Robotistan Arduino Uyumlu Süper Başlangıç Seti Uno Rev3 (KLON) (E-KİTAPLI VE VİDEOLU)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Robotistan Arduino Uyumlu Süper Başlangıç Seti Uno Rev3 (KLON) (E-KİTAPLI VE VİDEOLU)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Robotistan Satıcı Ünvanı: ROBOTİSTAN ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735090710500029 Vergi Kimlik Numarası: 7350907105
    Bu ürün Robotistan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arduino Uno Süper Başlangıç Seti (Kitaplı ve Videolu) Kit dahilindeki malzemeler, Arduino ile ilgili yazılmış ilk Türkçe kitap olan Arduino kitabındaki uygulamaların yapılabilmesi için hazırlanmıştır. Bu kitap set ile birlikte QR kod olarak gönderilmekte ve E-Kitap olarak sizlere sunulmaktadır. Temel seviyedeki uygulamalar tamamlandıktan sonra Arduino kartı ile yapabileceğiniz uygulamaların sınırı olmadığı gibi, örnek uygulamaların çokluğu, kullanım alanının çok geniş olmasından dolayı yapılmak istenen projeler rahatlıkla hayata geçirilebilir. Daha bir set arıyorsanız, sizler için hazırladığımız Arduino Başlangıç Seti 'ni inceleyebilirsiniz. Set İçeriği: 1 x Arduino UNO (CH340 Klon) 1 x A'dan B'ye USB Kablo 1 x Büyük Boy Breadboard 1 x 40 Pin Ayrılabilen Erkek-Erkek Jumper Kablo 1 x 40 Pin Ayrılabilen Erkek-Dişi Jumper Kablo 10 x 330 Ohm Direnç 5 x 1K Ohm Direnç 5 x 10K Ohm Direnç 5 x 5 mm Kırmızı LED 5 x 5 mm Yeşil LED 5 x 5 mm Sarı LED 1 x RGB LED 1 x BC 547 NPN Transistör 1 x 10K Potansiyometre 1 x 5 mm LDR 1 x HC-SR04 Ultrasonik Sensör 1 x 2x16 Işıksız LCD - Yeşil Üzerine Siyah 1 x 9 V Pil 1 x 9 V - DC Barrel Dönüştürücü Kablo 2 x Push Buton (4 Pin) 1 x LM35 Sıcaklık Sensörü 1 x Buzzer 1 x IR Alıcı Verici Kumanda Seti 1 x Ses Sensör Kartı 1 x 2 Eksen Joystick Modül 1 x PIR Sensör 1 x DC Motor 1 x SG90 Servo Motor 1 x Malzeme Kutusu 1 x Arduino Uygulama E-Kitabı (20+ Örnek Uygulama - Videolu)
Geri Bildirim Ver

Robotistan Arduino Süper Başlangıç Kiti Rev3 - Videolu Eğitim Seti

Robotistan Arduino süper başlangıç kiti rev3 - videolu eğitim seti kaliteli bir geliştirme platformudur. Mühendisler, öğrenciler, akademisyenler, sanatçılar ve çocuklar tarafından kullanılan geniş bir yelpazeye sahiptir. Programlama dilleri ile pratik bir şekilde programlayabilirsiniz. Birçok projede kullanılması ile bilinir. Ürün içeriğinde bulunan kitap ve video desteği ile yeni başlayanlar için de oldukça uygundur. Arduino kartı ile dilediğiniz uygulamayı yapabilir ve projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Kablolar lehimsiz olarak müşterinin eline ulaşır. İçerisinde gerekli kablolar, ledler, LCD ekran, dönüştürücü gibi ihtiyacınız olan tüm malzemeler yer alır. Gerekli kodları yazdıktan hemen sonra cihaza aktararak işlemi tamamlayabilirsiniz. Ürün, yeni başlayanlar ve profesyoneller için kullanıma uygundur. Birçok elektronik sistemi bu cihaz sayesinde pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Yüksek teknolojiye sahip üretim
  • Geniş kullanım seçeneği
  • Kitap ve video anlatım desteği

