Robobloq Pembe 3d Kalem Yazıcı+25 Renk 100 Metre (25x4metre) Pla Filament

682,13 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Robobloq Pembe 3d Kalem Yazıcı+25 Renk 100 Metre (25x4metre) Pla Filament

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EĞİTEKLAB Satıcı Ünvanı: AHMET AKSAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0340446218
    Bu ürün EĞİTEKLAB tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3D KALEM KALEM + 25 RENK FİLAMENT SETİ 3D Kalem kutu içeriği: 3D kalem, 5V Adaptör, 2 adet Parmak Koruma Silikonu, PLA deneme filamenti (5-10 metre),ve Kalem standı olmak üzere 6 parçadan oluşmaktadır. 3D Kalem özellikleri: Filament akış hızı ayarlanabilir. Sıcaklık değeri 190° ~ 230°C arasında ayarlanabilir. PLA ve ABS filament ile kullanıma uygundur. Filament Paketi içeriği: (Renkler ve uzunluklar ürün görselinden farklı olabilir.) 25 renk PLA filament, her renkten 4'er metre TOPLAM 100 metre filament. Filament özellikleri: Filamentler MİCROZEY marka, PLA , sağlığa zararı olmayan, kaliteli YERLİ ÜRETİM ürünlerdir. Filament çapı 1.75 mm erime sıcaklığı 200 derecedir. Diğer renkler için mağazamıza göz atabilirsiniz. 3D KALEMLER KAPALI KUTULARINDA GÖNDERİLMEKTEDİR. NOT: Filamentleriniz bittiğinde mağazamızdan sadece filamentte alabilirsiniz. 3D kaleminizi uzun ömürlü kullanabilmek için kaliteli filament kullanmanızı tavsiye ederiz.
Geri Bildirim Ver