Rimmel London Siyah Maskara Wonderfull Mascara With Argan Oil Black

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
262,26 TL

Ürün Bilgileri

Rimmel London Siyah Maskara Wonderfull Mascara With Argan Oil Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rimmel London Wonderfull Mascara with Argan Oil Maskara Black Doğal görünümü sınırlara taşıyın! Rimmel London Wonder\'full Argan Yağlı Siyah maskara kirpikleri birbirine yapıştırıp örümcek etkisi vermeden düzeltir ve belirginleştirir. Pürüzsüz uygulama fırçası kirpikleri dipten uca ayırıp kavrarken, Argan Yağıyla zenginleştirilmiş şekillendirici formül anında yapışır ve hızla kurur. Hafif, yumuşak ve esnektir, böylece göz alıcı görünümünüz ağırlık yapmaz. Maskaranızı çıkardıktan sonra bile kirpikleriniz günlerce yumuşak ve şekilli kalır. Wonder\'full Argan Yağlı Siyah maskara, kirpiklerinize okul ve iş için mükemmel olan uzun ve hacimli doğal görünüm verir. Yapıştırmadan hacim vermek için çıplak kirpiklerinize formülü uygularken ince, sert kıllı fırçayı kullanın. (Hızla silinebilen ya da yıkanıp çıkarılabilen bir maskara rahatlığı arayanlar, bu sizin için!) Kirpiklerinizi harika gösterirken yumuşaklığını koruyan bir maskara arıyorsanız, Argan Yağlı siyah maskara ve şekillendirme özellikleri sizin için doğru seçim. Kız arkadaşınız, kız kardeşiniz ve hatta anneniz için harika bir hediyedir! RIMMEL LONDON, mükemmellik ya da dikta ediciİ bir duruş degil, Londra caddelerindeki gibi genç, şehirli, özgün ve alışılmışa meydan okuyan, kuralların olmadığı bir anlatımdır. Gerçek ve erişilebilirdir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Kıvırma
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Boy 50 -100 ML
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Rimmel London Siyah Maskara ile Etkileyici Bakışlar

Maskara kadınların gözlerini ön plana çıkarmak için tercih ettikleri bir makyaj malzemesidir. Makyaj yapmanın vazgeçilmezi olan maskara gözleri vurgulayarak çarpıcı bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Doğru uygulanan bir maskara sayesinde yüze yapılan makyajı tamamlayarak kusursuz bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Tabi kusursuz bir göz makyajına sahip olmak için kullanılan ürün büyük önem taşımaktadır. Öncelikle bir maskaraya sahip olmadan önce hangi özelliğe sahip bir maskaraya ihtiyacınız olduğunuz belirlemelisiniz. Kirpiklerinizin dolgun görünmesini istiyorsanız Rimmel London Wonder'full argan yağlı maskara extreme black gibi ürünler sizin tercih etmeniz gereken ürün olacaktır. Kirpiklerinizin kısa ve düz olduğunu düşünüyor iseniz lifting etkisi bulunan ürünler tercih etmeniz gerekmektedir. Uzun süreli dolgunluk ve çarpıcı bir parlaklık için Rimmel London Wonder'full mascara modeli gibi ürünler ihtiyacınızı sonuna kadar karşılayacaktır.