Kaliteli Robotistan Arduino Başlangıç Seti Özellikleri

Kaliteli Robotistan Arduino Başlangıç Seti Özellikleri

Robotistan Arduino süper başlangıç kiti yazılım işi ile ilgilenen tüm müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen kaliteli ve kullanışlı bir cihazdır. Bu cihazı dilerseniz uzaktan kumandalı araç tasarımı için de kullanabilirsiniz. Takıldığınız ve eksik kaldığınızı düşündüğünüz her noktada videolu anlatımlardan yararlanabilirsiniz. Yazılım ve kodlamaya meraklı küçük çocuklarınızı bu eğitim seti ile şevklendirebilirsiniz. Kurulum aşamasını kolay bir şekilde tamamladıktan sonra geliştirdiğiniz kodlama sistemini bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Bu cihaz sayesinde projelerde bir adım öne geçebilir ve kendinizi gösterebilirsiniz. Robotistan süper başlangıç seti genel olarak okullarda robotik kodlama eğitimi alan öğrencilerin ihtiyaç duyduğu bir settir. Bu eğitimi güçlendirmek ve kendi imkanlarınız ile ilerlemek istiyorsanız bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu ürün sayesinde hayal gücünüzün sınırlarını son derece zorlayabilir ve eşsiz projelere adım atabilirsiniz.

Robotistan Arduino Başlangıç Seti Yorumları

Robotistan Arduino Başlangıç Seti Yorumları

Robotistan Arduino başlangıç setine sahipseniz kodlama ve yazılım üzerinde kendinizi geliştirmeniz büyük bir ölçüde mümkün hale gelir. Set içerisinde tüm aşamalar boyunca ihtiyacınız olan bütün malzemeler eksiksiz bir şekilde yer alır. Tüm malzemeleri inceleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. İşinizi kolay bir hale getirmek için cihazı nasıl kullanacağınıza dair anlatımlı kitap mevcuttur. Dilerseniz videolu anlatım ile de destekleme yapabilirsiniz. Gelişmiş teknik özellikleri ile ön plana çıkar ve tercih edilir. Robotistan Arduino süper başlangıç kiti rev3 - videolu eğitim seti kullananlar da ürünün kapsamından ve işlevselliğinden söz eder. Tüm müşteri deneyimlerine Robotistan Arduino süper başlangıç kiti rev3 - videolu eğitim seti yorumları bölümünden ulaşabilir ve kararınızı net bir şekilde verebilirsiniz. Dilerseniz ürünü satın aldıktan sonra siz de yorum ve değerlendirmede bulunarak diğer potansiyel müşterilere yardımcı olabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Robotistan Arduino Başlangıç Seti Fiyatı

Bütçenize Uygun Robotistan Arduino Başlangıç Seti Fiyatı

Robotistan Arduino süper başlangıç kiti rev3 - videolu eğitim seti fiyatı ürünün malzeme kalitesi, tedarik süreci, işçiliği ve üretim sürecindeki diğer faktörler de göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürünü tercih ederken ilgi alanlarınızı ve becerilerinizi iyi bilmeniz gerekir. Bu başlangıç setinin aradığınız kriterlere uygun olduğunu düşünüyorsanız içiniz rahat bir şekilde seçiminizi yapabilirsiniz. Robotistan Arduino süper başlangıç seti geniş bir kullanım kitlesine sahiptir. Yetişkinler, öğrenciler ve çocuklar için kullanım seçeneği bulunur. Tüm parçaları tek tek inceleyebilir ve bu sayede konuya hakim olabilirsiniz. Kod yazmanın ve hayata geçirmenin tadına bir kere vardığınızda bu ürünü elinizden düşürmek istemeyebilirsiniz. Kalite ve özen ile üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Siz de Trendyol’un sağladığı online satış imkanından yararlanarak Robotistan başlangıç setine kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.