Riposte Kadın Parfüm Loves Rar00523

198,80 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
235,40 TL

Ürün Bilgileri

Riposte Kadın Parfüm Loves Rar00523

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YOLLA Satıcı Ünvanı: MOUSTAFA JANDIE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4840840544
    Bu ürün YOLLA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Riposte kadın parfüm loves rar00523 marka : Riposte stok kodu: Rar00523 parmüm mililitre : 90 ml parfüm türü : Edt 3.0 fl. Oz. Bayan parfümü riposte kadın parfüm loves ayakkabı modeli yerli üretim

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Riposte Kadın Parfüm Loves Trendyol'da!

Riposte Loves kadın parfümü, bakımın ve şıklığın vazgeçilmez parçaları arasındadır. Ürün kalıcı kokusuyla kullanıcıların beğenisini kazanır. Riposte Loves RAR00523 kadın parfümü, hafif ama uzun süre etkisini sürdüren bir kokuya sahiptir. Parfüm bu özelliğiyle her an güzel kokmayı seven kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürünün boyutu yanınızda veya çantanızda taşımaya oldukça uygundur. Bu parfüm gün boyu güzel kokmak ve bakımlı hissetmek isteyen kadınlar için ideal seçenekler arasındadır. Eğer siz de taze ve ferah bir kokuya sahip olmak isterseniz, bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Hacim: 90 ml
  • Tür: EDT
  • Stiletto biçiminde şık şişe

Riposte Loves Kadın Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Riposte Loves Kadın Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Riposte Loves RAR00523 kadın parfümü, uzun süre hoş kokmayı seven herkese hitap eder. Parfümünün soft kokusu çevresinde iz bırakmak isteyen tüm kadınlar için idealdir. Hafif ve etkileyici kokmak isteyenler tercihlerini Riposte Loves kadın parfümden yana kullanabilirler. Yoğun günlerde dahi her an bakımlı hissetmenize yardımcı olabilecek bu ürün, teninizle bütünleşerek doğal bir etki bırakır. Aroması ve içerdiği notalarla hafif ve ferah bir koku yayan Riposte Loves RAR00523 kadın parfümü, her yaştan kullanıcıya hitap eder. Ayrıca bahsi geçen parfüm, yaydığı esans sayesinde günlük olarak değerlendirilebileceği gibi özel davetlerde de seçilebilir. Riposte kadın parfüm kişisel bakımına özen gösteren ve her ortamda hoş kokmayı seven tüm kullanıcıların tercih edebileceği bir üründür. Bu parfümü, ofisten günlük hayata, davetlerden arkadaş buluşmalarına kadar her etkinlikte kullanabilirsiniz.

Riposte Loves Kadın Parfümünün Kokusu Kalıcı mıdır?

Riposte Loves RAR00523 kadın parfümü, özel esansı kadar kalıcılığıyla da dikkat çeker. Özellikle gün içinde tempolu koşuşturma içerisinde girdiğiniz zaman dilimlerinde bu parfüm ile yenilenmiş hissedebilirsiniz. Çünkü bahsi geçen ürünün notalarındaki tüm kokular, ciltle uyumludur. Bu sayede parfüm, doğal kokunuz gibi algılanırken saatlerce üzerinizde kalır. Kaliteli parfüm seçimindeki önemli noktalardan biri kalıcılığıdır. Riposte Loves RAR00523 kadın parfümü, sıktığınız andan itibaren duş alana kadar kalıcıdır. Kalıcılığı yüksek bu parfüm, yumuşak notalara sahip olduğu için yoğun kullanımda dahi hem size hem de çevreye rahatsızlık vermez. Tarzınıza ve cilt tonunuza yakışan kaliteli ve etkili bir koku arıyorsanız, Riposte Loves RAR00523 kadın parfümünü tercih edebilirsiniz.

Riposte Loves Kadın Parfümü Kaliteli midir?

Riposte Loves RAR00523 kadın parfümü, tazelik hissi uyandıran doğal kokusuyla kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği kaliteli ürünler arasında yer alır. Hafif aroması, ferah ve temiz hissettiren esansıyla bu parfüm, her an tazelenmiş hissetmek isteyenler için doğru bir seçimdir. Üstelik Riposte Loves RAR00523 kadın parfümü, çok yoğun bir şekilde sıkmayı gerektirmez. Bu parfümü kulak arkasına, diz kapağına, bileklere veya degajeye az miktarda sıkmanız yeterli olur. Ürünü kullandıktan saatler sonra dahi ilk andaki gibi hoş kokarsınız. Daha uzun süreli bir etki için parfümü düzenli aralıklarla tazelemeniz mümkündür. Riposte Loves RAR00523 kadın parfümün az miktarda kullanılması dahi yeterli olur. Yoğunluğu artırmak için miktarı dilediğiniz ölçüde artırabilirsiniz. Parfümün şişesi, hoş görünümünün yanı sıra esansın uzun ömürlü olmasını sağlar. Bu sayede ürün hoş kokusunu muhafaza eder. Ürün hakkında gerçek kullanıcıların deneyimlerinden yararlanmak için Riposte Loves RAR00523 kadın parfümü yorum bölümüne göz atabilirsiniz. Bu etkileyici kokuyu kendiniz ya da sevdikleriniz için Trendyol'un avantajlı fırsatlarıyla satın almanız mümkündür.