1
E-Pin ve Cüzdan Kodu kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Riot Games Valorant 925 VP POİNTS

243 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
251,70 TL

Ürün Bilgileri

Riot Games Valorant 925 VP POİNTS

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EpinSepeti Satıcı Ünvanı: MOBİLMATİK TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622137266500001 Vergi Kimlik Numarası: 6221372665
    Bu ürün EpinSepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Valorant points, Valorant oyununda kullanılan sanal para birimidir.
  • Oyuncuların oyun içinde kozmetik öğeler ve karakter yükseltmeleri gibi hizmetleri satın almasını sağlar.
  • Valorant 925 VP, oyun deneyimi kişiselleştirmenize destek olarak özel aksesuar ve özellikleri kullanabilmenizi sağlar.
  • Güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra SMS ve E-posta iletilir ve böylece sipariş takibi kolaylıkla yapılır.
  • Valorant 925 VP ürün anahtarlarını, uyumlu cihazınıza girerek oyunları veya hizmetleri indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Valorant Türkiye VP Kodu 1450 Points Riot Games Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bilgisayar oyunları; gelişen ve hızla büyüyen bilgisayar teknolojileri içerisinde, her geçen gün yerini sağlamlaştıran dijital ürünlerdir. Her yıl onlarca yeni içerik üretilen piyasada bilgisayar oyunları eğlence sektörüne yaptığı katkılarla başı çeker. Bilgisayar teknolojileri değişip geliştikçe bilgisayar oyunları da aynı hızla gelişir. Oyunlarla beraber, oyun içinde kullanılan ve satın alınan nesneler de önem kazanır. Riot Games bu alanda hizmet verir. Valorant oyunu son zamanlarda dikkat çeken seçenekler arasındadır. Çok kişiyle oynanan bu taktiksel oyunda beşer kişilik takımlar karşı karşıya gelerek savunma ve saldırı yaparlar. 25 tur üzerinden oynanan oyunda 13 tur alan kazanmış kabul edilir. Oyun içerisinde satın alacağınız her ekipman, sistemin kendi para birimi olan Valorant points ile ödenir. 1200 VP Valorant bunun için tasarlanır. Bu deneyimi keyifle yaşayabilirsiniz.

  • Hızlı ve güvenilir
  • Gece ve gündüz sipariş verme
  • Eksiksiz iletim

VP 1200 Özellikleri

VP 1200 Özellikleri

Bilgisayar oyunlarının temel yapısı yazılımlardır. Günümüzde gelişen yazılım teknolojileri sayesinde bilgisayar oyunları sanal gerçeklik olma yolunda ilerler. Fotografik ve sanal gerçekliğe her geçen gün yaklaşılır. Oyun oynayıcılarının da ihtiyaçları bu doğrultuda değişebilir. Valorant 1200 VP bu ihtiyaçlarınızı sağlayabilecek bir Valorant Points’dir. Bu dijital üründeki oyun içi kodu ve kart kodlarını kullanabilmeniz için 3. firmalara üye veya login konumunda olmanız gerekir. Aynı zamanda ürün anahtarını girerek oyunları uyumlu cihazınıza indirmeniz önemlidir. Ürünün iletim şekli posta ya da kargo değil, SMS ve e posta yolu ile kod gönderimi yaparak sağlanır. Ürün üzerinde yazan DLC ibaresi eklenti paketini ifade eder. Ürün üzerindeki MAC ifadesi de Apple bilgisayarlar için uyumlu olduğunu gösterir. Bu sayede kendi cihazınızda güven içinde kullanabilirsiniz.

VP 1200 İşlevleri

VP 1200 İşlevleri

Riot Games tarafından yayınlanan Valorant, taktiksel bir birinci şahıs nişancı video oyunudur. Dünyadaki birçok ülkeye ve çeşitli kültürlere göre dizayn edilmiş karakterler barındırır. Başlangıçta oyuncular normal bir silaha ve sınırlı sayıda özel yeteneğe sahip olur. Oyunun ilerleyen aşamalarında ise özel yeteneklere ve gelişmiş araçlara ihtiyaç duymaya başlarlar. Karakterlerin çoğu ücret gerektiren benzersiz özelliklere, araçlara ve silahlara sahip olurlar. 1200 VP ile oyun içindeki mağazadan, sergilenen ürünleri satın alabilirsiniz. Bu ürünler silahların, araçların ve karakterlerin geliştirilebilmesini açısından önemlidir. Ayrıca Riot Games 1200 VP Valorant Points TR 1100000000045 ile oyun içi birçok fırsat sağlayan Radyanit Puanı ve Seçkin Savaş Bileti edinebilirsiniz. Bu iki avantajla oyunda ödül sahibi olup ajanların seviyelerini artırabilirsiniz. Ayrıca çeşitli özelliklerin kilidini kaldırabilirsiniz. Valorant Points’ler ile oyundan aldığınız keyfe devam edebilirsiniz.

VP 1200 Avantajları ve Fiyatları

VP 1200 Avantajları ve Fiyatları

Dijitalleşme durmaksızın hızla devam ederken oynanan bilgisayar oyunlarının içerikleri gelişip değişir. Riot Games 1200 VP Valorant Points TR ile oyun içi istediğiniz tüm özellikleri satın alabilirsiniz. Oyunda performans kalitenizi artırarak Valorant’dan aldığınız keyfi ikiye katlayabilirsiniz. Bu pointler ile eşsiz bir silah ve ajan koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Bu ürünü aldığınız an elinize ulaşan kod ile anında tanımlama yaparak vakit kaybetmeden oyununuza devam edebilirsiniz. Bu kod 1 saat içinde telefonunuza SMS ile ya da e-mail adresinize iletilir. İstediğiniz zaman aktifleştirme yaparak güvenli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Riot Games 1200 VP Valorant Points TR fiyat avantajlarından faydalanıp ürüne hızlıca ulaşabilirsiniz. Bu Valorant Pointleri hem kendinize eşsiz bir deneyim sunmak için hem de yakınlarınıza eğlenceli dakikalar yaşatabilmek için satın alabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla ürüne kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.