1
Robot Süpürge kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Roborock S5 Max Robot Süpürge

45.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Roborock S5 Max Robot Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Robot House Satıcı Ünvanı: SEYRANİ YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9760980922
    Bu ürün Robot House tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Navigasyon teknolojisi: 14 sensörlü lazer haritalamaTank kapasitesi: 480 mlSu deposu kapasitesi: 290mlEmiş gücü: 2000 Pa2.4GHZ WiFi bağlantısıAşılabilir Engel: 20mmÇalışma Modu Sayısı: 5Gürültü: 69 dBEPA/HEPA Filtre: VarFonksiyonlar:Uygulama: Evet (Roborock)Programlanabilir: EvetHaritalama ile akıllı navigasyon: EvetSes kontrolü: EvetHalı Dedektörü: VarSu seviyesi kontrolü: Evet (uygulamada)Pil: 5200 mAhGüç: 58WŞarj süresi: 3 saatKullanım süresi: 2,5 saate kadarNominal güç: 28WNominal giriş: 100-240V ACNominal çıkış: 20 V DC / 1,2 AFrekansı: 50-60HzBoyutlar: 15,1 x 13 x 9,8 cmBoyutlar: 35,3 x 35 x 9,7 cmAğırlık: 3,5 Kg

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 51 Dba - 60 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Lazer (LIDAR + SLAM)
  • Şarjlı Kullanım Süresi 2-3 Saat
  • Çalışma Modu Sayısı 3+
  • Yer Silme Özelliği Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 2 cm
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
Geri Bildirim Ver

Roborock S5 Max Robot Süpürge Beyaz

Roborock S5 Max, bir robot süpürge ve robot mop kombinasyonudur. Bu cihaz, evlerin zeminlerinin temizliğini otomatikleştirilmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Yüksek emiş gücü ve hassas sensörleri ile zeminleri toz, kir ve diğer yabancı maddelerden arındırmak için kullanılır. Roborock S5 Max, kullanıcıların akıllı telefonlarını kullanarak cihazı kontrol etmelerine ve programlamalarına olanak tanıyan bir mobil uygulama ile birlikte gelir.

 
  • 120 dakika kullanım
  • Üçten fazla çalışma modu
  • Yer silme özelliği

Roborock S5 Max Robot Süpürge Beyaz Özellikleri

Roborock S5 Max Robot Süpürge Beyaz Özellikleri

Roborock S5 Max robot süpürge beyaz özellikleri arasında 2’si 1 arada temizleme özelliği dikkat çeker. Yer silme özellidiği vardır. Bu sayede hem süpürme hemde paspaslama işlemlerini bir arada yapar. Güçlü emiş gücü ile derinlemesine bir temizlik yapar. Akıllı haritalama LIDAR navigasyon teknolojisi sayesinde evin haritasını çıkarır, böylece temizlik sırasında en verimli rota hesaplamasını yapar. Çoklu harita kaydetme özelliği sayesinde farklı odalar arasında geçiş yapılabilir. Akıllı uygulama kontrolü ile akıllı telefonlar kullanılarak uygulama üzerinden kullanıcıların programlama, kontrol ve ayarlama yapılmasını sağlar. Sesli kontrol özelliği ile Alexa ve Google asistan gibi akıllı hoparlörler ile entegre edilir ve sesle kullanılabilir. Çarpışma önleme sensörleri, yüksek engelleri algılama ve düşme önleme sensörleri ile dar alanlarda temizlik yaparken kazalardan korunmasını sağlar. Cihaz 2 cm’ye kadar engelleri aşar. Otomatik şarj sayesinde pil gücü azaldığı zaman otomatik olarak şarj istasyonuna geri döner ve kendini şarj eder. Bu özellikler Roborock S5 Max Robot Süpürgenin en verimli ve kapsamlı şekilde temizlik performansı sunmasını sağlar.

 

Roborock S5 Max Robot Süpürge Beyaz Kullanımı

Roborock S5 Max Robot Süpürge Beyaz Kullanımı

Roborock S5 Max robot süpürgeyi kullanmadan önce şarj istasyonuna yerleştirin ve yaklaşık 4 saat kadar şarj olmasını bekleyin. Şarj olduktan sonra akıllı telefonunuza indirdiğiniz Roborock uygulamasına girin ve robot süpürgeyi uygulama üzerinden eşleştirin. İlk kullanımda robotun evi tarayarak harita oluşturması için birkaç kere gezinmesini sağlayın. Ardından uygulamadan temizlenmesini istediğiniz alanları seçin bu alanlar uygulamada bölge sınırlandırma işlemi için seçilebilir. Uygulamadan temizleme modlarını seçin. Roborock S5 Max robot süpürge, farklı temizleme modlarına sahiptir. Bu modlar arasında Quiet, Balanced, Turbo, Max ve Mop modları yer alır. Seçilen bölgelerin temizlik işlemi bittikten sonra Roborock S5 Max robot süpürge otomatik olarak şarj istasyonuna geri döner ve kendini şarj eder. Roborock S5 Max robot süpürge, temizleme işlemi için herhangi bir müdahale gerektirmeden otomatik olarak çalışır ve uygulama üzerinden kontrol edilebilir. Roborock S5 Max robot süpürge beyaz fiyat ve değerlendirmelerini sayfadan inceleyebilirsiniz.

 

Roborock S5 Max Robot Süpürge Beyaz Yorumları

Roborock S5 Max Robot Süpürge Beyaz Yorumları

Roborock S5 Max robot süpürge beyaz rengi, sahip olduğu temizleme performansı, akıllı navigasyon teknolojisi ve çoklu harita kaydetme gibi özelliklerine sahiptir. Bu sahip olduğu özellikler onu diğer cihazlardan bir adım öne taşımaktadır. Paspaslama işlevinin yanı sıra süpürme işlevinin de olması kullanıcıların temizlik işlerini daha kolay bir hale getirmektedir. Roborock S5 Max robot süpürge kullanımı kolay yüksek emiş gücü ve hassas sensörleri ile bulunduğu ortamda derinlemesine temizlik yapabilmektedir. Sesli asistanlarla entegre olarak sesli komutla çalışabilir. Üçten fazla çalışma moduna sahiptir. Uygulama üzerinden akıllı telefonlar ile her zaman kontrol edilebilir. Sahip olduğu donanımı ve 120 dakika kullanıma uygun temizlik süresi ile robot süpürgeye ihtiyacı olan kullanıcılar için iyi bir seçenek olabilir. Ürün hakkında detaylı bilgi almak için Roborock S5 Max robot süpürge beyaz yorumları ve değerlendirmeleri bölümüne göz atabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol’dan hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.