  • Yüksek Kalıcılık
  • Çarpıcı Gözler
  • Yüksek Hacim

Rimmel Wonder'full Maskara

Rimmel Wonder'full Maskara

Rimmel Wonder'full maskara çarpıcı gözlere sahip olmak isteyen kadınlar tercih ettiği bir modeldir. Bu üründe kullanılan kalıcı renk pigmentleri ile uzun süre etkisini koruyacak yüksek kalıcılık sunan bir makyaja sahip olmanızı sağlar. Ortamda fark yaratıp kendinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız doğru teknik ile yapılan maskara ve yoğun siyah rengi ile ön plana çıkan Rimmel London Wonder'full argan yağlı maskara black modeli istediğiniz yoğun siyah rengini size verecektir. Bu modelde bulunan argan yağ ile kirpiklerinizin canlı ve ışıltılı görünmesini de sağlayarak görünümünüze bambaşka bir boyut kazandıracaktır. Bükülebilen çift açılı fırçası sayesinde en ince kirpikleri bile kavrayan Rimmel London Wonder'lash mascara with argan oil ile ince kirpiklere sahip iseniz bu durumu dert etmeden yüksek hacimli kirpiklere kavuşabilirsiniz. Bunun yanı sıra kirpiklerinizi uzun görünmesini sağlayarak gözünüzü ön plana çıkarabilirsiniz. siyah maskara - Wonder'full mascara with argan oil black 3607347887867 kullananlar da ürün hakkında benzer yorumlarını belirtmektedirler.

Rimmel Wonder'full Maskara Özellikleri

Rimmel Wonder'full Maskara Özellikleri

İnsanların makyaj yaparken en çok dert etiği durumlardan birisi de yapılan makyajın etkisini çok kısa bir sürede kaybetmesidir. Siyah maskara - Wonder'full mascara with argan oil black 3607347887867 içeriği bulunan kalıcı renk pigmentleri ve çift taraflı fırçası sayesinde renk pigmentlerinin kirpiklerin tamamına nüfuz etmesini sağlayarak uzun bir kalıcılık etkisi sağlar. Kirpikleri tek tek ayırarak bakım yapar. Aynı zamanda üzerinde bulunan fırçası sayesinde renk pigmentlerini kirpiklerinizin yüzeyine eşit bir şekilde dağılmasını sağlar bu sayede dengeli bir şekilde makyajınızı tamamlayabilirsiniz. London Wonder’full markası ürünlerinin kalitesine özen gösteren bir firma olduğu için maskara ile işiniz bittiği zaman kapatıp gönül rahatlığı ile günlük işlerinize devam edebilirsiniz. Kirpiklerinize bakım yaparak dökülmesini engellerken aynı zamanda dolgunlaştırır. Rimeli kirpiklerinizden temizlemek için makyaj pamuğuna bir miktar göz makyaj temizleyici solüsyon damlatalarak kolayca silebilirsiniz. Ayrıca daha önce bu ürünü kullananların yazdığı siyah maskara - Wonder'full mascara with argan oil black 3607347887867 yorumlarına göz atabilirsiniz.

Rimmel Wonder'full Maskara Fiyatları

Rimmel Wonder'full Maskara Fiyatları

Maskara fiyatları ürünün içinde bulunan fırçasına, kalıcılığına ve ham maddelerinin kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Rimmel London Wonder'full argan yağlı maskara extreme black içerisinde bulunan argan yağı ve Extreme black ile içerik olarak gayet zengin olmakla birlikte fiyat olarak da her bütçeye uygun fiyat aralığındadır. Özellikle hem makyaj yapmayı hem de kirpiklere bakım yapmayı aynı anda sunduğu için pratik bir üründür. Maskaralarda fiyat aralığı kalıcı renk pigmentlerine sahip ürünlerde daha farklı olmasıyla beraber bu renk pigmentlerini dağıtan fırçanın kalitesine göre de bu durum değişiklik gösterebilir. İçerisinde argan yağı gibi çeşitli besleyici formülleri bulunan maskara çeşitleri London Wonder’full markası tarafından üretilen ve kullanıcıların en çok tercih ettiği ürünler arasındadır. Işıltılı kirpikler, göz alıcı bakışlara sahip olmak isteyen herkes ortalama fiyata sahip London Wonder’full marka rimel ile amacına kolayca ulaşabilir. Trendyol üzerinden Rimmel London Wonder'full mascara yorumlarına göz atarak dilediğiniz zaman bu ürünü 9990051440 kodu ile inceleyebilirsiniz.