ROCKANDROLL Metallica Kurukafa Siyah Kapşonlu Kadın Sweatshirt

249,50 TL
Beden: S
XS
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ROCKANDROLL Metallica Kurukafa Siyah Kapşonlu Kadın Sweatshirt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ROCK&ROLL Satıcı Ünvanı: BURAK AKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1932800621200000 Vergi Kimlik Numarası: 0320028612
    Bu ürün ROCK&ROLL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumaş: %5 Elastan %30 Polyester %65 Pamuk Baskı: Su bazlı boya ile emprime/serigrafi baskı Beden: XXS (13 yaş)-XL arası 6 Beden. Hızlı (En.cm x Boy.cm) Ölçü Tablosu: XXS:44 x 64 cm, XS:47x66 cm, S:50 x 68 cm, M:52 x 70 cm, L:55 x 72 cm, XL: 57x74 cm Yıkama: Max 40 derece, düşük devir kurutma, baskı üzerinden ütülenebilir

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni65% Pamuk, 30% Polyester, 5% Elastan
Geri Bildirim Ver

Rock & Roll Metallica Kurukafa Siyah Kapşonlu Kadın Sweatshirt

Rock & Roll Metallica kuru kafa siyah kapüşonlu kadın sweatshirt, siyah tema üzerine beyaz renkte yapılan baskı tasarımıyla dikkat çeker. Kumaş ve baskı kalitesi ise ürünün önemli tercih sebeplerindendir. 1981 yılında Amerika'da kurulan bir müzik grubu olan Metallica’nın ruhu tasarıma başarıyla yansıtılır. Modelin ön kısmına yapılan kuru kafalı baskı dikkat çekicidir. Ayrıca yine ön kısımda müzik grubunun ismine de yer verilir. Tasarıma eklenen kapüşon ise ürünün çok yönlü kullanılmasına imkan sağlar. Özellikle de soğuk havalarda başın korunması noktasında avantajlı bir üründür. Modelin renk olarak siyah olması ise kombin yapma konusunda müşteriler için önemli bir artıdır. Siz de Metallica’ya olan hayranlığınızı giyim tarzınıza yansıtmak istiyorsanız tarzı ile öne çıkan bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Kaliteli kumaş
  • Dikkat çeken baskı
  • Çok yönlü ve kullanışlı tasarım

Rock & Roll Metallica Kurukafa Kadın Sweatshirt Yorumları

Rock & Roll Metallica Kurukafa Kadın Sweatshirt Yorumları

Rock & Roll Metallica kuru kafa siyah kapüşonlu kadın sweatshirt yorumları genel olarak ürünün kumaş kalitesi ve konforu üzerinde yoğunlaşır. Üretiminde %65 oranında pamuklu kumaş tercih edilir. Bu tercih sayesinde modele nefes alabilme özelliği kazandırılır. Pamuk ağırlıklı kumaş hafif, esnek ve yumuşak dokuludur. Farklı hava koşullarına uyum sağlar. Kışın sıcak tutsa da nefes alma özelliği sebebiyle terleme yapmaz. Üretim için seçilen bu kumaş baskı ve boyama kalitesinin artmasını da destekler. Temizlenme performansı yüksek olan tasarımın maksimum 40 derecede yıkanması tavsiye edilir. Müşterilere ütüleme yapma fırsatı da sunulur. Pamuklu kumaşın kullanım sürecinde sağladığı önemli avantajlardan biri de cilde dost olmasıdır. Bu özellik sayesinde alerjik reaksiyon yaşanma ihtimalini minimuma indirir. Siz de Metallica sweatshirt ile konforlu bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Konforlu Tasarımı ile Rock & Roll Kapüşonlu Sweatshirt

Konforlu Tasarımı ile Rock & Roll Kapüşonlu Sweatshirt

Rock & Roll kapüşonlu kadın sweatshirt modelinde tercih edilen önemli tasarım detayları kullanım konforunu üst seviyeye taşır. Bu noktada özellikle de ürüne entegre edilen kapüşonu etkisi büyüktür. Bu parça dış etkenlere karşı korunma sağlanmasına yardımcı olunur. Toz, yağmur, soğuk gibi olumsuz şartlara karşı ekstra bir ürüne ihtiyaç duyulmaz. Tasarımla birleştirilen kapüşon hem koruma hem de estetik açısından avantaj sağlayan bir parçadır. Dayanıklı pamuklu kumaştan yapılan üretimin de desteğiyle soğuk havalarda konforlu bir kullanım alanı oluşturulur. Yalın ama dikkat çekici tasarım sayesinde farklı kombinler yapma imkanı da mevcuttur. Böylece her müşteri kendi tarzını yansıtma fırsatı bulur. Model pantolon, eşofman, tayt gibi birçok alt parçayla tamamlanır. Siz de çok yönlü ve avantajlı bu tasarım sayesinde kendi stilinizi ortaya koyma imkanı bulabilirsiniz.

Rock & Roll Metallica Kurukafa Kapüşonlu Sweatshirt Fiyatı

Rock & Roll Metallica Kurukafa Kapüşonlu Sweatshirt Fiyatı

Metallica kuru kafa kapüşonlu kadın sweatshirt tarzıyla dikkat çekmek isteyen müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Üstelik rahat kesimiyle kullanım sürecinde konfor alanı yaratır. Hareket özgürlüğü maksimuma çıkarılır. Kapüşonlu olması sebebiyle işlevselliği ile de ön plana çıkar. Soğuk ve rüzgar gibi kış koşullarına karşı koruma sağlayarak mevsime adapte olmayı kolaylaştırır. Siyah renk sayesinde özgür kombinlerin yapılmasına imkan sağlanır. Tercih edilen kaliteli kumaş yıkama ve kullanma talimatlarına uyulduğu takdirde uzun süreli kullanımı destekler. Elde edilen bu faydalar göz önüne alındığında ise ödenen Rock & Roll Metallica kuru kafa siyah kapüşonlu kadın sweatshirt fiyatı makul kalır. Ücret performansı kaliteli ürüne her bütçeden müşterinin ulaşmasını mümkün hale getirir. Siz de farklı birçok noktada avantajlar sunan tasarımı satın almak için Trendyol'u inceleyebilir, güvenle sipariş verebilirsiniz.