rivomo Siyah Dekoratif Boy Aynası 150x50 cm

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

rivomo Siyah Dekoratif Boy Aynası 150x50 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rivomo Satıcı Ünvanı: TALHA ÇİFTÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2550482653
    Bu ürün Rivomo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayna ölçümüz 150 x 50 cm dir.
  • Ürünlerimizde 4 mm şişecam ayna kullanılmaktadır.
  • Kesinlikle flexi değildir. Askı, vida ve dübel kutu içerisinde gönderilir.
  • Ürünümüz 1. Kalite yonga levhanın üzerine yapıştırılmıştır.
  • Kırılmaya karşı özel ambalajlama yapılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 150 x 50
  • Materyal Ahşap
  • Renk Siyah
  • Şekil Oval
  • Çeşit Duvar Aynası
Geri Bildirim Ver

Rivomo Siyah Dekoratif Boy Aynası 150 x 50 cm

Ev ya da ofis tasarımında tamamlayıcı dekorasyon parçaları yer alır. Bu parçaları seçerken pek çok insan yalnızca dekoratif özellikli olan parçaları tercih etmeyebilir. Bunun yerine aynı zamanda işlevsel olan ve hayat kolaylaştıran parçalara yönelir. Tamamlayıcı dekorasyon parçaları arasında yer alan ve hayat kolaylaştıran Rivomo siyah dekoratif boy aynası 150x50 cm bütün özellikleriyle aranan üründür. Şık tasarımı ve kullanışlı boyutları ile her odaya uyum sağlar. Geniş boyutları sayesinde aynaya baktığınızda baştan aşağı tüm kombininizi görebilirsiniz. Günün her anında aynaya bakma ihtiyacınızı karşılayan bu parça ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Tüm özellikleriyle dikkat çeken Rivomo boy aynası, birçok evin dekorasyonunu zenginleştirmeye yardımcı olur. Dilerseniz siz de bu ürünü hemen sipariş vererek hayatınızı kolaylaştırırken dekorasyonunuza katkı sunabilirsiniz.

  • Dekoratif tasarım
  • Kullanışlı boyut
  • Boyutları 150 x 50 cm

Şık Tasarımlı Rivoma Boy Aynası Özellikleri

Şık Tasarımlı Rivoma Boy Aynası Özellikleri

Rivomo ayna, kaliteli özellikleriyle herkesin dikkatini çeker. Şık tasarımı ile her dekorasyona uyum sağlar. Aynanın etrafı siyah renkli çerçeve ile kaplıdır. Boyu 150 cm ve eni 50 cm olarak üretilir. Böylece boyutları ile de her alanda rahatlıkla kullanım imkanı sunar. Aynanın yapımında 4 mm şişecam kullanılır. Bir başka deyişle bu ayna çevreye zarar vermeyen maddelerden oluşur ve bu kaliteli madde sayesinde parlak bir görüntü sunar. Ayrıca ışık yansıtma özelliği sayesinde aynaya baktığınızda daha net ve doğal görüntünüz ile karşılaşmış olursunuz. Rivomo boy aynası, 1. kalite yonga levha üzerine yapıştırılarak size sunulur. Tüm özellikleriyle herkesin beğenisini kazanan siyah dekoratif ayna, müşterilerin tercihleri arasında yer alır. Siz de bu ürüne dair daha fazla bilgi almak isterseniz, modelin tüm özelliklerine göz atabilirsiniz.

Kullanışlı Rivoma Siyah Dekoratif Boy Aynası Fiyatı

Kullanışlı Rivoma Siyah Dekoratif Boy Aynası Fiyatı

Dekoratif özelliğinin yanı sıra günlük hayata entegre olan kullanışlı Rivoma boy aynası, kullanan herkesin beğenisini toplar. Evinizde veya ofisinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda çok şık bir hediye olarak da düşünülebilir. Sevdiklerinize dekorasyon tamamlayıcı ve kullanışlı bir hediye vermek isterseniz Rivoma boy aynasını tercih edebilirsiniz. Kaliteli yapısı ve şık tasarımı ile sevdiklerinizin evinde ya da ofisinde de severek kullanacağı bir parçaya dönüşür. Bu ürünü dilerseniz kendiniz için dilerseniz sevdikleriniz için değerlendirebilirsiniz. Rivomo siyah dekoratif boy aynası 150 x 50 cm fiyat konusu, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak değerlendirilir. Dilerseniz siz de Rivoma boy aynasını sevdiklerinize hediye etmek için hemen sipariş verebilir, anında satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hem evinizin havasını değiştirebilir hem de ihtiyaçlarınıza uygun olan bir aynaya sahip olabilirsiniz.

Rivoma Siyah Dekoratif Boy Aynası 150 x 50 Yorumları

Rivoma Siyah Dekoratif Boy Aynası 150 x 50 Yorumları

Rivamo siyah renkli dekoratif boy aynası, 150 x 50 cm boyutları ile her oda için ideal bir parçadır. Kullanan herkes tarafından beğeni toplayan bu ürün, uzun yıllar kullanılabilmesi için kaliteli malzemeden yapılır. Bu sayede yıllar boyunca sizinle beraber olur. Kaliteli tasarımının yanı sıra şık görünümüyle de birçok müşterinin tercihidir. Bu parça ile dekorasyonunu tamamlayan herkes memnuniyetini dile getirir. Siz de dilerseniz bu ürüne dair detaylı bilgi edinmek için Rivomo siyah dekoratif boy aynası 150x50 cm yorum kategorisine göz atabilirsiniz. Böylece ürünü kullananların memnuniyetlerine dair ilk ağızdan geri bildirim almış olursunuz. Herkesin severek kullandığı bu parça, günlük hayatın içerisinde en sık göz attığınız ürünlerden biri olur. Trendyol’da yer alan bu ürünü satın almak için, hemen sipariş vererek anında bu ürüne sahip olabilirsiniz.