Rimmel London London Wonder Full Maskara Extreme Black - 003 Extreme Black

145 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
193,99 TL
Kurumsal Fatura
193,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
262,26 TL

Ürün Bilgileri

Rimmel London London Wonder Full Maskara Extreme Black - 003 Extreme Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rimmel Wonder Full Extreme Black 003 Extreme Siyah Maskara Londra görünümünü mü istiyorsunuz? Doğal görünümü sınırlara taşıyın! Rimmel London Wonder\\\\\\\'full Argan Yağlı Extreme Black maskara kirpikleri birbirine yapıştırıp örümcek etkisi vermeden düzeltir ve belirginleştirir. Pürüzsüz uygulama fırçası kirpikleri dipten uca ayırıp yakalarken, Argan Yağıyla zenginleştirilmiş şekillendirici formül anında yapışır ve hızla kurur. Hafif, yumuşak ve esnektir, böylece göz alıcı görünümünüz ağırlık yapmaz. Maskaranızı çıkardıktan sonra bile kirpikleriniz günlerce yumuşak ve şekilli kalır. Wonder\\\\\\\'full Argan Yağlı Extreme Black maskara, kirpiklerinize okul ve iş için mükemmel olan doğal bir uzun ve hacimli görünüm verir. Yapıştırmadan hacim vermek için çıplak kirpiklerinize formülü uygularken ince, sert kıllı fırçayı kullanın. (Hızla silinebilen ya da yıkanıp çıkarılabilen bir maskara rahatlığı arayanlar, bu sizin için!) Kirpiklerinizi harika gösterirken yumuşaklığını koruyan bir maskara arıyorsanız, Argan Yağlı Extreme Black maskara ve şekillendirme özellikleri sizin için doğru seçim. Kız arkadaşınız, kız kardeşiniz ve hatta anneniz için harika bir hediyedir! Rimmel London daima havalı, aykırı, asla öngörülemez ve her zaman gelişen görünümümüze duyduğumuz bir güvendir. Rimmel mükemmeliyet veya caydırıcılık değildir, tıpkı Londra gibidir: Genç, şehirli, eklektik, keskin. Hiçbir kuralı olmayan bir ifadedir, gerçektir, ulaşılabilirdir. LONDRA GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUN.

Ürün Özellikleri

  • Etki Kıvırma
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Boy 50 -100 ML
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

London Wonder Full Maskara Extreme Black ile Dikkat Çekin

Her kadının isteği güzel ve bakımlı görünmektir. Günümüzde güzel ve görünmek için alternatif birçok yola başvurulmaktadır. Güzel ve bakımlı görünmek için yapılan uygulamaların başında da makyaj gelir. Bakımlı ve sağlıklı bir görünümün en önemli ve ilk noktası ise uzun ve yoğun görünüme sahip olan kirpiklerdir. Kirpikler bakışları direkt etkiler ve görünümde de oldukça önemli bir etkiye sahiptir. Bu yüzden bir makyajın olmazsa olmazı kirpiklerinize yoğunluk katarak sizi olduğunuzdan daha sağlıklı ve dinç gösterecek olan bir maskaradır. Bakışları ve görünümü bu denli etkilediği için doğru ve etkili bir maskara seçimi ise oldukça önemlidir. Rimmel London London Wonder'Full Argan Yağlı Maskara Extreme Black 9990054856 ile kirpiklerinizde istediğiniz hacmi, uzunluğu ve siyah kirpik görünümünü yakalayabilir, bakışlarınızı daha keskin ve anlamlı bir hale getirebilirsiniz.

  • Uzun ve Bakımlı Kirpikler
  • Besleyici Bakım
  • Etkileyici Bakışlar

London Wonder'Full Maskara ile Dipten Uca Bakım

London Wonder'Full Maskara ile Dipten Uca Bakım

Rimmel London Wonder'Full Maskara Extreme Siyah ile hayal ettiğiniz uzun ve yoğun kirpik görünümüne çok kısa sürede zahmetsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. London Wonder'Full Maskara kirpiklerinize verdiği extreme siyahlık ile kirpiklerinizi olduğundan daha da hacimli göstermeye yardımcı olur. Ultra esnek sert kıllı fırçası sayesinde kirpiklerinizi dipten uca ayırır, kirpiklerinizi birbirine yapıştırmadan düzeltir ve hacim verir. Kirpiklerinizde ağırlık yapmadan bakışlarınıza keskinlik ve yoğunluk katarak bakışlarınızı daha keskin bir hale getirir. London Wonder Full Maskara Extreme Black - 003 Extreme Black içeriğinde bulunan argan yağı sayesinde de kirpiklerinizi dipten uca besler ve bakım yapar. Hafif ve yumuşak içeriğiyle kirpiklerinizde ağırlık yapmaz. İçeriğinde bulunan argan yağı sayesinde maskaranızı kirpiklerinizden çıkardığınızda bile argan yağı kirpiklerinizi beslemeye devam eder ve kirpiklerinize doğal, yumuşak bir görünüm verir.

London Wonder'Full Maskara ile Keskin Bakışlar

London Wonder'Full Maskara ile Keskin Bakışlar

London Wonder Full Maskara Extreme Black - 003 Extreme Black özellikleriyle kullanıcısının gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Ürün kullanıcısına kirpiklerinde ağırlık yapmadan istenilen ayrı, hacimli ve uzun kirpik görünümünü kazandırdığı için kullanıcısının beğenisini kazanıyor ve kullanıcısını verdiği etki sayesinde memnun ediyor. Kirpiklerinizde ağırlık yapmadan kirpiklerinize hacim veren Rimmel London London Wonder'Full Maskara günlük kullanıma da oldukça uygundur. London Wonder Full Maskara gün içerisinde de kirpiklerinizde topaklanma yapmaz ve gün boyu uzun kirpik görünümünü korur . Akmayan yapısı sayesinde gün boyu hacimli ve uzun kirpiklerin tadını çıkarabilirsiniz. London Wonder'Full Maskara kısa sürede kuruyup kullanılamaz hale gelmez ve sizlere uzun süreli bir kullanım deneyimi sunar. London Wonder Full Maskara Extreme Black - 003 Extreme Black fiyatı ile de kullanıcısına en iyi fiyat performans deneyimini de sunar.

London Wonder'Full Maskara ile Gözler Üzerinizde

London Wonder'Full Maskara ile Gözler Üzerinizde

London Wonder Full Maskara Extreme Black - 003 Extreme Black kullananlar kirpiklerinde ağırlık yapmadan hacim kazandırdığı, hacim kazandırırken de içeriğinde bulunan argan yağı sayesinde kirpiklerine gün boyu bakım yaptığı ve topaklanmaya sebep olmadan kirpiklerini tek tek ayırarak uzattığı için London Wonder'Full Maskara'dan oldukça memnun olduklarını dile getiriyorlar. London Wonder Full Maskara Extreme Black - 003 Extreme Black yorumlarında kullanıcıların kirpiklerinde yarattığı farktan dolayı maskarayı beğendikleri ve yarattığı etkiden memnun oldukları görülmektedir. Sizlere uzun, bakımlı, yoğun kirpiklerle yaratılan keskin bakışlar vadeden Rimmel London London Wonder Full Maskara hem kirpiklerinizi besliyor hem de beslerken kirpiklerinize verdiği yoğun görünümü ile sizleri mutlu etmeyi başarıyor. Besleyici içeriği ile London Wonder Full Maskara deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Rimmel London London Wonder Full Maskara besleyici içeriği ile vazgeçilmeziniz haline geliyor.