Rita 6 Adet X Fesleğen Tohumlu Içecek - Ananas ( Basil Seed Drink With Pineapple)

119 TL
(19,83 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rita 6 Adet X Fesleğen Tohumlu Içecek - Ananas ( Basil Seed Drink With Pineapple)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asya Company Satıcı Ünvanı: ASYA COMPANY GIDA İNŞAAT İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Mersis Numarası: 0091110904600001 Vergi Kimlik Numarası: 0911109046
    Bu ürün Asya Company tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 Adet x Fesleğen Tohumlu İçecek Ananaslı - 290 ml Cam Şişe + İçindekiler: Su, Şeker, Ananas Suyu, Fesleğen Tohumları , Sitrik Asit (330), Askorbik Asit (L-) (300), Gellan Sakız (418), Ananas Aroması, Renkler (110, 160a(i)). + Saklama koşulları: Kuru ve serin yerde saklayınız. ------ ISO, HACCCP, FDA, HELAL sertifikalarına sahip. FESLEĞEN TOHUMLU İÇECEK ANANASLI – AĞZINIZ İÇİN EĞLENCE, VÜCUDUNUZ İÇİN İYİ Fesleğen tohumları, suya batırıldığında ve tüketildiğinde pek çok besin değeri olan Sabja, Tukmaria olarak da adlandırılır. Bu tohumların antioksidan, antikanser, antiviral, antibakteriyel, antispazmodik özelliklere sahip olduğu bilinmektedir. Rita Fesleğen Tohumlu içecek Ananas lezzetini ve Fesleğen Tohum besin gerçeklerinin mükemmel birleşimidir. Her ürünün her yudumda daha önce düşünmediğiniz en iyi tada sahip olmasını sağlamak için sadece yüksek kaliteli fesleğen tohumları ve ağız sulandıran Ananas suyu kullanıyoruz. + İyi Lif Kaynağı + Güçlü Antioksidanlar + Hafif Tatlandırılmış + Vitaminleri zenginleştirin + Cam Şişe, Çevre Dostu FESLEĞEN TOHUMUNUN SAĞLIK YARARLARI Kilo Kaybına Yardımcı Olur Bu küçük fesleğen tohumları kilo yönetimi için harikalar yaratabilir, büyük lif kaynağına dayalı olarak daha uzun süre tok hissetmenizi sağlar. Ayrıca iştahı azaltabilecek kalorilerde düşüktür. Vücut Isısını Azaltır Fesleğen tohumları, bu tohumlar doğal bir soğutucu olarak çalıştığından vücut ısınızı düşürmenize yardımcı olabilir. Bu nedenle birçok detoks içeceğinde kullanılır. ve Gribi Önler Fesleğen tohumları ve gribi önlemeye yardımcı olabilir. Fesleğen tohumlarının antispazmodik özellikleri kuru öksürüğü tedavi edebilir ve kasları gevşetebilir. Kan Şekeri Düzeylerini Kontrol Eder Fesleğen tohumları vücudunuzun metabolizmasını azaltabilir ve karbonhidratların glikoza dönüşümünü kontrol edebilir. Tip II diyabet hastalarına iyi geldiği düşünülmektedir.
Geri Bildirim Ver