1
PS4 Oyunları kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Rockstar Ps4 Gta 5 Premium Edition

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
879,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rockstar Ps4 Gta 5 Premium Edition

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fame Yeşilköy Satıcı Ünvanı: SONGÜL ÇOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820333148
    Bu ürün Fame Yeşilköy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xxx

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
  • Uyum Özelliği Move Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Grand Theft Auto 5 Premium Edition GTA 5 PS4 Oyun RockStar Games Fiyatı - Trendyol

Rockstar Grand Theft marka ürün, büyük bir keyifle oynanır. Grand Theft Auto V Premium Edition PS4 farklı dil seçenekleriyle sunulur. Ürün, playstation konsollarında oynamak için tasarlanır. Kişilerin keyifli vakit geçirmesini sağlar. Ürün sayesinde uzun süreler oyun oynama şansı yaşayabilirsiniz. 5026555424271 model yüksek teknolojik özellikleriyle sunulur. Çeşitli teknik yükseltmeler ve geliştirmelerle heyecanlı oyun deneyimi sunar. Gelişmiş grafik sunucuları ile kaliteli görsel teknolojisine sahiptir. Grand Theft Auto V Premium Edition oyunu insan görünümlü görsel ile oynanır. Oyunda sanal şehir merkezinde eve ve arabaya sahip olabilirsiniz. Ürün, gerçek hayatta var olan tüm özellikleri sanal ortamda gerçekleştirir. Rockstar GTA oyunda, verilen görevler aracılığıyla oynama işlemi gerçekleştirilir. Modeli, ailenizle ya da arkadaşlarınızla oynamak için satın alabilirsiniz.

  • Heyecanlı
  • Göz alıcı görseller
  • PS4 uyumlu

GTA 5 Premium Edition Özellikleri

GTA 5 Premium Edition Özellikleri

Ürün, CD formatındadır. GTA 5 Premium Edition PS4, aksiyon ve macera türünde bir oyundur. Kaliteli malzemesiyle çizilmeyen bir yapıdadır. Ürünün içeriğinde farklı etkinlikler yer alır. Benzersiz oyun teknolojisiyle kaliteli içerikler sunar. GTA 5 Premium Edition özellikleri sürükleyici oyun tarzındadır. Oyun ile oynarken zaman çok hızlı ve keyifli geçer. Model, sürdürülebilir oyun formatı sunar. Modelin içinde yer alan harita, oyun karakteriyle gidebileceğiniz yerleri gösterir. Üründe oynadığınız karakter, telefon görüşmesi yaparak gerekli fonksiyonları gerçekleştirir. Modelin premium özelliği, gelişmiş özellikler sunulmasını sağlar. Bu özelliklerle sanal binalar, bankalar, araçlar ve ofisler satın alınır. Ürün, sosyalleşmeniz için kulüp fırsatlarından yararlanmanızı sağlar. Modelin içeriğinde sanal araçlarınızı park etmeniz için garaj bulunur. Oyunun size sunmuş olduğu evi dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Ürünü keyifli vakit geçirmek için tercih edebilirsiniz.

Beğenilen GTA V Premium Edition PS4

Beğenilen GTA V Premium Edition PS4

Rockstar Grand Theft Auto V Premium Edition PS4 oyun - GTA 5 5026555424271 çarpıcı özellikleriyle müşteriye sunulur. Sunmuş olduğu yüksek kaliteli görsel teknolojisi ile hoş vakit geçirmenizi sağlar. Üründe ev ve araba gibi araçlar, internet aracılığıyla elde edilir. PS4 Grand Theft Auto V modeli cihaza taktığınızda sağ üst tarafta mevcut sanal bakiyeniz yer alır. Oyun içinde harcama yaptıkça buradaki miktar azalır. Hızlı veri akışı sayesinde akıcı bir oyun deneyimi yaşamınızı sağlar. Seçeneğin premium özelliği, birçok aracı ücret ödemeden alabilmenizi sağlar. GTA V Premium Edition PS4 içeriğinde yer alan fonksiyonları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Model içeriğinde dilediğiniz sanal ürünü satın alıp geri iade edebilirsiniz. Ürünün içeriğinde kendinize sanal bir ofis kurabilirsiniz. Bu ofisin düzenlemelerini gerçekleştirebilirsiniz. Grand Theft Auto oyunu keyifle oynamak için satın alabilirsiniz.

Grand Theft Auto V Premium Edition Fiyat ve Yorumları

Grand Theft Auto V Premium Edition Fiyat ve Yorumları

Rockstar Grand Theft Auto V Premium Edition PS4 oyun CD formatı çizilmeden korunur. Ürünün içeriğinde sanal araba garajı alıp araçlarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu ürünü oyun konsolları ile rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Ürün, çok oyunculu olarak da oynanabilir. Ürünün içeriğinde farklı özelliklerde sanal binalar bulunur. Rockstar Grand Theft Auto V Premium Edition PS4 oyun fiyatı ürünün sunmuş olduğu tüm avantajlı özelliklere göre belirlenir. Son teknolojik avantajlara sahip olan bu ürün, cazip fiyat performansı gösterir. Ürünün premium olması, çeşitli fonksiyonların müşterilerilere sunulmasını sağlar. Ürün, sanal araba elde etmenize de imkan sunar. Sanal araba sayesinde gerekli görevler gerçekleştirilir. Rockstar Grand Theft Auto V Premium Edition PS4 oyun yorumları ürünün fırsatları hakkında bilgi edinmenizi sağlar. Kaliteli görseller sunan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.