Rich Multi Titanium Metalik 2532 Bronz 90ml

117,14 TL
Boya Ağırlığı:
0,9 lt
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rich Multi Titanium Metalik 2532 Bronz 90ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇ DİJİTAL BASKI MERKEZİ Satıcı Ünvanı: SERKAN AYDOĞMUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3023259615600013 Vergi Kimlik Numarası: 1190234233
    Bu ürün GENÇ DİJİTAL BASKI MERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Rich Multi Titanium Metalik 2532 Bronz Rengi 90ml Rich Multi Titanium Metalik Serisi su bazlı akrilik boyalar, iç ve dış mekanlarda kullanılabilen, vernikli veya verniksiz tüm yüzeylere astarsız uygulanabilen, uzun ömürlü, solmayan metalik renklere sahip, içerisinde sağlığa zararlı toksik madde bulunmayan hobi ve mobilya yenileme boyalarıdır. Rich Multi Titanium Metalik Serisi Bronz Rengi su bazlı metalik boyaları, ahşap, mdf, metal, plastik, seramik, cam, kumaş, duvar, strafor, karton, polyester, alçı, alçıpan, mum, tual, deri, craft kağıtları, kartonpiyer ..vb her türlü yüzeye uygulayabilirsiniz. Rich Multi Titanium Metalik Serisi Boyalar metalik renkli olup, parlak bir yüzeye sahiptirler. Dolayısıyla özellikle Shabby Chic, Romantik ve English Home tarzı dekorasyonlarda genellikle parlak vernik ile sonlandırılır. Eğer su ile temas edecek bir eşya boyanacak ise bu durumda taş vernik tercih edilmelidir. Rich Multi Titanium Metalik Serisi 2 kat uygulama yapmanızı, katlar arasında 3-4 saat beklemenizi, 2 kat vernikle sonlandırmanızı tavsiye etmekteyiz. Rich Multi Titanium Metalik Serisi kapatıcılığı en yüksek su bazlı akrilik boyalardır. Rich Multi Titanium Metalik Serisi Boyalar birbiri ile karışabilir, mobilya yenilemede zımpara gerektirmez, su ve sabunla temizlenebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver