Ritzz Metal Halka // Dream Catcher Halkası // 40 Cm

149 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ritzz Metal Halka // Dream Catcher Halkası // 40 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ritzz Art Satıcı Ünvanı: RİTZZ TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735146664800001 Vergi Kimlik Numarası: 7351466648
    Bu ürün Ritzz Art tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Metal halka, makrome halkası, dream catcher halkası olarak kullanıma uygun metal 40cm

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
Geri Bildirim Ver

Ritzz RTZZ-MM-006 Metal 40 cm Dream Catcher Halkası

Yaşamınızı renklendirmek ve el becerilerinizi arttırmak için hobi edinmek önemlidir. Birçok farklı alanda size uygun hobiler edinip hem zamanlarınızı keyifli geçirebilir hem de kendinize ya da sevdiklerinizi şık hediyeler yapabilirsiniz. El emeğiniz ile yaptığınız dekorasyon malzemelerini evinizi renklendirmek için kullanabilirsiniz. Bunlardan biri de Dream catcherlardır. Farklı renklerde ve boyutlarda yapılabilen dream catcherlar evinize renk katar. Bunları yapabilmek için ise ihtiyacınız olan malzeme Ritzz Metal Dream Catcher Halkasıdır. Farklı boyutları olan bu halkalar ile istediğini renklerde dream catherlar yapabilirsiniz. Hem el becerinizi geliştiren hem de vaktinizi değerlendirmeniz için size yardımcı olan bu halkalar ile şık dekorasyon fikirleri hazırlayabilirsiniz. Ritzz Metal Dream Catcher halkası 40 cm, fiyatı sayesinde sıklıkla tercih edilir.

  • 40 cm metal halka
  • Makrome halkası olarak kullanılabilir
  • Galvaniz malzemeden üretilmiştir

Ritzz Metal 40 cm Dream Catcher Halkasının Özellikleri Nelerdir?

Ritzz Metal 40 cm Dream Catcher Halkasının Özellikleri Nelerdir?

Eviniz için şık parçalar örebileceğiniz ve dilerseniz sevdiklerinize hediye edebileceğiniz dream catcherlar yapmanız için ideal ölçülerde olan Ritzz Metal 40 cm Dream Catcher Halkası size yardımcı olur. Makrome gibi iplere uyumlu yapısı ile istediğiniz deseni kolayca uygulayabilirsiniz. Galvanizden yapılmıştır, lehim tutmaz yapıdadır. 40 cm yapısı ile ideal boydadır. Metal malzemeden üretilmiştir ve kolayca üzerine işlenebilir. Hem el becerinizi geliştirmek hem de hobilerinizi oluşturmak için kullanılabilir. İster kendinize isterseniz de sevdiklerinize farklı renklerde dream catcherlar örmek için ideal bir halkadır. Paslanmaz yapısı ile uzun yıllar boyunca gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Kendinize yeni bir hobi edinmek ve evinizin dekorasyonuna renkli dokunuşlar katmak için Ritzz Metal 40 cm Makrome Halkası tam aradığınız üründür. Size kolaylık sağlar dilediğiniz ürünü kolayca yapabilirsiniz.

Ritzz Metal 40 cm Dream Catcher Halkası Nerelerde Kullanılabilir?

Makrome gibi ipler ile kolayca örülebilen Ritzz Metal Halka 40 cm boyu ile dilediğiniz her yerde kolayca kullanılabilir. Eviniz için dekor ürünleri yapabilir ve istediğiniz her odada kullanabilirsiniz. Paslanmaz yapısı ile balkonlarınızda da kolayca kullanabilirsiniz. Birbirinden renkli dream catcherlar yapabilir ve dilerseniz sevdiklerinize hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz. Avantajlı özellikleri ve ideal boyu ile Ritzz Metal 40 cm Dream Catcher Halkası size istediğiniz verimliliği sağlar. Hem hobinizi geliştirmek hem de ortaya şık dekor ürünleri çıkarmak için gönül rahatlığı ile halkanızı kullanabilirsiniz. El becerilerinizi geliştirmek ve ortaya istediğiniz şekilde dekor ürünleri çıkarabilmek için halkalar size yardımcı olur. Size kullanım kolaylığı sağlayan yapısı ile de işlemenizi kolayca yapmanızı sağlar ve sizi memnun eder.

Ritzz Metal 40 cm Dream Catcher Halkası Kaliteli midir?

Galvanizden üretilen paslanmaz yapısı, 40 cm boyutu ve paslanmaz oluşu ile Ritzz Metal 40 cm Makrome Halkası oldukça kalitelidir. İpleriniz ile üzerine kolayca işlemelerinizi yapabilir ve dilediğiniz her yerde uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Şık ve dayanıklı dekor ürünleri yaparak hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Farklı renkler ve modeller ile işleyebileceğiniz dream catcherlar ile el becerinizi geliştirebilirsiniz. Evinizin, iş yerlerinizin her köşesinde gönül rahatlığı ile sergileyebilirsiniz. Halkanıza karar veremediğiniz durumlarda Ritzz Metal 40 cm Dream Catcher Halkası yorumlarına bakarak sizden önce almış ve kullanmış kişilerin tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Yapılan yorumlar ve verilen tavsiyeler size seçimleriniz konusunda rehber olur. Dilediğiniz malzemelerden örebileceğiniz dream catcherlar ile siz de el becerinizi geliştirebilirsiniz. Böylece hem dayanıklı hem de şık dekor ürünleri üretmek için Ritzz Metal 40 cm Dream Catcher Halkasını gönül rahatlığı ile satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.