Rizline Volkswagen Caddy 3d Bagaj Havuzu 2015 Ve Üzeri

712 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Rizline Volkswagen Caddy 3d Bagaj Havuzu 2015 Ve Üzeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HR PAK Satıcı Ünvanı: HALDUN ÖLÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1009661575000001 Vergi Kimlik Numarası: 6540409650
    Bu ürün HR PAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Volkswagen caddy 3d bagaj havuzu 2015 ve üzeri bagaj havuzu paspası, otomobilinizin bagajı için özel tasarım olarak üretilmiştir. Elostomer kaucuk malzemeden üretilmiş sağlam gövde yapısı sayesinde güneş ışığına,aşınmalara,sıcaklığa,soğukluğa ve suya dayanıklıdır. Havuz bagajı paspası,yan yüzeyinde bulunan yaklaşık 4-5 cm kalınlığında bariyer çıkıntısı sayesinde,paspas dışına çıkabilecek su toz çamur gibi maddelerin aracı kirletmesini engeller. Uygulama tipi : Profesyonellik gerektirmeyen, kişisel uygulamalı bir ürünüdür. Aracınızın bagajının temiz ve düzenli durmasını sağlar. Soğukta ve sıcakta sertleşme yapmaz kırılmaz. Pratik ve kolay şekilde yıkanır, çabuk kurur. Aracınızın iç kısmında şık tasarımı ile estetik bir görünüm sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Volkswagen Caddy
  • Ürün Özelliği 3D
Geri Bildirim Ver