büyük bir öneme sahiptir. Aksiyon, macera kategorisindeki bir PS3 oyunudur. 1990’ların başındaki Kaloriforniya’yı konu alan PS3 GTA San Andreas çıkışından sonra pek çok dizi ve filme ilham olur. Gangstar olarak tabir edilen bir çete hakkındaki sürükleyici hikayesi ile ilgi çekicidir. Oyun içinde bulunan mini hikayeler ile de büyük beğeni toplar. Las Santos sokaklarında başlayan oyun, dağlara, çöllere, kasabalara hatta limanlara kadar uzanan geniş bir haritaya sahiptir. Gerçek dünyada bulunan yerlerin benzerlerinin haritaya işlenmesi özelliği ön plana çıkar. Oyunun karakter kişiselleştirme, araç ve araçların model çeşitliliği, araba modifikasyonu gibi çeşitli özellikleri ve ayrıntıları ile büyük beğeni toplar.

  • Sürükleyici hikaye
  • Açık dünya
  • Aksiyon, macera oyunu

Sürükleyici Hikayesi ile Rockstar GTA San Andreas PS3

Sürükleyici Hikayesi ile Rockstar GTA San Andreas PS3

Efsanevi GTA San Andreas hikayesi, 1992 yılında Las Santos sokaklarında başlayıp geniş bir haritada gezinerek bin bir türlü maceraya atıldıktan sonra yine aynı Las Santos sokaklarına dönerek biter. Hikayede ihanet, sadakat, şiddet gibi konular işlenir. Ana karakter olan Carl Johnson’ının başından geçen olaylar sizleri oyunun içine çeker. Liberty City’de yaşayan Carl Johnson’ının hikayesi, kardeşi Sweet’in telefonla araması ile başlar. Bu aramada annesinin ölüm haberini alan Carl Johnson, cenaze için evine, Las Santos’a geri döner. Orada ün salan Ballas çetesi, Carl Johnson’ı rahat bırakmaz. Evine temelli geri dönme kararı alarak Grove Street’i eski haline döndürmeyi ve annesinin intikamını almayı hedefler. Ancak yerine getirmesi gereken birçok görev vardır. PS3 oyunları CD ile San Andreas'ın uzun macerası sizi aksiyonun içine sürükler.

Rockstar GTA San Andreas PS3 Özellikleri

Rockstar GTA San Andreas PS3 Özellikleri

Ürün GTA San Andreas’ın dikkat çekici hikayesinin yanında, oyunu ön plana çıkaran pek çok özelliğe sahiptir. Öncelikle açık dünya konsepti ile sizlere GTA San Andreas dünyasını özgürce dolaşabilme imkanı sunar. Bir yandan görevleri tamamlarken bir yandan da San Andreas dünyasını keşfedebilirsiniz. Araba, motosiklet, tank, uçak ve benzeri birçok aracı gönlünüzce kullanabilirsiniz. Oyunda var olan bu araçların bir diğer özelliği ise içinde pek çok modeli barındırmasıdır. Aracınızı modifiye etme imkanını sunarak sizleri memnun eder. Bunun yanında karakterinizi de istediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. Ayrıca geniş haritası ile sıkılmamanız için büyük bir avantaj sağlar. Rockstar PS3 372 GTA San Andreas yapmanız gereken görevleri, mini hikayeler ile destekleyerek ilgi çekici bir hale getirir. Tehlikeli görevleri yerine getirirken kaçakçılık, şiddet, silah kullanımının serbest olması ile aksiyonseverler tarafından tercih edilir.

Rockstar PS3 372 GTA San Andreas Avantajları

Rockstar PS3 372 GTA San Andreas Avantajları

Çıktığı dönemde, üç boyutlu olmasıyla büyük bir yankı uyandıran Grand Theft Auto: San Andreas, oyun camiasının gelişmesinde büyük rol oynar. Oyuncular tarafından oldukça sevilen bir oyundur. Açık dünya oluşu ile istediğiniz şekilde eğlenmenizi sağlar. İster bisikletinizle gezerek isterseniz de uçak uçurarak özgür olmak sizleri her anlamda memnun eder. Rockstar PS3 372 GTA San Andreas yorumları oyunun bu gibi ayrıcalıkları sağlaması ile ön plana çıkar. Araba ile yolculuk yaparken aynı zamanda radyodan müzik dinleme imkanı sunması beğeni toplar. PS3 sürümünün sağladığı avantajlar kullanımı kolaylaştırır; kamera görüntüsünün geniş açılı olması, yolu rahatça görme imkanı sunar. Rockstar PS3 372 GTA San Andreas fiyatı oyunun sunduğu özellikler göz önünde bulunarak belirlenir. Siz de San Andreas dünyasına adım atmak isterseniz bu ürüne Trendyol aracılığı ile sahip olabilirsiniz.