ROCKANDROLL Blackpink Pac Siyah Kapşonlu Kadın Sweatshirt

249,50 TL
Beden: S
XS
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ROCKANDROLL Blackpink Pac Siyah Kapşonlu Kadın Sweatshirt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ROCK&ROLL Satıcı Ünvanı: BURAK AKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1932800621200000 Vergi Kimlik Numarası: 0320028612
    Bu ürün ROCK&ROLL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumaş: %5 Elastan %30 Polyester %65 Pamuk Baskı: Su bazlı boya ile emprime/serigrafi baskı Beden: XXS (13 yaş)-XL arası 6 Beden. Hızlı (En.cm x Boy.cm) Ölçü Tablosu: XXS:44 x 64 cm, XS:47x66 cm, S:50 x 68 cm, M:52 x 70 cm, L:55 x 72 cm, XL: 57x74 cm Yıkama: Max 40 derece, düşük devir kurutma, baskı üzerinden ütülenebilir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk Polyester
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni65% Pamuk, 30% Polyester, 5% Elastan
Geri Bildirim Ver

Rock & Roll Blackpink Pac Siyah Kapüşonlu Kadın Sweatshirt

Rock & Roll Blackpink Pac kapüşonlu siyah renkli bir kadın giyim ürünüdür. Ürün, dikkat çeken kapüşon detaylı tasarımıyla satışa sunulur ve insanlar tarafından oldukça sık tercih edilir. Bu ürün, güzel ve kullanışlı olması ile ön plana çıkar. Bu ürünün üzerinde Blackpink müzik grubuna ait baskı bulunur. Bazı insanlar dinledikleri ve sevdikleri müzik gruplarına ait bazı eşyaları özel hayatlarında kullanmayı sever. Bu ürün de Blackpink müzik grubunu sevenlere hitap eder. Rock & Roll Blackpink Pac siyah kapüşonlu kadın sweatshirt 1K4FW165AS uzun kolludur. Bu sayede soğuk havalar için sıkça tercih edilen bir kıyafettir, üşüdüğünüz günlerde sizi sıcak tutar. Kapüşonlu sweatshirt şık bir görünüme sahiptir ve birçok kıyafet kombini ile kolay bir şekilde uyum sağlar. Model, üzerindeki baskı nedeni ile genç kızların dolaplarında yerini alır.

  • Siyah renk
  • Oversize kalıp
  • Blackpink baskılı

Rock & Roll Blackpink Pac Kapüşonlu Sweatshirt Özellikleri

Rock & Roll Blackpink Pac Kapüşonlu Sweatshirt Özellikleri

Blackpink sweatshirt ürünün rengi siyahtır. Böylelikle her renk kombini ile kullanabilirsiniz. Bu ürün Blackpink baskısı ile ön plana çıkar. Kapüşonlu üst giyimler özellikle kış mevsiminde oldukça sık tercih edilen bir kıyafettir. Bu ürünü direkt olarak üzerinize giymek yerine, omuzlarınıza alarak da kullanabilirsiniz. Rock & Roll Blackpink Pac kapüşonlu sweatshirt mevsim geçişlerinde de oldukça kullanılan bir kıyafettir. Günlük yaşantıda kullanıma gayet uygundur. Rock & Roll sweatshirt oversize bir kalıptır. Bunu göz önünde bulundurarak beden seçimi yapabilirsiniz. Sweatshirtün şapka kısmının olması, ürünü daha da kullanışlı yapar. Kapüşon kısmının iki tarafında da ipler vardır. Dilerseniz ipleri sıkarak kafanıza göre ayarlayabilir ya da olduğu gibi kullanabilirsiniz. Bu kapüşonlu üzerindeki baskı oldukça kalitelidir. Ürün iç etiketindeki yıkama talimatlarına göre, gönül rahatlığı ile yıkayabilirsiniz.

Rock & Roll Blackpink Pac Kapüşonlu Sweatshirt Avantajlar

Rock & Roll Blackpink Pac Kapüşonlu Sweatshirt Avantajlar

Rock & Roll Blackpink Pac siyah kapüşonlu kadın sweatshirt 1K4FW165AS kullananlar bu ürünün kalitesinden oldukça memnundur. Uzun kollu olması sayesinde soğuk havalarda giyilmeye uygun bir üründür. Rock & Roll Blackpink Pac kapüşonlu sweatshirt üretiminde kullanılan materyal kalitelidir. Bu sayede gönül rahatlığı ile uzun bir süre kullanılabilir. Siyah kıyafet üzerindeki baskı pembe renktedir. Blackpink baskılı sweatshirt spor görünümünüzü tamamlayan bir kıyafettir. Siyah renkte olması ile birçok dış görünüşünüze uyum sağlar. Kombinlediğiniz birçok parça ile oldukça çağdaş ve hoş bir görünüm elde edersiniz. Rock & Roll Blackpink Pac siyah kapüşonlu kadın sweatshirt 1K4FW165AS yorumları genel olarak bu ürünü daha önce satın alan kişiler tarafından yapılır. Sizler de bu ürün ile ilgili yorumları okuyarak daha önce kullanan kişilerin görüş ve önerilerinden yararlanabilirsiniz.

Rock & Roll Blackpink Pac Kapüşonlu Sweatshirt Fiyat

Rock & Roll Blackpink Pac Kapüşonlu Sweatshirt Fiyat

Blackpink baskılı bu sweatshirtü kendiniz dışında, sevdiklerinize hediye olarak da alabilirsiniz. Eğer çevrenizde Blackpink müzik grubuna hayran arkadaşlarınız varsa, özel günlerde çok hoş bir hediye seçimi olarak tercih edebilirsiniz. Rock & Roll Blackpink Pac kapüşonlu sweatshirt kalıbı oversize şeklindedir. Buna göre beden seçimi yaparsanız herhangi bir sorun yaşamazsınız. Ürün, kumaş kalitesi ile ön plana çıkar. Baskısı ve kumaşın kendisi kaliteli olduğundan uzun bir süre herhangi bir bozulma göstermez. Rock & Roll Blackpink Pac siyah kapüşonlu kadın sweatshirt 1K4FW165AS fiyatı ürünün özellikleri düşünüldüğünde oldukça uygun bir aralıktadır. Uygun fiyatı sayesinde dileyen herkes Blackpink baskılı bu sweatshirte sahip olup kullanmaya başlayabilir. Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için Trendyol’a göz atabilir ve avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.